OK yes, OK yes, Πάει η Ελλάδα για Εκλογές...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολύ γυρόφερνα τον Βαρουφάκη και τρόμαξα :p

2023-05-19.png

Σωστός, το είχα ξεχάσει. Με απορρόφησε το βαθύ ρεπορτάζ των ελληνικών μίντια για το κόμμα του Κασιδιάρη, διότιη έννοια του νοικοκυραιου ηταν, είναι και θα είναι το τι κάνουν τα απόνερα της πηγαδας

Θα το ρίξω Ζαγοροχώρια, είναι και τζάμπα η γέφυρα αύριο.

1684528247774.png

Προσπάθησα πολύ να πάω Ευμορφίδη αλλά το πετρωμένον φαγείν αδύνατον (Κροντηράς).

Το ότι η αναρχία εικονίζεται με μολότοφ είναι κάτι που με ξεπερνάει, κανας δεξιός θείος θα έφτιαξε την πλατφόρμα
Καυτηριάζει εν' ολίγοις το σκεπτικό του νεοέλλην. Εξού και τα λουμπεν προς τη μεριά του κομιουνισμ και τα λοιπά...

Αρχικα θελω να ρωτησω εαν ξερει κανεις το ποσα λεφτα εδωσαν σε μαρκετιστες.

Μετα θα αναρωτηθω εαν το παρακατω ειναι δουλεια ΑΙ. "Φτιαξε προεκλογικο φυλλαδιο με θαλλασσα, Ποσειδωνας, ραδιοφωνο και αερακι να φυσα".
IMG_20230520_160936_173.jpg
Βαζω και αυτο που λογικα ηταν οι πρωτες αποπειρες.
Leaf Blower Wind GIF - Leaf Blower Wind Funny Face - Discover & Share GIFs

Εγώ έναν μήνα τώρα: "τί είναι αυτό το Δήμητρα, ποιος τα πιστεύει αυτά. Χαζοί όσοι ψηφίζουν Βαρουφάκη χαχαχα"

Εγώ:
Screenshot_20230521-092140.png

Edit: Εν τω μεταξύ ωραίες φάτσες είχε το τεστ. Ότι πρέπει για εμπλουτισμό του reaction bar μας

Το 'ρίξα πρωί πρωί, παρέα με τους υποβασταζόμενους βροντόσαυρους και βροντόσαυρες.

Είχα και τον μικρό μαζί, "Τόσο γρήγορα τελείωσε;" Ε κάποια πράγματα στη ζωή κρατάνε λίγο του λέω και μετά άρχισε μάθημα για ενεργούς πολίτες και παιδεία και μόρφωση κλπ. Λογικά με έγραψε στα @@ του :p

Edit: Με μεγάλη έκπληξη, είδα ότι κατεβαίνει ακομα και το συνοθύλευμα του καταδικασμένου Σώρρα.

Last edited:
Και γω είχα στο νου μου πρωί να πήγαινα για να προλάβω το καύσωνα.

Εν τω μεταξύ,μονο που δε βρέχει, χάλασε η ξυριστικη και με άφησε μισομουσο να ψάχνω όλο το σπίτι για το σακουλάκι με τα μπικ ξυραφάκια και τον αφρό, έσπασε ο σωλήνας κάτω από το νιπτήρα και έπεσε ο γενικός όταν άναψα θερμοσίφωνο.

Καλα θα πάει η το μέρα (για να μην ειμαστε και τελειως off-topic)

Last edited:
Back