Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Υπήρχε Comic ''Heavy Metal'' ή ζούσα σε κανενά παραλληλο σύμπαν; Δεν μπορώ να το βρω πουθενά

ακριβώς η γνώμη μου...

Επίσης είναι ο λόγος που έκανε απόλυτη αναγκαιότητα τον πόλεμο με το Ιράν.

Gaming το επόμενο κεφάλαιο, το οποίο εξισώνεται με τον τζόγο. Να δείτε που μετά τα "παιδιά" θα αρχίσουν να πέφτουνε κόφτες και για εμάς τους ενήλικες. Μας βλέπω στο τέλος να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ταυτότητες και κόφτες μόνο σε ιστοσελίδες που ανήκουν σε ντόπιους μαφιόζους και εφοπλιστές. Όλα τα άλλα θα είναι ψηφιακός εθισμός, σκοτεινά μονοπάτια κ.ο.κ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν υπάρχει εθισμός, δεν υπάρχει μόνο στα νέα παιδιά, αλλά στο κάτω-κάτω εμείς είμαστε ενήλικοι, υπάρχουν και όρια στο τι μπορεί το κράτος να κάνει για τους ενήλικους. Αλλά για τα παιδιά, και από το Σύνταγμα, έχουμε μία ειδική ευθύνη να τα προστατεύσουμε.
Μέσες-άκρες λέει ότι σκέφτεται και το κομμάτι ενήλικοι αλλά εκεί είναι λίγο πιο δύσκολο. Η πρόθεση υπάρχει όμως.

Συγνωμη πως νομιζεις οτι θα γινεται ο διαχωρισμος μεταξυ ανηλικων και ενηλικων;

Με τη ταυτοποιηση των ενηλικων.

Συγνωμη πως νομιζεις οτι θα γινεται ο διαχωρισμος μεταξυ ανηλικων και ενηλικων;

Με τη ταυτοποιηση των ενηλικων.

Ναι το ξέρω. Ελπίζω να γίνεται ταυτοποίηση με κάποιο token για να είναι πιο ανώνυμο αλλά δεν το βλέπω. Μάλλον θα παίξει πρόσωπο και ταυτότητα. Και σίγουρα δεν θα είναι μόνο οι "κακες" πλατφορμες τύπου Meta, κάποια στιγμή θα τα δούμε και σε Steam, Discord κ.ο.κ. Ίσως θα ήταν μια ευκαιρία να ανακαλύψει εκ νέου ο κόσμος τα φόρουμ ή τα πιο απλά chatting apps όπου θα μπορεί να μιλάει χωρίς έναν κομισσάριο απο πάνω του. Ίσως και self-hosting όπου υπάρχει η θέληση. Αυτά θα ειναι πιο ανθεκτικά στην λογοκρισία.

Γενικά όμως έχουμε χάσει το παιχνίδι στην ελλάδα, μετά τον covid η πλειοψηφία στο ελληνικο ιντερνετ είναι μεσήλικες μαμάδες και εξοργισμένοι ελληνάρες που τα γουστάρουν αυτά. Εαν δεις σχόλια πχ στο youtube είναι αποκλειστικά ελληναραδες που φωναζουν κλείστε τα όλα, κόψτε τα όλα. Το ίντερνετ έχει γίνει υπερβολικά mainstream.

Καλύτερα να κάνουμε βιομετρικό έλεγχο κάθε φορά που χρησιμοποιούμε κάποια ηλεκτρονική συσκευή. Μπορεί να ξεχασει κάνας γονιός το resident evil ανοιχτό και να πάει μετά το παιδί του και χωρίς να το θέλει να γίνει ένας σεριαλ κιλλερ

Στον τίτλο λέει «Ο Νικητής ΔΕΝ ήταν αυτός που Νομίζεις!» αλλά έβγαλε ακριβώς τα αποτελέσματα που περίμενα...

Είναι για να δείξει πόσο άσχημα είναι η ΗΠΑ που όχι μόνο είναι οι χειρότεροι αλλά κατάφεραν να γίνουν ακόμα χειρότεροι σε απόλυτους αριθμούς. Αλλά φυσικά και η ελλαδάρα παίρνει το ασημένιο. Για τούς πεζούς δεν είμαστε καλά με πάνω από 1 νεκρό ανά 100 χιλιάδες αλλά έχουμε μερικές χώρες χειρότερα, έκπληξη για μένα γιατί ακολουθούμε το αμερικάνικο σύστημα το πράσινο στούς πεζούς να σημαίνει ότι σε πατάνε τα αμάξια που στρίβουν. Μάλλον αυτά τα ατυχήματα δεν είναι θανατηφόρα οπότε θα ήθελα να δω και τα στατιστικά στούς τραυματισμούς τών πεζών.

Παίρνουμε όμως επάξια το ασημένιο στους συνολικούς θανάτους.

Last edited:
Συγνωμη, μιλαμε για διασχιση "εθνικης οδου" χωρις να υπαρχουν φαναρια; Εαν ναι, τοτε που ειναι το περιεργο; Εαν οχι, τοτε κατι παει λαθος γενικοτερα.

Καλά στην Αμερική ο πεζός δεν έχει ποτέ προτεραιότητα. Κυριολεκτικά αστυνομικός μου είπε να μην ξαναπεράσω τον δρόμο με τα πόδια 😂

Καλά στην Αμερική ο πεζός δεν έχει ποτέ προτεραιότητα. Κυριολεκτικά αστυνομικός μου είπε να μην ξαναπεράσω τον δρόμο με τα πόδια 😂
Δεν μου κάνεις εντύπωση. Από όπου μπορούν θα βγάλουν χρήμα και η δωρεάν μετακίνηση πεζών είναι πρόβλημα.

Back