Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

τα χουλιγκανια του μασουτη βγηκαν στους δρομους και σκορπισαν την καταστροφη σαν το τριμενο τυρι πανω στην μακαροναδα.

'Οχι ότι μπορεί να ενδιαφέρει οποιονδήποτε ragequiter αυτό, αλλά να είχαμε να λέγαμε.

'Οχι ότι μπορεί να ενδιαφέρει οποιονδήποτε ragequiter αυτό, αλλά να είχαμε να λέγαμε.
ενδιαφέρει εμένα, τελικά το εμβόλιο δεν μου έδωσε +5 πόντους να πάω 6. Μούφα ήταν και αυτό.

'Murica, fuck yeah.

'Murica, fuck yeah.
meanwhile κάθε μέρα σχεδόν διαβάζουμε για mass shootings... καλά θα πάει αυτό.

Λένε πως το smart watch του συζύγου έδειχνε σημάδια μετακίνησης ακόμα και όταν υποτίθεται πως ήταν ακινητοποιημένος, ή κάτι τέτοιο.

Λογικα ηξεραν απο καιρο αλλα εψαχναν πως θα τον δεσουν για να ομολογησει. Αυτο με τα μηνυματα κτλ δεν πρεπει να εγινε τωρα.

Ψάχνω ένα νεφρό γιατί το δικό μου το έδωσα για να πάρω κάρτα γραφικών.
Επραξες, οπως οφηλει να πρατει καθε σοβαρος χαρντουερογκειμερας, Ολα για την vga, τα παντα για το game. Tελος

τον ειχαν κεντραρει απ την αρχη. τον εφαγε η αγαπη για τα γκατζετ του.
δεν υπαρχει κλεφτης να αφηνει τα κινητα διπλα στα θυματα του, τα παιρνει και τα πεταει οπου ναναι.
δευτερον και πιο ξεκαρφωτο, δεν υπαρχει κλεφτης να βγανει με προσοχη την καρτα απ τις καμερες και να μην τις ξεριζωνει, απλα. το να βγαλεις τις καρτες ειναι κινηση ιδιοκτητη που ενδιαφερεται.
τριτον, σοβαρα τωρα? ειχε ο λεβητας αππ με μετρηση βηματων??? ενεργοποιημενο? και δεν σκεφτηκε οτι θα φανει ποτε περπατουσε και ποτε ηταν "δεμενος" ακινητος?

πολλα λαθη για καποιον που ηθελε να το παιξει τοσο πονηρος.
απορω πως δεν τον τσιμπησανε απ την πρωτη βδομαδα παντως. αυτα δεν ειναι σημερινα στοιχεια.

Last edited:
δε ξέρω για τον μπουμπούκο, αλλά το μπουμπούκι του θερμαικού είχε πει διάφορα ενδιαφέροντα πριν.

201122975_789527201716768_4076940507679694103_n.png

λολ σνάιπντ

Αργό και βασανιστικό ψόφο για τον καργ..λη εύχομαι.
Όσο για τα σούργελα που την έχουν δει πολιτικοί, τι να πεις; Θα αναλογιστούν για λίγο τι ανοησίες έχουν εκφράσει και το πολύ την επόμενη μέρα θα βουτάνε ξανά head first στον βόθρο των απόψεών τους.

τριτον, σοβαρα τωρα? ειχε ο λεβητας αππ με μετρηση βηματων??? ενεργοποιημενο? και δεν σκεφτηκε οτι θα φανει ποτε περπατουσε και ποτε ηταν "δεμενος" ακινητος?

Εδώ λένε πως τα forensics μπόρεσαν να δείξουν μέχρι και πόσες φορές ξεκλείδωσε το κινητό του το διάστημα που φέρεται να ήταν δεμένος. Η διάδοση της τεχνολογίας οδηγεί προς τελείως κυβερπάνκ σκηνικά.

Δεν ήταν και κανένας criminal mastermind πάντως. Ίσως στην πορεία αποδειχθεί πως είχε και συνεργό τον οποίο φώναξε για να τον βοηθήσει στη συγκάλυψη ή για να του δέσει τα χέρια για το ξεκάρφωμα.

Περα απο την πικροχολη ψευτοκοματικη διαπλοκη

ενα δικαιο το εχει και προσθετω οτι καθε φορα που γινεται ενα εγκλημα, αποκαλυπτουν τι εκαναν οι δραστες και αποφευγουν την συλληψη και την καταδικη.

Back