What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πόλεμος Πατήρ Πάντων

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
εχω στειλει <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> ......... εναν <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
στελνω σε ολα και οτι μαζεψουν.

τα quests μου σκανε στο ασχετο. πχ μπορει να μου σκασει quest complete επειδη πηγα το warehouse στο 10 ενω το εχω φτασει στο 20.
εχω κανει 500 validate του email μου και δεν εχω παρει το πακετακι.
θελω να πιστευω οτι λιγες μερες θα ξεκινησω να βγαζω δοντια.

εχω σταμπαρει ενα χωριο που ειναι ακριβως διπλα μου. και σαλιγκαρια να στειλω, σε δεκα λεπτα θα ειναι εκει.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
O nobleman παει πιο αργα απο σαλιγκαρι, αν θυμαμαι καλα θελει 35 λεπτα για να παει στο διπλα χωριο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Υπάρχει κάποιος τρόπος για να επιταχύνω την δημιουργία academy/nobleman? Θέλει 60Κ πόρους και είμαι περίπου στην μέση. Έχω ένα χωριουδάκι ακριβώς δίπλα μου και θέλω να το πάρω πρίν το αρπάξει κάποιος άλλος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
λοιπον, τα πραγματα ειναι σοβαρα. μπηκαν στην πολη οι οχτροι και εσεις γελουσατε.

ο allomantic κανει πολυ περιεργες κινησεις και γρηγορες.ειναι λες και θελει να με περικυκλωσει.
ο batman που ειναι μονιμο θεμα συζητησης.
σημερα εκανα ντου σε ενα διπλανο χωριο που ειναι στην κυριολεξια διπλα στο δικο μου. 15 λεπτα δρομος. με το που εφτασα το ειχε παρει ο batman.
την μαχη την κερδισα αλλα τωρα τι; να τον λειωσω; ο τυπος ηρθε και εκατσε στην κυριολεξια μεσα στα μουτρα μου.

τον κοβω οτι αυτοι οι δυο μονο ασχετοι δεν ειναι μεταξυ τους.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Ψάρωσα με το αρχικό ποστ. Σταμάτησα να διαβάζω ΔΟΠ και διάβασα όλα τα ποστς. Δεν ξέρω πως μου είχε ξεφύγει το τοπικ. Ίδιο όνομα με εδώ
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Καλώς ήρθες. Θα δυσκολευτείς ίσως λίγο στην αρχή καθώς έχουμε μεγαλώσει, αλλά πάντα υπάρχει χώρος και για άλλους! Επίσης, λόγω του defensive bonus που παίρνεις αν έχεις μεγάλη διαφορά πόντων από άλλον παίκτη, θα είσαι σχετικά ασφαλής. Επιπλέον, μπορείς να λάβεις μέρος στις επιχειρήσεις από νωρίς, καθώς λόγω του προαναφερθέντος bonus, εμείς δεν μπορούμε να επιτεθούμε σε μικρότερους παίκτες οπότε τη βρώμικη δουλειά πρέπει να την κάνει κάποιος με low points.

Μόλις φύγω από τη δουλειά θα τσεκάρω που έκανες spawn και αν είσαι κοντά, θα έχεις το απαραίτητο resource boost <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

What is ΔΟΠ? Διοίκηση Ολικής Ποιότητας;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Ακριβώς αυτό. Μας προορίζουν να μπούμε επικεφαλής σε γραμμές παραγωγής μεγάλων εργοστασίων, not. Παρόλο που μου αρέσει δεν βλέπω πως είναι εφκτό αλλά ας το αφήσουμε για άλλο θρεντ.

Είμαι λίγο πιο βόρεια από τον Βόρειο, ειρωνεία; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Επειδή θα λείψω πολλές ώρες σήμερα το πήγα λίγο ανάποδα και ανεβάζω μόνο τις αποθήκες ώστε να μην γεμίσει όσο θα λείπω και χάσω παραγωγή.

Και άμα προλάβεις να μου εξηγήσεις τι ρόλο βαράει ο Paladin. Έφερα έναν ξανθόψειρα τον έστειλα να φέρει καμιά παρθένα πίσω για να αυξήσουμε τον πληθυσμό αλλά πέραν αυτού τι άλλο μπορεί να κάνει?
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Αν είσαι σχετικά κοντά με North, είσαι σχετικά κοντά και με εμένα και Omen. Great news! Welcome to Cohort VIII (τσέκαρε το ingame forum για να καταλάβεις τι εννοώ, ιδιαίτερα το thread - tribe organisation)

Όταν ανεβάσεις λίγο το warehouse σου, πες μου πόσο χώρο έχεις για να έρθει φορτίο.

Όσο για τον παλαδίνο:
1.Όσο παίζεις, ανάλογα με τα offensive kills/defensive kills/successful village takeovers κλπ κλπ, ξεκλιδώνεις κάποια όπλα (και τα upgrades τους) τα οποία ο paladin σου μπορεί να κάνει equip. Όταν λοιπόν ο paladin είναι μαζί με κάποιο army (είτε μαζί σε attack, είτε stationed μέσα σε ένα χωριό) όλα τα troops του συγκεκριμένου στρατού έχουν το αντίστοιχο bonus. Π.χ. βλέπεις ότι σου έρχεται attack από άλλον παίκτη και η πλειοψηφία των troops σου είναι swordsmen. Κάνεις equip στον paladin που έχεις εντός χωριού το αντίστοιχο όπλο που δίνει bonus στο defense των swordsmen και αναμένεις για να αμυνθείς.
2. Για να κάνεις equip κάποιο όπλο, πρέπει να μπεις στο menu του statue του χωριού σου, στο πάνω μέρος αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα tab "weapons" το οποίο εάν πατήσεις, εμφανίζει τη λίστα με όλα τα όπλα (διαθέσιμα και μη) που μπορείς να φορτώσεις στον paladin.
3. Ο παλα μπορεί να έχει equipped μόνο ένα όπλο τη φορά.
4. Ο παλα μπορεί να πάρει μετάθεση για άλλο χωριό σε αντίθεση με τα υπόλοιπα units.Προσοχή: Άλλο μετάθεση, άλλο support. Εάν απλά τον στείλεις ως support, μένει εκεί, δίνει το bonus του εάν κάνεις defense σε εκείνο το χωριό, αλλά δεν μπορείς να τον στείλεις σε επίθεση. Για relocation: Πατάς στο statue και έχει αντίστοιχη επιλογή.
5. Αν πεθάνει δεν πειράζει (αν και είναι κρίμα, δεν είναι<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Πας στο statue (surprise surprise) και τον ξανακάνεις recruit (6ώρες χρειάζεται)
6. Ένας paladin per player. Όσα χωριά και αν έχεις, μόνο έναν paladin μπορείς να κάνεις recruit. Αυτό τα λέει όλα πιστεύω.

Χρησιμότητα/Χρήση:
1. Bonus στα troops όπως προαναφέρθηκε. Main attacks/main defenses καλό είναι να τον έχουν μαζί τους.
2. Καλό carrying capacity. Χρήσιμο για early farming. ΜΗΝ τον στείλεις ποτέ μόνο του.
3. Από κάποιο σημείο και ύστερα, υπάρχει ένα όπλο, το scepter το οποίο ανεβάζει το effectiveness των Nobles σου. Όταν έρθει η ώρα, θα καταλάβεις τι εννοώ.
4. MORALE: Στο πρώτο χωριό, υπάρχει by default εκκλησία. Οπότε το morale σου είναι 100% στο συγκεκριμένο province (η οριοθετημένη περιοχούλα στην οποία ανήκει το χωριό σου). Εάν επιτεθείς όμως σε γειτονικό province στο οποίο δεν έχεις κανένα χωριό με εκκλησία, πολεμάς με 50% morale (50% battle effectiveness) ΕΚΤΟΣ και αν: έχεις lvl5 statue και στείλεις μαζί με την attack σου τον paladin σου. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θα χρειαστεί να πάρεις χωριό σε διπλανή περιοχή για να απλώσεις τα πλοκάμια μας ακόμα πιο μακριά. Άλλη τακτική είναι να πάρεις ένα barbarian village (no defense) στην περιοχή που στοχεύεις, να χτίσεις εκκλησία asap σε αυτό και να μπορείς να στέλνεις κανονικά επιθέσεις, ακόμα και χωρίς τον pala.

Hope that helps!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Εκεί που είμαι γύρω γύρω έχει κάτι μικρά χωριά. Έχω 55 δόρατα και 20 τσεκούρια μαζί με τον άρθας. Να πάω να τα καθαρίσω ή να περιμένω να τελειώσει η προστασία μου?
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Τα δόρατα και γενικότερα τις αμυντικές μονάδες δεν τις χρησιμοποιείς για επίθεση. Με 20 τσεκούρια δεν κάνεις απολύτως τίποτα.

Την προστασία δεν χρειάζεται να την σπάσεις. Στην αρχή είναι καλύτερα να χτίζεις όσο περισσότερο μπορείς μέχρι να τελειώσει η προστασία για να έχεις υποδομές και τσεκούρια. Μετά κάνεις επίθεση σε barbarian villages. Αυτά δεν έχουν αμυνόμενους και είναι καλά για farming.

Εάν έχεις γύρω σου μικρά χωριά παικτών, θα χρειαστείς εναν noble για να τα κάνεις δικά σου. Αυτό προς το παρών το ξεχνάς γιατί θα χρειαστείς πολλά resources για 1 noble. Δεν συμφέρει να τα βάλεις με άλλους παίκτες όσο είσαι μικρός, ειδικά εαν δεν έχεις

* Rams
* Catapults
* Lvl20 walls
* Καλό επιθετικό στράτευμα

Δες και τα προηγούμενα ποστ, ο Νορθ εξηγεί καλά τι χρειάζεσαι για επιθέσεις ενάντια σε ενεργούς παίκτες.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Οπότε πάω να χτίσω τα πελώρεια τείχη της Miklagard και να συγκεντρώσω τους Βάραγγους!

https://www.youtube.com/watch?v=uIN3eVYR0TY&ab_channel=NovaAlexander

Θέλω να χώσω πολλά έπη τώρα αλλά λυπάμαι το bandwith αυτουνού που θα μπει και θα τον έχει πουλησει ο ΟΤΕ
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Πρίν όμως χτίσεις τείχος σαν αυτό στο GoT, ανέβασε λίγο και το HQ, κάθε επίπεδο μειώνει τα building times.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Είμαι ενήμερος από προηγούμενο ποστ του Βόρειου. Θα το πάω λίγο πάνω από το 10 για σήμερα
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Nort, τι AVATAR είναι αυτό ρε Man;

Κάνει τις τρίχες της πλάτης μου να ανασηκώνονται και κάθε μυική μου ίνα να σφίγγει σαν τανάλια...

RESPECT
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
To τσαντάκι μου είναι γεμάτο μπονους που δίνουν τα κουεστς. Να τα χρησιμοποιήσω ή να τα αφήσω για μετά? Σκέφτομαι ότι αφού είναι ποσοστά θα δώσουν μεγαλύτερο μπόνους μετά.
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Χρησιμοποίησε τα τώρα.

Τι χωρητικότητα έχεις στην αποθήκη σου; Πες μου για να buffάρω.

Μετά φτιάχνεις Noble, και κατεβαίνεις στον πυρήνα που έχουμε με North και Pain.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
11.932 αλλά είμαι πάνω από τη μέση γεμάτος
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Σου έρχεται μια δεκάρα από όλα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,656
Αφήστε τον Chrono σε εμένα που είναι δίπλα.

Chrono κάθε μέρα θα μου στέλνεις ένα report πότε η αποθήκη σου θα είναι άδεια και πόση χωρητικότητα έχει. Αποφάσισε εσύ πότε. Θα έχεις δωράκια. Do it.

 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Επρεπε μαλλον να το ποστάρω πρώτα εδώ...
το βάζω αυτούσιο όπως το ανεβασα στο φορουμ της Cohort ΙΙ...

"Hey, I'm planning on nobling a barb village (333/332) near me and after this zdravkos's village located (330/332) as he is tribeless. I plan like this in order to "secure" the NW part of my province. Strongest player and imminent danger is Poochmanof LGN but so far he does not seem hostile.

Just to get this straight:
At this moment i am in production of 2nd nobleman.
I am going to need at least 4 nobling attempts in order to take over the barb village right?
I am open in suggestions, advises and of course.... resources <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />"

Θελω κι εγώ δωράκια :spiteful:
 
Top Bottom