Άντε να αφήσω ινφο κι εδώ για να μην γκρινιάζει η kara και ο captain planet ότι χάνεται η γνώση στο discord...<br><br>Βασικά χτες, διαπίστωσα ότι το exp penalty στους end game χάρτες είναι 10% (είχα την εντύπωση ότι παρέμενε 5%). Πονάει είναι η αλήθεια και το κατάλαβα σε ένα χάρτη που πέθανα 2 φορές σχεδόν σερί και είδα να φεύγει κοντά το 1/4 της exp μπάρας.<br>Οπότε είπα να θυσιάσω ένα 10% του speed που έδιναν οι Shavronne's Pace και να τιμήσω https://pathofexile.gamepedia.com/Rainbowstride" class="bbcode_url">αυτές (που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο αντικείμενο του build μου), από το να περιμένω να τις αναβαθμίσω σε Gambit. Δεν είμαστε τώρα για να χαλάμε xp και χρόνο για να φαρμάρουμε χωρίς να υπάρχει πρόοδος στο leveling...<br><br>Επίσης το παιχνίδι συνεχίζει να εκπλήσσει, κάποιες φορές με άσχημο τρόπο π.χ. σε ένα χάρτη tier 2 συνάντησα κάτι τετράποδα που έμοιαζαν με λευκά λιοντάρια, δεν είμαι σίγουρος, και έκαναν ένα νέο status effect που δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν petrify, το οποίο όμως δεν είδα να έχει κάποιο εικονίδιο πάνω αριστερά. Τραγικό να σε κατεβάζουν έτσι εχθροί που δεν είναι καν χρυσοί, τεσπά.<br>Πλέον τοίχο-τοίχο κι από μακρυά όπου τους δω.<br>Γουστάρω πάντως πολύ τη φάση με τα breach, έπεσα σε ζόρικο mob και πραγματικά κάποια potions (Rumi's Concoction και Atziri's Promise) με κράτησαν ζωντανό.<br><br>Level 78, regal 3, exalted 0, divine 0 είναι κάτι αναμενόμενο; Προφανώς τελειωμένο campaign κι έχω παίξει γύρω στους 18-20 χάρτες tier 1 και 2.