Πόλεμος Πατήρ Πάντων

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χμ, επειδή χάρη στο μπετό και στο κολαούζο του τον FearTheForce έχασα 3 nobles ( :angry: ) είναι λίγο πεσμένα τα αποθεματικά μου. Θες ακόμα να κάνεις χώρο στις αποθήκες σου Βόρειε;

Πόσα θέλεις?

εμεις οι κολιγοι, θα γλυψουμε κανενα κοκκαλακι;

[video width=425 height=344 type=youtube]fYaui6dNxd0[/video]

FYI
εβαλα το video να παιζει δυνατα. Αυτο σημαινει οτι ο ζηλιαροψωρος ο σκυλος μου, την εκανε κριση. νομιζε πωε εχω αλλο σκυλο μεσα στο σπιτι.
κοντεψε να μου φαει την πορτα.
dog trolling = 10 points

Άμα δώσει άδεια ο κιμ θα γλείψουμε. Για την ώρα εγώ κάνω μπριζόλες έναν γείτονα

Lelo θέλεις λεφτά? Πόσα? Στείλε pm in-game και πού.

o kounelos δεν χρειαζεται λεφτα.
offensive, τωρα φτιαχνω. εχασα πολυ χρονο με ασχετα.
μεχρι στιγμης πρεπει να εχω συνολο και αναμεικτα, καμια12 χιλιαδες offensive units.
[strike]10[/strike] 100 καταπελτες (εχω αρκετους στην ουρα.) και μερικα ram

Την πάτησα 2 φορές τις τελευταίες 10 μέρες και έχασα το μισό επιθετικό μου στρατό στα 2 offensive villages μου...
Επανέρχομαι σταδιακά.
Σε 3-4 μέρες θα είμαι οκ ενώ παράλληλα φτιάχνω αμυντικό στρατό.
Το επόμενο μου χωριό θα είναι φούλ offense :spiteful:

εγω τα ειχα κανει θαλασσα κοπριας. ευτηχως εκατσε το support εναντια στον conan και μπορεσα να διορθωσω καποια πραγματα.
ειναι θεμα καταναλωσης και ανακυκλωσης.

Οι Fear The Force και King Edward 13 επέλεξαν να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι η πλειοψηφία των US players είναι καθυστερημένοι (seriously το 80% όσων έχω γνωρίσει είναι έτσι) ή απλά ωφελιμιστές μέχρι αηδίας. Αποφάσισαν να φύγουν από την tribe, αφού πρώτα φρόντισαν να κράξουν γιατί επιλέξαμε να βοηθήσουμε τους δικους μας στα βόρεια, να μπουν στους Dreadnoughts και να το παίξουν και "μεγαλόκαρδοι" λέγοντας πως θα μας προστατεύσουν από τους dreadnoughts.

Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ!

Καθώς οι λέξεις αυτές πληκτρολογούνται, οι ένδοξες στρατιές της VIII Cohort σπέρνουν τον όλεθρο στα χωριά των εχθρών. Northlander και εγώ έχουμε ήδη καταλάβει από ένα χωριό ο καθένας, ενώ παράλληλα εκκαθαρίζουμε και τα υπόλοιπα. Ο Omen ακολουθεί τα αιματοβαμμένα μονοπάτια μας. VTheofili και Χρονομάντη δώστε και εδώ ένα update για τις δικές σας επιχειρήσεις.

Ο Fear θα επιστρέψει σπίτι του/θα ξυπνήσει και θα εύχεται να ήταν τυφώνας αυτό που πέρασε από πάνω του... Περισσότερο από όλα τώρα θα μετρούσε να έτρωγαν και kick από την καινούρια tribe τους. Για να δούμε...

:mosh: :mosh: :mosh:
Aν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε κι εμείς απο δώ...

Αφού προέκυψαν οι Fear και King, θα αναστείλω προσωρινά την εξάλειψη του andyh και θα στείλω τον κύριο όγκο των δυνάμεων μου εναντίον των πρώην συμμάχων μας. Θα δούνε τώρα ποιοι είναι Killers και ποιοι Killed :spiteful:
Είχαμε ένα SNAFU με το 5S, ελπίζω να μην μπερδέψουμε και τώρα τα μπούτια μας.
Έχω μαζέψει τις ενισχύσεις από τον Otinane, αλλά αν δεχθώ επίθεση μέχρι να γυρίσουν, θα χρειαστώ βοήθεια.

εκει στο 289 | 551 παιζουν απειρα ερημωμενα χωρια. γιατι δεν τα παιρνουμε;

αν υπαρχει κατι που δεν ειναι 3 μερες αποσταση απο εμενα, μπορω να κανω μερικες ζημιες.

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Δεν είναι τόσο ότι θέλουμε τα χωριά τους, αλλά η συμπεριφορά τους.

Τα ερημωμένα χωριά άστα, γιατί είναι καβάτζα φάρμες. Ήμουν άτυχος στο 2ο χωριό και έχασα ένα τραινο και τους troops, επειδή έσκασε την κατάκτηση ένας noble νωρίτερα. :silly:

Πάμε για το τρίτο χωριό σε 4 λεπτά. For the win and steel.

Προσοχή μόνο μήπως αντιδράσει ο KingEdward13. Ο Fear πραγματικά λίγο ακόμη και θα έβλεπε rim μέσα σε μια ημέρα. Δεν θα ήταν ο πρώτος άλλωστε...

Με πήγε πίσω ο κανιβαλισμός. Κατά τα άλλα με 3 χωριά μέσα σε ένα πρωινό είμαι καλά. Αν δει ότι έχει χάσει άλλα τόσα από τους υπόλοιπους, θα τσινίσει.

Ο Κing Edward πρέπει να σφυροκοπάται από τον Omen, αυτή τη στιγμή.

Διαβάζοντας το νήμα, αισθάνομαι σαν απλός πολίτης χώρας, που μαθαίνει τα νέα από το μέτωπο.

<b><span style="color:#ff0000">Εκτακτο Πολεμικό Ανακοινωθέν</span></b>
<span class="bbcode_spoiler">Αι φίλιαι δυνάμεις, αν και μερικώς κατακερματισμένες (κάτι που ερμηνεύεται από το Επιτελείο ως υψίστης σημασίας στρατηγική κίνηση) προελαύνουν, κάμπτωντας την ισχνή αντίσταση των δυνάμεων των πρώην συμμάχων, αι οποίαι, σε μια προδοτική κίνηση, και δίχως συνεννόηση, προσχώρησαν στις δυνάμεις του εχθρού, με πρόσχημα την συλλογή πληροφοριών για την κατάσταση των στρατευμάτων τους.

Συμμαχικαί Δυνάμεις από όλη την Οικουμένη σπεύδουν να συμμετάσχουν σε αυτή την μάχη. Ο εχθρός δεν θα νικήσει. Εμπρός αδέλφια, για την τελική νίκη.</span>

:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :salute: :salute: :salute:

This just in.

Αφιερωμένο στα παλικάρια μας (Υπογραφή, Κωνσταντίνος Πρέκκας)
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=8vNjMOuO_fI</span>

Με τόση φόρα που έχετε πάρει, μη σας φύγει καμιά αδέσποτη προς εμένα :unsure:

ετσι οπως βλεπω το avatar σου μεσα στο πιατο, αρχιζω να σε λιγουρευομαι. οπως εξεχουν και καποια κομματακια, σαν πιατελα με κοψιδια ειναι.

Το πρώτο κύμα nuking πήγε καλά. Έπεται δεύτερο αργότερα. Από αύριο nobling.

Back