OK yes, OK yes, Πάει η Ελλάδα για Εκλογές...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έψαχνα καμια προεκλογική εκδήλωση για να πάω να πω την πόνο μου και είδα ότι πολλά μικρά κόμματα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα κάτι μαζώξεις σε μικρομεσαιες αίθουσες στην Θεσσαλονίκη. Σκεφτόμουν να πάω, ειδικά αν έβρισκα κάναν ακόλουθο για να τους κάνω χαλάστρα και να μην χωράνε!
ιδανικό θα ήταν να έκαναν και καμία συγκέντρωση σε κανένα καφενείο η στα πάλαι ποτέ sports cafe bars
κανέναν μερακλή να κερνάει γουρνοπούλα ή αρνί βρες

turk.jpg

Αυτό είναι Έξιτ Πολ; Καλά δεν έλεγαν ότι θα γίνει ντέρμπι;

*Νικηφόρος
Εκτός και αν εννοεί ότι μας τάζει σαλάμια.
Επίσης αυτό το ώκυθος είναι σορτ για μαρβελώκυθος?
άμα τάζει σαλαμάκι να ψηφίσω, θέλω να δω το λευκάδος όμως να πέφτει στα επίπεδα 2019 πρώτα. Εκεί στα 2,5€ όχι 4 που έχει πάει τώρα

Μιας και πλησιάζουμε στο εκλογικό ντέρμπι (ΤΟ ΠΧΙΟ? ΧΑΧΟΧΑΧΙΧΟ)

edit:

Πολυ καλο βιντεακι!

Last edited:
lol τι αυτογκόλ ήταν αυτό μητσοτακάρα μου;

Τώρα που έχουν απεριόριστα σε όλα τα σταθερά τζάμπα μαγκιές είναι τα "σπάσαν τα τηλέφωνα". Μακάρι να μετρούσαν και στην συνείδηση του κόσμου αυτά, αλλά αμφιβάλλω.

Αυτή που τον φωνάζει "άξιο άξιο" είναι άραγε υποψήφια βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος.

Χριστιανός που μιλάει για καπηλεία του χριστιανισμού από την δεξιά κατά την περίοδο του εμφυλίου και αναφέρεται (με οποιονδήποτε τρόπο, δεν έχει σημασία) στον "ιστορικό διαλεκτικό υλισμό".

Ό,τι πρέπει για το βράδυ να συνοδεύσει ένα Tulamore.

Όλοι αυτό το 24ο λεπτό αναφέρουν. Προφανώς εκεί ξεδιπλώνει όλο του το ταλέντο.

Ακόμα δεν είναι ώρα για το Tullamore. Σε καμιά ωρίτσα θα ξέρω κι εγώ.

Ρε σεις είμαι στο 22' και ο τύπος είναι μια χαρά. Σοβαρά τώρα, δεν το περίμενα.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι διάολο κάνει σε αυτό το 24'. Τα λεφτά μου θα τα ποντάρω σε ερώτηση για τα έμφυλα ζητήματα.

εντιτ: Α οκ...

εντιτ 2: Μόνο κατήφορος από εκεί και πέρα. Μέχρι και Παπαθεμελή αναφέρουνε.

Last edited:
Ρε σεις είμαι στο 22' και ο τύπος είναι μια χαρά. Σοβαρά τώρα, δεν το περίμενα.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι διάολο κάνει σε αυτό το 24'. Τα λεφτά μου θα τα ποντάρω σε ερώτηση για τα έμφυλα ζητήματα.

εντιτ: Α οκ...

εντιτ 2: Μόνο κατήφορος από εκεί και πέρα. Μέχρι και Παπαθεμελή αναφέρουνε.
Πού το βρήκανε τετοιο φυντάνι;

Εντάξει πέρα από την πλακα τώρα το θέμα με αυτόν είναι ότι είναι ανέλπιστα λογικός. Και πολύ άντεξε αλλά και πάλι μιλάμε για Χριστιανικό κόμμα το οποίο μιλάει για Ευρώπη των λαών, για τάξεις, ότι ο ατομικισμός του νεοφιλελευθερισμού είναι αντιχριστιανικός, ότι ένα χριστιανικό κόμμα απαραίτητα θα έπρεπε να τοποθετείται στην αριστερά (συμφωνεί-διαφωνεί κάποιος με τον αόριστο όρο αριστερά, καταλαβαίνουμε τι εννοεί) και το κυριότερο, για εμένα, ΔΙΑΟΛΕ χριστιανικό κόμμα που τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας.

Back