What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Overwatch

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν ξέρω πώς η Blizzard τα έχει κάνει τόσο μα τόσο θάλασσα στο MMR των παιχνιδιών της. Και στο Starcraft 2 τα ίδια λάθη έκαναν και ανάγκασαν πολύ κόσμο να τα παρατήσει.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εμένα τις τελευταίες μέρες μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι. Συνέχεια μου τυχαίνει η αντίπαλη ομάδα να έχει πολύ μεγαλύτερα level από την δική μου. Δεν είναι ομάδα γιατί κάποιοι από τους μεγάλους φεύγουν και μένουν οι υπόλοιποι. το χειρότερο συνέβει όταν είχα εγώ μεγαλύτερο level 74 και οι αντίπαλοι είχαν 3 άτομα 200+. Εν τω μεταξύ το community μέρα με την μέρα σαπίζει όλο και περισσότερο. Ένα στα τρία παιχνίδια θα υπάρξει ο εξυπνάκιας που θα σχολιάζει και θα βρίζει τους πάντες και αυτός θα είναι προφανώς ο pro που τα κάνει όλα τέλεια.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote><br>Επίσης competitive με ήττα πας αμέσως 1 level κάτω, με νίκη στην καλύτερη περίπτωση μισό level πάνω. Κάπως έτσι πέφτει σταδιακά το rank σου αν είσαι 50-50 νίκες-ήττες.</blockquote><br>Αυτό, τουλάχιστον σύμφωνα με την δικιά μου εμπειρία και αυτά που έχω διαβάσει, αμφιβάλλω πως ισχύει. Εκτός αν είσαι σε τρελό επίπεδο που δεν σε βγάζει ποτέ underdog κλπ κλπ.<br><br><br><blockquote>Συνέχεια μου τυχαίνει η αντίπαλη ομάδα να έχει πολύ μεγαλύτερα level από την δική μου.</blockquote><br>Έχω την εντύπωση πως, όπως και στο competitive, στο quickplay το κυρίως πράγμα που παίζει ρόλο είναι το συνολικό mmr (όχι level) της ομάδας. Όμως έχοντας παίξει (όντας level ~150) σε premade team με άτομα αρκετά χαμηλότερου level έχω παρατηρήσει πως όταν παίζω μαζί τους δεν τους ανεβάζει στο level μου, δηλαδή δεν παίζουμε με ~150άριδες (που παίζω συνήθως) αλλά με π.χ. ~30άριδες που είναι αυτοί. Οπότε νομίζω πως μπορεί κάτι περίεργο να τρέχει με την λογική του matchmaking σχετικά με τα premades στο quickplay. Επίσης, έχω παρατηρήσει πως το σύστημα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σε αφήσει να περιμένεις πολύ, οπότε υποθέτω πως αν για κάποιο λόγο αποτύχει σχετικά γρήγορα να βρει παρόμοιου mmr αντίπαλο team σε βάζει και με άσχετου mmr ορισμένες φορές.<br><br><blockquote>Εν τω μεταξύ το community μέρα με την μέρα σαπίζει όλο και περισσότερο. Ένα στα τρία παιχνίδια θα υπάρξει ο εξυπνάκιας που θα σχολιάζει και θα βρίζει τους πάντες και αυτός θα είναι προφανώς ο pro που τα κάνει όλα τέλεια.</blockquote><br>Στο twitch βλέπω να τρώνε πολλά βρισίδια πρώτα απ&#039;ολα οι genji και hanzo απλά επειδή παίζουν genji ή hanzo (lol) και οι healer, αλλά στο παιχνίδι (ως healer-main) δεν μου έχει τύχει ποτέ. Μπορεί επειδή είναι εύκολο να σκεφτείς... Γιατί ρε Mercy πέθανες/δεν έκανες resurect ή γιατί έκανες τώρα barrier Lucio;; ...αλλά δύσκολο να φανταστείς ποιος απ&#039;ολους τους damage dealer δεν βγάζει αρκετό damage / δεν σκοτώνει σχεδόν κανέναν.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Η πλάκα είναι ότι σε μένα τα βάζουν περισσότερο με τα dps. Πρόσφατα έβριζαν την Tracer πχ. <br><br>Genji δεν μου έχει τύχει να τον αρχίσουν, αλλά μου τυχαίνει συχνά να βρίζουν Hanzo. Δεν έχω καταλάβει γιατί. Λένε ότι απλώς ρίχνεις random με τον Hanzo και πετυχαίνεις. Επίσης έχουν λυσσάξει για aimbot. Όλο και κάποιον θα κατηγορήσουν. <br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,566
O μόνος χαρακτήρας που δεν τρώει rage στο chat είναι ο soldier 76, με βάση τα όσα έχω παρατηρήσει.<br><br>Θα σου την πουν αν καμπερώνεσαι με Sniper, θα σου την πουν αν στήνεις turrents με Torbjorn (καλά έτσι και τον επιλέξεις σε "attack" χάρτη θα σε αρχίσουν ήδη από το pre-loading του παιχνιδιού), θα σου την πουν αν πάρεις Reaper και σπαμάρεις το ulti του, θα σου την πουν αν πάρεις Bastion... αλλά με soldier 76 ακόμα κι αν παίζεις τελείως άθλια όλοι σε αφήνουν ήσυχο.<br>
 

pournelaos

Commoner
PCMaster Veteran
Joined
Dec 1, 2012
Messages
46
<blockquote><br><blockquote><br>Επίσης competitive με ήττα πας αμέσως 1 level κάτω, με νίκη στην καλύτερη περίπτωση μισό level πάνω. Κάπως έτσι πέφτει σταδιακά το rank σου αν είσαι 50-50 νίκες-ήττες.</blockquote><br>Αυτό, τουλάχιστον σύμφωνα με την δικιά μου εμπειρία και αυτά που έχω διαβάσει, αμφιβάλλω πως ισχύει. Εκτός αν είσαι σε τρελό επίπεδο που δεν σε βγάζει ποτέ underdog κλπ κλπ.<br></blockquote><br>Άλλο παιχνίδι παίζεις εσύ.  :hmm:  Στα ranks γύρω στο 40 με νίκη συνήθως μας δίνει 1/3, 2/3 κ.λπ. αλλά κάθε ήττα standard 1 level κάτω.<br><br>Και όποτε παίζω solo έχει από level 30 μέχρι 150 μέσα στις ομάδες, μερικές φορές και κάναν 200+.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote>αλλά μου τυχαίνει συχνά να βρίζουν Hanzo. Δεν έχω καταλάβει γιατί. Λένε ότι απλώς ρίχνεις random με τον Hanzo και πετυχαίνεις.</blockquote><br><blockquote>Θα σου την πουν αν καμπερώνεσαι με Sniper, θα σου την πουν αν στήνεις turrents με Torbjorn (καλά έτσι και τον επιλέξεις σε "attack" χάρτη θα σε αρχίσουν ήδη από το pre-loading του παιχνιδιού), θα σου την πουν αν πάρεις Reaper και σπαμάρεις το ulti του, θα σου την πουν αν πάρεις Bastion... αλλά με soldier 76 ακόμα κι αν παίζεις τελείως άθλια όλοι σε αφήνουν ήσυχο.</blockquote><br>Προσωπικά το μόνο που θα πω συνήθως σε quickplay είναι "Anyone want to get a tank?", και αυτό είναι επειδή αν πάρω εγώ Tank τότε θα πρέπει να πω "Anyone want to be healer?".<br><br>Hanzo είναι ο πιο σπαστικός χαρακτήρας για&#039;μενα. Έχεις έναν τύπο να σπαμάρει βελάκια προς μια κατεύθυνση και απλά μια στο τόσο συνήθως εντελώς στην τύχη πιάνει headshot και παίζει να είσαι εσύ το headshot. Το βλέπεις και στα replay.<br><br>Στο competitive όμως όταν δω χαρακτήρα που είναι σταθερός (δηλαδή αμυντικός όχι ιδανικός για να pushάρει η ομάδα) απ&#039;την φύση του λόγο turret (bastion, tobjorn, symmetra) τότε ναι μπορεί να πω κάτι τύπου "Are you sure you want to go tobjorn / bastion / symmetra on attack??".... αν μετά απ&#039;αυτό δεν αλλάξει δεν θα πεθάνω κι&#039;ολας.<br><br>Απο&#039;κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που είναι γνωστό πως είναι σχετικά underpowered π.χ. D.Va, Zenyatta,  Hanzo, και υπάρχει και ο Genji που πολλοί noobs νομίζουν πως παίζουν σαν τον Seagull αλλά το πιθανότερο είναι να παίζουν σχεδόν σαν εμένα που δεν έχω παίξει Genji σχεδόν ποτέ. Οπότε όταν βλέπω κάτι τέτοιο μου φαίνεται ύποπτο, σε Genji δεν θα πω κάτι αλλά D.Va σε competitive δεν θέλω να βλέπω. Πάλι βέβαια αν θέλει αλλάζει ο άλλος, το λέω μια φορά και αν θέλει ακούει.
 

pournelaos

Commoner
PCMaster Veteran
Joined
Dec 1, 2012
Messages
46
Hanzo έχει και αρκετά καλούς, αλλά quick play σε χαμηλά levels έτυχε πολλές φορές σε kill cam να σπαμάρει arrows ο άλλος και να σκοτώνει 2-3.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
http://imgur.com/a/ZzSGi" class="bbcode_url">Απλά χρυσάφι. Κάτι σχετικό με την ανθρώπινη ηλιθιότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. :salute: :salute: :salute:
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
"These mortals have angered me for the last time. Blizzard will feel my wrath!"<br>λέει ο άλλος ο φεντοροκολλέκτορ.<br><br>Ιν αδερ νιουζ, η Blizz ανακοίνωσε νέα skins με θέμα τους Ολυμπιακούς του Ρίο (ο Lucio ποδοσφαιριστής, η Zarya αρσιβαρίστρια κ.ο.κ.)<br><br>Εκεί που βρωμάει η όλη κατάσταση με την μυρωδιά της αρπαχτής είναι οτι τα νέα skins πέφτουν μόνο από exclusive lootbox, ανά 1 την φορά (τα υπόλοιπα κομμάτια του lootbox είναι από το κλασικό σετ)[EDIT: διόρθωση, τουλάχιστον 1 summer exclusive item μπορεί και παραπάνω, από την άλλη όμως εκτός από skins υπάρχουν και άλλα αντικείμενα όπως sprays και voice lines οπότε οι πιθανότητες να σου κάτσει αυτό που θες είναι πολύ μικρές], ενώ το lootbox θα σταματήσει να πέφτει κοντά στο τέλος του Αυγούστου. Για να δέσει το γλυκό τα νέα skins αυτά δεν μπορείς να τα craftαρεις με gold, που σημαίνει ότι άμα θες να ντύσεις την Tracer δρομέα είτε αγοραζεις ένα μάτσο lootboxes, είτε παίζεις 10 ώρες την ημέρα ώστε να ανέβεις τα  απαραίτητα levels για να συγκεντρώσεις αρκετά boxes.<br><br>Ας πούμε οτι δεν έκατσε και πολύ καλά η ανακοίνωση αυτή στην community.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Θυμάστε που είχαμε γελάσει με αυτά <br><blockquote><br>Μην έχετε αμφιβολίες, είναι καλύτερο από το Rocket League<br></blockquote><blockquote><br>Πάμε να ρίξουμε καμιά σφαίρα κι άσε τη πλέμπα να παίζει κλωτσοσκούφι<br></blockquote><br><br>Ε δεν πέρασε καιρός μέχρι να βγάλει το Overwatch νέο mode φόρο τιμής στο Rocket League. <br><br>Κλειστή αρένα checked<br>Τεράστια μπάλα checked<br>ποδόσφαιρο gameplay checked<br>3v3 αγώνες checked<br>χρώματα ομάδων μπλε και πορτοκαλί checked<br><br>Ευχαριστούμε Blizzard που αγαπάς και εσύ το Rocket League, μας το δείχνεις και το αντιγράφεις τόσο πολύ πρώτη.<br><br>Από το 0.53 και μετά το tribute αν βαριέστιε να δείτε όλο το video.<br>https://youtu.be/qpcOD9tJM4k<br><br>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Ευχαριστούμε Blizzard που αγαπάς και εσύ το Rocket League, μας το δείχνεις και το <u>αντιγράφεις</u> τόσο πολύ πρώτη.<br></blockquote><br>Be quiet, you will summon... you know who <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" />
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Ηρέμησε λίγο Kara, ένα απλό <i>brawl</i>* είναι <u>δεν είναι νέο mode</u>. Ούτε αντιγραφή είναι, tribute μάλλον ναι βέβαια το κακό που είναι σε ένα tribute δεν το καταλαβαίνω.<br><br><br>*τι είναι brawl μπορεί να αναρωτηθούν μερικοί!!! Είναι το σημείο που όταν δεν γνωρίζεις το θέμα για το οποίο γράφεις, απλά έχεις δει ένα βίντεο γι&#039;αυτό το θέμα, τότε συνειδητοποιείς πως δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς και σταματάς την συζήτηση εκεί.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Ηρέμησε λίγο Kara<br></blockquote><br>Καλημέρα, είμαι πάρα πολύ ήρεμη, σήμερα χτες, γενικότερα.<br><blockquote>tribute μάλλον ναι βέβαια το κακό που είναι σε ένα tribute δεν το καταλαβαίνω.<br></blockquote><br>Δεν έγραψα πουθενά πως είναι κακό, εσύ δεν ξέρω τι διάβασες. Μάλλον ο,τι θες.<br><blockquote><br>Ούτε αντιγραφή είναι<br></blockquote><br>τι είναι Rocket League μπορεί να αναρωτηθούν μερικοί!!! Είναι το σημείο που όταν δεν γνωρίζεις το θέμα για το οποίο γράφεις, δεν έχεις δει ούτε ένα βίντεο γι&#039;αυτό το θέμα, τότε συνειδητοποιείς πως δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς και σταματάς την συζήτηση εκεί.<br><blockquote><br>Ούτε <span style="font-size:12pt">αντιγραφή</span> είναι<br></blockquote><br>https://youtu.be/qJVpkw_8KDs
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Νταξ, είπαμε, είστε χωριάτες καζουαλάδες, αλλά μην κάνετε κι έτσι <br>https://www.youtube.com/watch?v=Sl2y1bckpTU
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote><br>Ευχαριστούμε Blizzard που αγαπάς και εσύ το Rocket League, μας το δείχνεις και το αντιγράφεις τόσο πολύ πρώτη.</blockquote><br>Έχεις δίκιο Kara, δεν έγραψες πως είναι κακό... απλά το υπονόησες όταν έγραψες το παραπάνω.<br><br>Όσων αφορά το rocket league... Ποιος σου είπε πως δεν γνωρίζω το θέμα π.χ. πως δεν έχω παίξει;; Αχ, πόσα πράγματα πια βγάζεις απ&#039;το κεφάλι σου;; <br><br>ΥΓ. Έμαθες τι είναι brawl; To γκουγκλαρες ρε παιδάκι μου;;  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br><blockquote><br>Ευχαριστούμε Blizzard που αγαπάς και εσύ το Rocket League, μας το δείχνεις και το αντιγράφεις τόσο πολύ πρώτη.</blockquote><br>Έχεις δίκιο Kara, δεν έγραψες πως είναι κακό... απλά το υπονόησες όταν έγραψες το παραπάνω.<br></blockquote><br><br>Προσωπικά δεν βλέπω που υπονοήθηκε το παραπάνω. Όλα τα στοιχεία του RL είναι μέσα στο brawl, και είτε είναι tribute που θα διαρκέσει για 5 μέρες είτε όχι, αντιγράφει στοιχεία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η Blizzard ούτε η τελευταία. Απλό γεγονός είναι αυτό, και δεδομένου ότι η Blizz αντιγράφει επιτυχίες, συνειρμικά θεωρεί ότι το RL είναι κάτι που έχει ζουμί.<br><br>Το εν λόγω brawl πάντως είναι καρμπόν το mode του Unreal Tournament που οδήγησε και στο RL (λέγε με https://www.google.co.uk/search?q=unreal+tournament+bombing+run&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwibm4f6lqXOAhVHB8AKHfAdBsUQsAQIIQ&biw=2560&bih=1329" class="bbcode_url">Bombing Run). Η παραπάνω πρόταση ΔΕΝ δηλώνει hate ενάντια στη Blizzard, απλώς είναι ένα γεγονός.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@Kaidan Το ότι υπονόησα πως είναι κακό είναι 100% δικό σου. Όπως και η υπόθεση πως είδα μόνο το video που πόσταρα σχετικά με το "Lucioball" την έβγαλες 100% από το κεφάλι σου. Δεν γκούγκλαρα τι είναι brawl, μου φτάνει η αναφορά ως mode που διάβασα στα site του χώρου χτες. Γκούκλαρε εσύ να δεις ποια το αναφέρουν έτσι, αν θες να πας να τους διορθώσεις. Έχεις κάτι άλλο να πιαστείς/ υποθέσεις;<br><br>Η υπόθεση μου πως δεν έχεις ιδέα περί RL έγινε επειδή αρνείσαι το οφθαλμοφανές με σθένος, αλλά μάντεψε δε με απασχολεί η γνώμη σου όταν η πραγματικότητα είναι συγκεκριμένη είτε συμφωνείς είτε όχι. Απεναντίας χαίρομαι πραγματικά που το αντιγράφει στεγνά γιατί έτσι όσοι παίζουν Overwatch μπορούν να δουν και το RL. <br><br>Δεν είμαι το παιδάκι σου, τέλος από μένα η κουβέντα μαζί σου. Αν θες συνέχισε εσύ. Έτσι και αλλιώς και οι απαντήσεις σου που είδα δεν είναι κάτι το σπουδαίο.<br>
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote>Προσωπικά δεν βλέπω που υπονοήθηκε το παραπάνω.</blockquote><br>Είμαι πάντα ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έκανα λάθος αλλά δεν το βλέπω. Εγώ νομίζω την έγραψε αυτή την πρόταση για να πετάξει το υπονοουμενάκι της.<br><br><blockquote>Όλα τα στοιχεία του RL είναι μέσα στο brawl, και είτε είναι tribute που θα διαρκέσει για 5 μέρες είτε όχι, αντιγράφει στοιχεία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η Blizzard ούτε η τελευταία.</blockquote><br><blockquote>Η υπόθεση μου πως δεν έχεις ιδέα περί RL έγινε επειδή αρνείσαι το οφθαλμοφανές με σθένος, αλλά μάντεψε δε με απασχολεί η γνώμη σου όταν η πραγματικότητα είναι συγκεκριμένη είτε συμφωνείς είτε όχι. Απεναντίας <b>χαίρομαι πραγματικά που το αντιγράφει στεγνά</b> γιατί έτσι όσοι παίζουν Overwatch μπορούν να δουν και το RL.</blockquote><br>Όσων αφορά την αντιγραφή κάποιων στοιχείων προφανώς για να γίνει tribute σε κάτι τότε θα πρέπει να υπάρξει αντιγραφή κάποιων στοιχείων αλλιώς δεν θα μπορούσε να είναι tribute. (Απάντηση δύο σε ένα)<br><br>Η αναφορά στo brawl έχει να κάνει με την Kara που έγραφε πως είναι νέο mode. Αν κάτι κρατήσει ~μια βδομάδα τότε αυτό είναι διαφορετικό απ&#039;το να είναι νέο mode όντως που μπορεί να κρατήσει για πάντα.<br><br>Τελικά εσύ που έμαθες πως δεν έχω ιδέα από rocket league;;<br><br><blockquote>Δεν γκούγκλαρα τι είναι brawl, <b>μου φτάνει η αναφορά ως mode που διάβασα στα site του χώρου χτες. </b>Γκούκλαρε εσύ να δεις ποια το αναφέρουν έτσι, αν θες να πας να τους διορθώσεις. Έχεις κάτι άλλο να πιαστείς/ υποθέσεις;</blockquote> <br>Λάθος μου που υποννόησα πως έχεις δει μόνο ένα βίντεο. Θες να πεις όμως πως τώρα το διόρθωσες, επειδή έγραψες πως το είδες σε "site του χώρου";; Η ουσία δεν ήταν πως έχεις δει μόνο ένα βίντεο αλλά πως <u>δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς</u>, και δεν έχει αλλάξει.<br><br><br>ΥΓ. Διάβασα την απάντηση, δεν νιώθω πως υπάρχει κάτι που πρέπει να προσθέσω. Τέλος απο&#039;μενα μάλλον.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είδα streaming gameplay και δεν είναι πυρηνική τεχνολογία για να θέλει παραπάνω ώστε να καταλάβω για τι πράγμα μιλώ.<br>"Tribute" που σου αρέσει σαν όρος εγώ τον έγραψα, είδες πουθενά να αναφέρεται επισήμως; <br>"για να πετάξει το υπονοουμενάκι της" Επέμενε όσο θες δεν το κάνει αληθινό ούτε λόγια δικά μου. <br>Πες μου πως απ&#039;όλα όσα έγραψα σε πρόσβαλε τόσο ο όρος mode γι αυτό και δεν σχολιάζεις τον ελέφαντα στο δωμάτιο.<br><br>damn σου απάντησα.
 
Top Bottom