Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άρα θεωρητικά αν λιντσάρουμε και λεηλατήσουμε έστω έναν εξ αυτών, πληρώνουμε νοίκια και λογαριασμούς για 1 χρόνο περίπου. Ενδιαφέρον.

:journal:

Άρα θεωρητικά αν λιντσάρουμε και λεηλατήσουμε έστω έναν εξ αυτών, πληρώνουμε νοίκια και λογαριασμούς για 1 χρόνο περίπου. Ενδιαφέρον.

*Updated my Journal*

Επόμενο μύτινγκ: Συνταγμα. Σπαστά γκλοπ, αλυσίδες (ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΟΧΙ ΤΣΕΗΝΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ) και ζώνες με βαριές αγκράφες, προαιρετικά.

Μανταρίνια με χωμένα ξυράφια μέσα. Όπως κάναμε κάπου τότε στα 90s.

Κανονίστε ρε λαμόγια για καμμιά ουζοκατάσταση! Άντερο δεν θα μείνει, να ούμε!

Και μετά θα πάμε κρουαζιέρα σε Ζάντε και Μύκονο!1!1!1!

aNs2UmA.png

Γενικώς, βάζω ως γλώσσα τα Αγγλικά σε κάθε σύστημα (PC, κινητό, κλπ). Μέχρι τώρα επέλεγα English US, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Σήμερα μου ήρθε η σκέψη «γιατί US κι όχι UK;». Υπάρχει κάποια «ουσιαστική» διαφορά (ναι, διαφέρουν κάποιες λέξεις); Γιατί κάποιος να προτιμήσει US αντί για UK (ή το αντίστροφο και πάντα non-native speakers);

Υ.Γ.: Δεν μιλώ για region επιλογές όπου έχουμε διαφορές σε time format, units, κλπ. Καθαρά ως γλώσσα του λειτουργικού.

Έχω την εντύπωση πως υπάρχουν απειροελάχιστες διαφορές, πχ το shift-4 στο US βγάζει το ντόλαρ σύμπολ ενώ στο UK το pound ή το ευρώ, κάτι τέτοιο, συν 1-2 άλλα κουμπιά το πολύ. Αλλά πέραν τούτου είναι ταυτόσημα.

Ναι, αλλάζει το keyboard layout άρδην για τα σύμβολα. Επίσης η ορθογραφία είναι διαφορετική αν έχεις spell checker

Καποτε είχα φάει το ίδιο κόλλημα. Όταν παίζει αφόρητη πλήξη βάζεις πολυτονικό στα κινέζικα. Εγώ τώρα έχω μπλέξει με υπολογιστές που επιμένουν στο έτος, μήνας, μέρα. Στη ζώνη του λυκόφωτος μπορείς να έχεις μόνο 2019/11/29 γιατί το έτος έχει μεγαλύτερη σημασία από την μέρα. Τι έτος έχουμε; Ακόμα στο έχασα τις μέρες είσαστε;

Νομίζω ότι αυτή την φορά ξεπέρασα κάθε μορφή ορίου και λογικής.
Με τσίμπησε η γυναίκα μου να ζουζουνιζω...
Αυτό και κάποιες λεπτομέρειες είναι σούπερ παρανομα-φυλακη.
Με πήρε τηλέφωνο ένας μπάτσος με ύφος, για να πάω από το τμήμα (με έψαχναν). Αυτόν τον πήρε ένας ανώτερος για να ηρεμήσει, αυτόν τον πήρε ένας άλλος και φτάσαμε σε αρχηγούς αστυνομίας.
Τώρα, κάποιες από τις κατηγορίες είναι τέρμα ψεύτικες, αλλά το κερασάκι είναι ότι η γυναίκα μου, φεύγοντας, πίστευε ότι θα με φέρει σε δύσκολη θέση παίρνοντας μαζί της το διαβατήριο μου, την άδεια παραμονής και την ταυτότητα μου. Αυτό είναι πολύ βαρύ μπλέξιμο, για εκείνη.
Το ανέφερα σε όσους με έπαιρναν τηλέφωνο αλλά το προσπερνούσαν άνετα. Σύντομα θα πάω στην πρεσβεία για καταγγελία. Θα γίνει της μουρλης λέμε. Όλο και κάποια φύλακα θα τσιμπήσω αλλά το ίδιο και η γυναίκα μου.

Δεν μπλέκω συχνά αλλά όταν μπλέκω γίνεται διακρατικό επεισόδιο.

Θες να επικοινωνήσουμε εμείς εδώ με κανέναν? Να οργανώσουμε κανένα κίνημα αλληλεγγύης? #JeSuisLelos

Έχω ενημερώσει τους γνωστούς εδώ, εαν εξαφανιστω, να ενημερώσουν τις αρχές GR.
Δεν μπορούμε να κάνουμε μια μαλακια και αμέσως να την πληρώσουμε ωσάν μπριζόλα στη Μύκονο. Προς το παρών περιμένω διακανονισμό με το έτερο ήμισυ.

ρε λελο τι ροκ καταστάσεις είναι αυτές?

Back