φιλτατοι συναδελφοι, ευχαριστω για τις προτασεις σας. τα ειχα σκεφτει ολα αυτα και κατεληξα στο κλασσικο για τα γουστα μου.<br>κανονικα αυτα πρεπει να τα γραψω στο θεμα για το πως θα περασει η μερα μου. <br>ενα μειγμα <br>:4Kreaction: <br>και <br>:crazylook3:<br> οποιος θελει να <strike>κλαψει</strike> γελασει ας συνεχισει το διαβασμα χωρις τεμπελια στο ματι.<br><br><span class="bbcode_spoiler">κατεβαζω το iso και στραβωνει το download στο 5%. δεν κανει resume. λεω πανε torrent. μηδεν προσφορα!!! κανενας, πουθενα.<br>wtf λεω και παω και κατεβαζω το free download manager. εχω ηδη εξηγησει οτι δεν ειμαι για να κατεβαζω πραγματα.<br>σε οποιον αρεσει γιατι σε κατασταση πανικου δεν θα μπεις σε φαση να ψαξεις το best of download managers.<br><br>ξεκιναει και κατεβαζει σφαιρα μεχρι που φτανει 99%. εκει σταματησε με timeout κτλ. restart ολα μπας και αποκτησει συνειδηση. ταυτοχρονα ειμαι στη δουλεια και προσπαθω να δικαιολογησω τον μισθο μου. σε καποια φαση τελειωσε το download.<br>και <u>κατεβαζω</u> και το universal usb installer το οποιο δεν νοιωθει πινεζα στη φτερνα. <br>στην αρχη ολες οι επιλογες ειναι γκρι και μετα απο δακρυα μου ανοιξε να επιλεξω που που ειναι το iso και τελος, δεν υπηρξε ποτε next.<br><br>τι μαλακιες ειναι αυτες που κανεις ρε κουνελε; παω και <u>κατεβαζω</u> το unetbootin και κανω την δουλεια μου στο μπαμ.<br>ε!!! αμαν πια. τριβω χερια και παω στο επομενο βημα που ειναι το restart. <br>φτανω στο partition και παταω τα κλασσικα κουμπακια και τρωω πυρωμενο αγγουρι. δεν με αφηνει να κοψω τον δισκο. οτι και να βαλω μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος. 130gb free!! ουτε 5 γιγα δεν με αφηνε να κοψω.<br><br>κουνελε ηρεμια, καντο μεσα απο τα windows και ολα καλα. μπουκαρω windows και παω στο disk management οπου την ξανατρωω.<br>λεω ηρεμια, αυτα που κανεις τοσα χρονια, απλα δεν τα κανεις πλεον σωστα. σκουριασες. μπουκαρω internet και πληκτρολογω στο start page για να δω τι δεν κανω σωστα τοσα χρονια και λειτουργει.<br><br>ολα κομπλε τα βηματα. σε καποια φαση μπηκα σε μια σελιδα και η γκομενα που γραφει το αρθρο πεταει κατι για κλειδωμα και γιαυτο ισως χρειαστει να χρησιμοποιησουμε easus partitioner κτλ<br>λες; παω να <u>κατεβασω</u> το προγραμμα και αναβουν ολα κοκκινα για την σελιδα. λεω δεν παω αλλου, αυτο θα κατεβασω και το κατεβασα.<br>κανω τις χειρουργικες τομες και παταω apply. να κανω restart ρε μαγκα για να κλεισει το κεφαλαιο κοψιδι; να κανεις λεω<br>ΜΠΑΜ μπλε οθονη μην κλεισετε τον υπολογιστη σας, παιζει update....<br>γαμω τα κοκκαλα της γατα σας. πως γινονται τα update; και τωρα βρηκατε;<br>περιμενω και περιμενω και περιμενω και περιμενω και καπνιζω και ξανακαπνιζω και βγαινω εξω και βαζω σκατοχερο σε μια υπερμουναρα μελαχροιν,η που δεν κανει σωστα την δουλεια της επειδη επαιζε ενα bug για να την κανει σωστα αlλα εμενα δε με νοιαζει γιατι περιμενω partition και εφαγα update.<br><br>γυριζω στο γραφειο μου και επιτελους ολα καλα. μπαινω στα wndows και ολα κομπλε. κανω restart και boot ξανα απο το usb stick.<br>θελεις εφαρμογες απο τριτους; οχι δεν θελω να πανε να μαμηθουν και παω να πατησω next. εμεινε εκει. απενεργοποιημενο το next.<br>ξανα απο την αρχη, θελεις εφαρμογες απο τριτους; θελω ρε γαμω τον καπιταλισμο σας, παταω next και στην επομενη οθονη την ξαναφαεγα. κολησε.<br>φωτια στο βρακι της γιαγιας σου ενω το φοραει για να παει να βαλει βενζινη στο αγροτικο.<br>ολα επανεκκινηση για να τα κανω απο την αρχη και στην εκκινηση τρωω μηνυμα οτι πρεπει να ειμαι χαλαρος γιατι μου επιδιορθωσε τον δισκο F.... το usb stick. boot δεν εκανε ποτε.<br>παλι unebootin και παλι boot απο το usb stick και ολα καλα. κανω restart για να μπω στο Linux και τρωω την κλασσικη λευκη παυλα που αναβοσβηνει, αλλα με την διαφορα οτι αυτη ειναι 10 μετρα. τα νευρα μου αναβοσβηναν σαν την παυλα.<br><br>γαμω το νουμι που δεν θα μαμησετε ποτε, ενω το γουσταρετε πολυ.<br>ρε κουνελε.... που το εβαλες το grub; καψιμο. πρεπει να πατησα next χωρις καν να το τσεκαρω.<br>restart και μου επιδιορθωσε παλι το usb stick και παλι unetbootin και παλι restart και παλι εγκασταση και παλι κολημα στην εγκατασταση με μηνυμα οτι εκλασε η εγκατασταση και παλι καταρες και παλι unetbootin και παλι και παλι και τελικα καταφερνω και φτανω χωρις προβλημα στο grub και λεω.. ουπς! παρατηρω οτι το πρωτο κομματι του δισκου ειναι το boot. δεν ειμαι να αναλυω τιποτα, βαλτο εκει και ας μυρισει αιμα.... ξεκινησε και την εφαγα, κολησε η εγκατασταση.<br><br>ολα απο την αρχη, φτανω στο grub, πεταξε το μεσα στο δισκο οτιναναι και την εφαγα παλι.<br><br>επειδη την εχω ξαναπατησει με usb stick θα παω να αγορασω κανενα δισκακι να κανω σοβαρη δουλεια. δεν θελ να μου πειτε οτι φταιει το iso, δεν θελω να ξερω. δεν πληκτρολογω παταω κουμπια με τσιμεντολιθους.<br></span>