ενταξει, προσωπικα δεν τον ξερω τον τυπο, αλλά εξ οψεως και εχοντας δει βιντεακια του και διαβασει γραπτα του, τον σιχαινομαι οσο παει, οπως και καθε νορμαλ αθρωπος πιστευω.<br>ΩΣΤΟΣΟ, αυτο το ώντιο ειναι ο ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ τροπος να τον αντιμετωπισεις.<br>4 καμένοι τυποι (3 + μια μαλλον) που τρωνε τρια τεταρτα της ωρας με ακλονητα επιχειρηματα του στυλ: καποιος μου ειπε, ακουγεται οτι, εμαθα πως, στην κληρωση εγινε εκεινο κλπ κλπ.<br>αν ημουνα ο εν λογω τυπος θα τους τραβαγα μια μηνυσαρα ΝΑ με το συμπαθιο, μονο και μονο βλεποντας οτι δεν εχουν τους ορχεις να κανουν μια επωνυμη καταγγελια και οτι αναπαραγουν δημοσια κουβεντες του κωλου (προφανως και πιστευω οτι τα πραγματα μαλλον εγιναν οπως τα λενε, δεν το αμφισβητω, αλλά ο δημοσιος λογος θελει αποδειξεις, ευτυχως).<br><br>σε αλλα νεα, αυτοι τωρα ειναι ξερω γω γνωστοι γιουτιουμπερς της εποχης, διασημοι στους 15χρονους ελληνες γκειμερς? τετοιους ακουνε τ ανηψια μου? θα δεσω στο λαιμο μια ροζ, τρισχαριτωμενη ζωνη απ την ρομπ ντε σαμπρ του ΠΕ και θα παω να κρεμαστω απ το ψηλοτερο δεντρό της αυλης αμα ειν ετσι...<br>ημαρτον.<br><br><br>εντιτ: πως διαλο τα βανετε σε χιντεν κοντεντ? εννοω, με ποιο απ ολα τα κριτηρια? γιατι εμενα μου το ειχε ανοιχτο εξ αρχης ισως επειδη ειμαι ο ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΠΡΟΥΣ ΛΕΜΕ, και ολες οι πορτες ειναι ανοιχτες για μενα. <br>ωστοσο δεν ειναι και λιιιιγο ρατσιστικη η υπαρξη αυτου του χιντεν τροπου, λεμε τωρα?