Ανυπομονώ για την ώρα που θα δούμε τους δύο προδότες να φεύγουν στο rim το εξώτερον. Τα κουφάρια τους θα αφεθούν βορά στα όρνεα για παραδειγματισμό.
Προς το παρόν και τα τρία χωριά που έχω πάρει μετατρέπονται αργά και σταθερά σε deffensive (2 normal def, 1 full heavy cavalry για γρήγορο support) καθώς οι θέσεις τους ήταν πραγματικά ΤΕΛΕΙΕΣ για να προστατεύσουν τα επιθετικά μου (είχα περισσότερα επιθετικά από ότι αμυντικά έως τώρα, και με αυτή την επιχείρηση κατάλαβα πως ΑΝ κάποιος αποφάσιζε να μου την πέσει, κάποια χωριά πιθανώς θα έμεναν ευάλωτα για μερικές κρίσιμες ώρες)
Rebuilding τα mega nukes που έχασα με γοργούς ρυθμούς (light και zerkers ταυτόχρονα, μόλις φτάσω 1κ light πάω για 1k mounted και συνεχίζω με ταυτόχρονο zerker recruitment, καπάκια ξανά light μέχρι τα 2k και τέλος 300 rams ως κερασάκι στην τούρτα)
Catapults σε αυτό το world δεν έχω χρησιμοποιήσει, ούτε πρόκειται από όσο φαίνεται να χρειασθεί προς το παρόν.