By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σήμερα Ινδή συνάδελφος γύρισε και είπε "δεν μπορώ να σας ξεχωρίσω, όλοι οι λευκοί μου μοιάζετε ίδιοι". Drive-by racism victim reporting, hu.
ήρεμα ε, δεν έχουν πυρηνικά οι Ινδοί;"δεν μπορώ να σας ξεχωρίσω, όλοι οι Ινδοί μου μοιάζετε Πακιστανοί", and watch the fireworks.
και Παναθα ο τυπος. Εκει ψηλα στη θυρα 13σε άλλα νεα, καλη προσπαθεια, αλλά δυσκολα να ξεπεραστεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ μπανιερό....:
μα τι να ξεχωρισεις? Το ιδιο και το αυτο ειναι. Ουρντου και Παντζαβι. Τελικα μετα απο τοσα χρονια συνεργασιας με Ινδοπακιστανους, Αφρικανους, Πιλλιπινεζους κ.α. ερχομαι να πιστεψω οτι δεν ειναι οι ασπροι και τοσο ρατσιστες, μαλλον οι σκουροχρωμοι εχουν το προβλημα Και βεβαια, βαφοντας ξανθο το μαλλι, η χρησιμοποιοντας χημικα στην επιδερμιδα τους, δεν προκειται ν' ασπρισουν"δεν μπορώ να σας ξεχωρίσω, όλοι οι Ινδοί μου μοιάζετε Πακιστανοί", and watch the fireworks
αν εννοεις την φουστα, συμφωνω. Η απολυτη αγριοφουσταθα προτεινα το πρωτο. ειναι πιο εντυπωσιακο...
Υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου να στο έλεγε αυτό καμιά κινέζα........Σήμερα Ινδή συνάδελφος γύρισε και είπε "δεν μπορώ να σας ξεχωρίσω, όλοι οι λευκοί μου μοιάζετε ίδιοι". Drive-by racism victim reporting, hu.
Λες ότι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο; Μια απλή σαιζόν πυρκαγιών δεν αρκεί για να δικαιολογήσει εκλογές. Σωστά, αλλά πάλι ίσως έχουν άσσους στο μανίκι.Οπότε μάλλον εκλογές όχι το Σεπτέμβρη, ε?
ρε φίλε μέχρι εμάς απέναντι στο Αίγιο έφτασε η κάπνα και η στάχτη, μετά φούντωσε και μια μλκ εδώ παραδίπλα και δεν τολμάγαμε να ανοίξουμε παράθυρο.![]()
ΦÏÏιά ÏÏην ÎμÏιÏÏα: Î Î¬Î½Ï Î±ÏÏ 10 ÏιλιÏμεÏÏα καίει η ÏÏÏκαγιά, εκκενÏθηκε η ÎÏÎα - Το ethnos.gr ÏÏο ÏÏÏινο μÎÏÏÏο
Îδη ÎÏοÏν καÏαγÏαÏεί ζημιÎÏ ÎµÎ½Ï Î±Ïοθήκη ÏÏÎ¹Ï ÏαÏÏÏÎÏ ÏÎ·Ï ÏÏÎ»Î·Ï ÎÏει ÏÏλιÏθεί ÏÏÎ¹Ï ÏλÏÎ³ÎµÏ - ÎάÏη για να μην ÏÏάÏει η ÏÏÏιά ÏÏα ÏÏίÏιαwww.ethnos.gr
Καλή σεζόν πυρκαγιών να έχουμε.
Πρωί πρωί ρε Νίτρε με τα αστεία σουΕίναι πάντως που μετά τα περυσινά θα ενίσχυαν το ΠΣ...