Το τελευταίο post σου είναι ένα απέραντο μπουρδούκλωμα Stamatimene, δεν ξέρω καν από που να αρχίσω να το ξεμπουρδουκλώνω ώστε να βγάλουμε κάποια άκρη. Είναι λες και στο μυαλό σου δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο. Λες και δεν υπάρχουν πλαίσια μέσα στα οποία υπάρχει το κάθε τι. Ευτυχώς που δεν μας ανέφερες και πράγματα που δεν είναι παιχνίδια, κάτι είναι και αυτό γιατί π.χ. τότε άντε να καταλαβαίναμε γιατί είναι άπληστη η Blizzard επειδή έδωσε ο Μίκης Θεοδωράκης δωρεάν χιλιάδες απ'τα τραγούδια του στο internet.<br><br><br><blockquote><br>Με τοσους λιγους χαρακτηρες ηταν πολυ δυσκολο να γινει free2play πιστευω, ποσους να δωσουν free, και ειναι και το θεμα πως όντως πρεπει να τους εχεις ξεκλειδωτους ολους για να μπορεις να κανεις counter καποιους αντιπαλους.</blockquote><br><blockquote>δεύτερον η φύση του gameplay με τα counters δεν επιτρέπει σταδιακό ξεκλείδωμα για free-2-players.</blockquote><br>Έτσι είναι. Φαντάσου παιχνίδια όπου η μισή και βάλε ομάδα να έχει περιοριστεί σε 4-5 χαρακτήρες. Το παιχνίδι θα έχανε πολύ.<br><br><blockquote><br>Εμένα Kaidan με ενοχλεί που γίνεται τόσος ντόρος μόνο και μόνο (κυρίως) επειδή είναι της Blizzard ενώ άλλα games που μπορεί να είναι του ίδιου τύπου μένουν στη γωνία.<br>Για παράδειγμα, η Hi-Rez ετοιμάζει ένα νέο game (είναι σε closed beta αλλά στέλνουν κλειδιά) που λέγεται Paladins και είναι του ίδιου στυλ με το Overwatch, αλλά η μέρα με τη νύχτα ως προς την αντίδραση του κοινού. Προφανώς αναφέρομαι πριν την open beta του OW που έγινε τις τελευταίες μέρες.</blockquote><br>Νομίζω πως καταλαβαίνω τι εννοείς, μου θυμίζεις το πως νιώθω εγώ για θέματα μουσικής ορισμένες φορές. Όταν μου έρχονται και μου λένε (κυρίως indie/alternativeάδες) πως κάποια άλμπουμ είναι τα καλύτερα μουσικά άλμπουμ της δεκαετίας/όλων των εποχών(όχι τα αγαπημένα τους, τα καλύτερα) ενώ πέρα απ'τα ελάχιστα (σχετικά με την άπειρη όμορφη μουσική που υπάρχει) που τους παρουσιάζουν ορισμένα έντυπα/sites π.χ. pitchfork (ή τα sites που ανακυκλώνουν τις απόψεις αυτών των sites) δεν έχουν ακούσει σχεδόν τίποτα. Δεν έχω τέτοια συναισθήματα για τα παιχνίδια όμως, και εσύ σε αυτή την περίπτωση μιλάς για πράγματα που δεν έχεις παίξει. Οπότε δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά ok.<br><br><blockquote><br>Για την πρωτοπορία, σε τι δε συμφωνείς; Ούτε η πρώτη εταιρία είναι ούτε η τελευταία που πατά σε κάποια σίγουρη βάση ώστε να χτίσει το game της. Άσχετα αν είναι σωστό ή λάθος, αυτό ισχύει.</blockquote><br>Δεν έγραψα πως δεν συμφωνώ αλλά πως είναι εκτός θέματος. Εκτός θέματος όσων αφορά το αν πρέπει να είναι free to play ή όχι κλπ κλπ το παιχνίδι. Στο θέμα της πρωτοπορίας είχα γράψει πως δεν έχω άποψη http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6196.msg154641.html#msg154641" class="bbcode_url">σε προηγούμενο μου μήνυμα.