What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
^
kainourgiou.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ειναι καποιες καταστασεις οι οποιες συμβαινουν σε διαφορετικη χρονικη στιγμη, εννοειται ασχετες μεταξυ τους. Ενα τυχαιο γεγονος συνδεει ολες τις καταστασεις.
Κατι σαν το μπιλιαρδο οπου μια μπαλα χτυπαει τις υπολοιπες μπαλες και τους αλλαζει μονιμα την θεση και την πορεια. Αυτο συμβαινει σε μια χρονικη στιγμη η οποια ευνοει να γινει κατι τετοιο και ειναι timing του δευτερολεπτου.
Την ιδια στιγμη, οπως συμβαινει και στο μπιλιαρδο, καποια δευτερευυοσα μπαλα μπορει να χτυπησει μια αλλη μπαλα και να της αλλαξει την πορεια.
Υπαρχει σεντονι για τον λογο που το πιστευω αυτο και υπαρχει και η αδρανεια, η οποια σε βαζει σε stand by mode για την επιτευχθει το timing.

Εχω παρατηρησει και δυο loop απο τα οποια, το ενα δεν μπορω να το επηρεασω.
Το αλλο loop, ναι μεν το καθοριζω εγω αλλα επανερχεται σαν νεο περιστατικο. Θυμιζει λιγο Groundhog Day. Οι συνθηκες ειναι κλωνοι οπως ειναι κλωνος και η αποφαση μου η οποια ναι μεν ειναι ηθικα σωστη αλλα δεν εμποδιζει την επαναληψη γιατι η αποφαση μου δεν επηρεαζει να ξανασυμβει το loop.

Δεν ειχα σκοπο να το γραψω αυτο αλλα here we go.
Επειδη εχει δυνατοτητες να γινει μια ωραια ταινια, εχουν ξεκινησει συνομιλιες με καποιους ανθρωπους. Εκτος απο το © καποιος μπορει να συνειδητοποιησει οτι αν μιλαει για αυτα τα πραγματα, μπορει να γλυστρισει στο μπανιο του και να πεσει απο τον τεταρτο οροφο, αλλης πολυκατοικιας.
Ναι, οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη.

Σε παρελθοντικο χρονο, Στην χωρα Α, ειναι ενας τυπος ο οποιος κανει δουλειες με τον υποκοσμο. Αυτος ο τυπος εχει εναν γιο ο οποιος ξεκινησε να κανει παρεα με τους τυπους που αναθετουν δουλειες στον πατερα του. Κοπελες χαμηλων ηθων, ντρογκια και πολυτελειες εχουν γινει η καθημερινοτητα του γιου.
Σε καποια στιγμη οι ξεφρενοι ρυθμοι ριχνουν τον γιο στην εξαρτηση και πεθαινει γιατι οι εξαρτησεις σκοτωνουν.
Ο πατερας του ειναι σε μια κατασταση που τον ωθει στο μακελειο αλλα χαζος δεν ειναι.
Αυτο που θελει να κανει μονος του, ειναι σαν να θελει καποιος να ξεκανει την οικογενεια του εσκομπαρ.
Δεν θα εχει μερος να κρυφτει και ουτε φτερουγες να τον καλυψουν.
Σε αυτο σημειο ο πατερας μπαινει σε stand by mode.

Οι υπευθηνοι για τον θανατο του γιου κανουν μια συμφωνια με εγκληματικη οργανωση στην χωρα Β. Ενα φορτηγο με ντρογκια θα εκανε παραδοση στην πορτα του σπιτιου τους. Επειδη τοση ωρα περιμενετε το τυχαιο γεγονος. Ο οδηγος του φορτηγου κοιμαται στο τιμονι και πεφτει σε εναν γκρεμο. Οταν πηγαν να τον βγαλουν απο τον γκρεμο βρηκαν την βλαστηση και τις αλεπουδες να ρουφανε τα ντρογκια.

Οι τυποι απο την χωρα Β ζητανε δευτερη αποστολη με το προιον ή τα λεφτα τους πισω και η απαντηση ειναι shit happens.
Οι τυποι απο την χωρα Β προσεγγιζουν τον πατερα και του ζητανε να αφαιρεσει απο τον κοσμο τους υπευθηνους για τον θανατο του γιου του. Η εντολη ειναι πυρ σε οτι εχει σχεση με την εγκληματικη οργανωση στην χωρα Α.
Στην συνεχεια μπορει να παει στην χωρα Β και να αραξει μαζι τους.
Ο πατερας βγαινει απο το stand by mode.

Στην χωρα Γ. Βρισκεται ενας τυπος ο οποιος ειναι κατοικος της χωρας Α. Εχει παει στην χωρα Γ για δουλειες οι οποιες επειδη εκλεισαν με καλο αποτελεσμα του εδωσαν την ιδεα να αραξει λιγο και να κανει ολιγοημερες διακοπες. Καπου εκει τον παιρνει ενας πολυ καλος του φιλος απο την χωρα Δ. Ζηταει οικονομικη βοηθεια.

Στην χωρα Δ. Δυο φιλοι που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που συμβαινουν στην χωρα Α, πινουν το καφεδακι τους και κανουν σχεδια για το πως θα καταφερουν να κανουν reboot μια πολυ κερδοφορα εταιρια. Αυτο που απουσιαζει απο τα σχεδια ειναι το κεφαλαιο (μισο μυριο).
ο ενας φιλος παιρνει τηλεφωνο τον τυπο στην χωρα Γ και του ζηταει οικονομικη βοηθεια. Ο τυπος, σαν καλος φιλος, του λεει οτι θα διακοψει τις διακοπες του και θα γυρισει στην χωρα Α, για να κανονισει την αποστολη των χρηματων αλλα και για να δουν πως αλλιως μπορει να βοηθησει στο reboot.

Επιστρεφει εσπευσμενα ο τυπος στην χωρα Α και στην διαδρομη αεροδρομιο-σπιτι, σε μια πολη με εκατομμυρια κατοικους και στο δευτερολεπτο, τον βλεπει τυχαια ο πατερας και ναι, τον σκοτωνει επιτοπου. θυμηθηκε οτι τον ειχε δει μια φορα να μιλαει με εναν απο τους υπευθηνους για τον θανατο του γιου του. Ο επιχειρηματιας δεν ειχε σχεση με τον υποκοσμο, απλα ηξερε εναν τυπο του υποκοσμου και λεγανε μια καλησπερα.
Αυτο το "εξτραδακι" βοηθησε την εγκληματικη οργανωση να εντοπισει τον πατερα και πολυ συντομα τον εφαγαν.
Επειδη δεν υπηρχε σχεδιο αλλα στιγμιαια αποφαση. Ηταν στον δρομο για να καθαρισει καποιον αλλον, εκανε πολυ φασαρια και τον ειδε κοσμος. Ο πατερας εφαγε πολυ κοσμο.
Μετα απο συντομο χρονικο διαστημα, η εγκληματικη οργανωση επεσε στα χερια της αστυνομιας και καταδικαστηκαν.

Αυτο το killing spree ενεργοποιησε ενα απο τα loop του ενος φιλου στην χωρα Δ, τον εβαλε σε διαφορετικο τοπο και σε stand by mode.
Το stand by mode ενεργοποιησε το δευτερο loop και ενω γινοταν αναλυση για το τι φταιει και γιατι εμφανιζονται αυτα τα loop ,ανακαλυψε γιατι μπηκε σε stand by mode.
Εγινε κατι σημαντικο το οποιο απαιτουσε να ειναι εκει που ειναι, σε συγκεκριμενο χρονο και που χωρις τον υπνο του φορτηγατζη, δεν θα ηταν δυνατο να συμβει.
Αυτο το stand by ακυρωσε πολλα πραγματα με τροπο ωστε να συμβει η κατασταση που απαιτουσε παρουσια σε συγκεκριμενο τοπο και χρονο. Καποιος θα πει οτι αν δεν γινοταν αυτο θα γινοταν κατι αλλο. ΟΧΙ γιατι το περιστατικο ειναι πολυ συγκεκριμενο.
Οι Φιλοι απο την χωρα Δ, βιωσαν το λιγοτερο κακο και μαλιστα ο ενας γλυτωσε παρα πολλες δυσαρεστες καταστασεις επειδη βρεθηκε μακρυα και σε αδρανεια. witcher παντου.
Αλληλεπιδραση uber alles.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
@lelos kounelos shit happens.

Όλο αυτό το φαινόμενο της πεταλούδας μπορώ να το αναπτύξω και με την δική μου ζωή και πως έφτασα εδώ που έφτασα εντελώς εκτός σχεδίου με μικρές, φαινομενικά άσχετες λεπτομέρειες που ποτέ δεν με απασχόλησαν.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Μήπως ξέχασε ζακέτα να πάρει?
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
θα παρει πισω την εξουσια με εισαγομενους?
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
θα παρει πισω την εξουσια με εισαγομενους?
αν καταφέρει να πάρει τα γίδια που έχει εδώ υποστηριχτές και τα πάει μούρκα και ψηφίσουν, ποτέ δε ξέρεις, ίσως κάνει τουρ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Δεν ειναι ο τραμπ ρε γατακια αλλα ο κλωνος του. Θα συναντηθει σε υπογεια στοα με τον κλωνο #3 του Κυριακου. Ο ιδιος ο Μητσοτακης και οι κλωνοι #1 και #2 εχουν πεθανει.
Οι κλωνοι του Κυριακου δεν ειναι κατι που κατεβασε μολις τωρα η κουτρα μου. Κυκλοφορει στο διαδυκτιο.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ο αορατος πλανητης ειναι ετοιμος να συγκρουστει με την γη και εμεις ανεμιζουμε μασκουλες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Το free documentary στο ΥΤ εχει μια σειρα απο ντοκιμαντερ με τιτλο Most dangerous ways to school.
Ξεχωρισα τον δρομο προς το σχολειο στην Ν. Γουινεα. Το κολατσιο για τον δρομο ηταν η ευρεση ενος πυθωνα. αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιπες χωρες ειναι ευκολες.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Πάω να το δείξω στον πατέρα μου και στους μπαρμπαδες μου.
Λογικά κι αυτός που το γύρισε, για αυτό το έκανε. Επειδή θα βαρέθηκε να ακούει, στην ηλικία σου εγώ πήγαινα στο σχολείο μέσα από την Μίνας Μοργκουλ
 
Top Bottom