What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Όλο και περισσότεροι λόγοι συνηγορούν στο πόσο επιτακτική γίνεται η ανάγκη να πεθάνει το <b>always</b> online/ server based και να το γυρίσουν σε single (με προαιρετικό online για drop in-drop out co-op και trading) που θα εξάλειφε κι άλλα προβλήματα. Υπομονή...<br></blockquote><br>Δεν βλέπω καμία τέτοια ανάγκη. Επιλογές νομίζω υπάρχουν για όσους θέλουν offline gaming.<br><br>Για μένα, θα έπρεπε να κόψουν λίγο ταχύτητα. Βγαίνει πολύ content και αναπόφευκτα δημιουργούνται προβλήματα (υπαρκτά και μη). Κάτι τέτοιο όμως, δεν είναι καθόλου εύκολο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
To always online δημιουργεί προβλήματα, από τέτοια όπως το παραπάνω, τα άπερα disconnect και οι πάνω από 3-4 προσπάθειες κάθε φορά να μπω σε παιχνίδι, οι θάνατοι από κάθε είδους lag, η έλλειψη pause για να μπορείς να δείς τι mods έχουν οι εχθροί μέσα στο χαμό και να πράξεις ανάλογα (και να το "παγώσεις" asap σε περίπτωση rl απροόπτου από το να βγεις τελείως) και, και, και (θα επεκταθώ όταν σταματήσω το game).<br>Άνετα θα μπορούσαν να το κάνουν το online/multi τύπου Borderlands, Van Helsing κτλ. και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν τα παραπάνω. Οκ θα χαθεί το random layout των περιοχών, αλλά μπροστά στα οφέλη είναι πραγματικά αμελητέο.<br><br><blockquote>Για μένα, θα έπρεπε να κόψουν λίγο ταχύτητα.</blockquote><br>Σε αυτό συμφωνούμε. Τα περισσότερα "optimization" θέματα άρχισα να τα βλέπω στο Fall of Oriath content και άρχισαν να γίνονται ολοένα και πιο έντονα από το ch7 και πέρα, με κορύφωση στους end-game maps. Οπότε ναι, για κάνα 8μηνο με χρόνο καλό θα ήταν να μην έβγαζαν κάτι και να επικεντρωθούν στο γυάλισμα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,693
<blockquote><br>Οκ θα χαθεί το random layout των περιοχών, αλλά μπροστά στα οφέλη είναι πραγματικά αμελητέο.<br></blockquote><br><br>Το Always online δεν υπαγορεύει το random layout των περιοχών, μόνο το ότι είναι instanced. Θα μπορούσε κάθε φορά που κάνεις "Save and Exit" να τρώνε το reset, όπως ακριβώς γίνεται στο... Diablo 2.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
Σωστός, instances ήθελα να πω. Πάντως το πότε κάνουν reset δεν παίρνω κι όρκο αλλά έχω δει σε labyrinths που παίζεις την ίδια μέρα ότι δεν αλλάζει η διαρρύθμιση.<br>Στο Diablo 2 απ΄όσο θυμάμαι, μόνο εχθρούς και placeables (το περιεχόμενο τους) είχα δει να κάνουν reset όχι το γενικότερη στήσιμο της περιοχής, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,693
Το ευρύτερο layout του labyrinth είναι σταθερό για 24 ώρες. Δηλαδή μία έξοδος που είναι νοτιοδυτικά του χάρτη, θα είναι ΠΑΝΤΑ νοτιοδυτικά του χάρτη μέχρι το επόμενο reset. Κατά τα άλλα τα "tiles" που απαρτίζουν στο σύνολό του το χάρτη διαφοροποιούνται. <br><br>Τα πάντα όλα άλλαζαν στο Diablo 2, απλώς δεν είχε τεράστια ποικιλία σε tiles. Επίσης εξαίρεση αποτελούσαν ορισμένες περιοχές (Worldstone Keep 4, Travincal (περίπου), Tristram) που ήταν πάντα ίδιες. <br><br>Όταν λέω tiles αναφέρομαι στον παλιό τρόπο με τον οποίο έγιναν generate οι χάρτες που ήταν πρακτικά σύνδεση διαφορετικών κομματιών puzzle για να φτιάξουν το random map. Νομίζω ακόμη και το Diablo 3 χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική, δεν είμαι σίγουρος για άλλα παιχνίδια. Το Diablo 2 το ανέφερα κυρίως για να δείξω ότι ήταν <u>και</u> single-player τίτλος με σαφή έμφαση στο multi-player που παρόλα αυτά το έκανε εφικτό παρότι είχε βγει περίπου 20 χρόνια πριν.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,446
10 ολόκληρες ώρες που είναι live το abyss league, και ούτε ένα νέο post. I am disappoint.<br><br>Το hideout στο standard league εμφανίστηκε.<br><br>Ξεκίνησα abyss league με Scion (σε μια στιγμή μοναδικής έμπνευσης, την ονόμασα GOOCION), αλλά αυτή τη φορά θα πάω με build guide ανά χείρας.<br><br>EDIT: Το νέο update μου ξεκλείδωσε αναδρομικά και 3 achievements που κάναν glitch και δεν έγιναν κανονικά unlock όταν έπρεπε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,693
Νομίζω θα επανέρθω κι εγώ, αλλά πρέπει να δω builds.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
<blockquote>Το hideout στο standard league εμφανίστηκε.</blockquote><br><br>Ναι το παρατήρησα πριν λίγο.  :thumbsup:<br>Ευτυχώς φαίνονται όλα στη θέση τους και τα xp των Masters σωστά. Το μόνο κουλό είναι ότι μια από τις special tabs που έχω για να πουλάω αντικείμενα, άντάλλαξε "ιδιότητα" με μια κανονική, δηλ. πρέπει να κάνω τράμπα τα αντικείμενα από τη μία στην άλλη και να ξαναβάλω τα listings.<br><br><blockquote>10 ολόκληρες ώρες που είναι live το abyss league, και ούτε ένα νέο post. I am disappoint.</blockquote><br>Ε λίγο δύσκολο να παρατήσω lvl 85 χαρακτήρα για να ξεκινήσω νέο,  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> ειδικά από τη στιγμή που το νέο περιεχόμενο αν κατάλαβα είναι κυρίως νέοι end game maps.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Θα κατέβει σήμερα το update και θα μπω κάποια στιγμή. Δεν έχω βρει όνομα όμως :hmm:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
Η διαδικασία balancing του Chris<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/fSV89.gif" alt="fSV89.gif" class="bbcode_img" /></span><br><br>Έπαιξα λίγο χτες. Αν δεν κάνω λάθος, πρόσεξα κάποιους νέους εχθρους;<br>Επίσης τι τους έφταιγαν οι χάρτες; Δεν πείραξαν αυτούς που είχα ήδη στο stash, αλλά ό,τι βρίσκω από δω και πέρα έχει αλλάξει tier. Π.χ. άλλοι που ήταν 7 πήγαν 3, άλλοι από 1 ανέβηκαν στο 3, από 6 στο 8 κ.α. Και μέσα σε όλα αυτό, βλέπω κωμικοτραγικά σκηνικά να βγάζω κάποιο χάρτη και να μου βγάζει map complete και bonus objective complete για άλλους 3-4 άκυρους  :lol:  :facepalm:<br>Δε με πειράζει ιδιαίτερα, αν εξαιρέσω το γεγονός πως θα πρέπει να βγάλω άκρη ποιους έχω όντως παίξει και ποιους όχι (ευτυχώς ακόμη θυμάμαι ονόματα) όμως δεν μπορούσαν απλά να βάλουν τους νέους χωρίς να πειράξουν τις βαθμίδες όσων υπήρχαν ήδη στον Άτλαντα;
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Adhan, δεν υπάρχει κάτι κωμικοτραγικό. Είχαν πει ότι θα γίνει αυτό (το map completion) και ο λόγος είναι ο Elder (ο οποίος θα είναι core mechanic όπως ο Shaper).<br><br>https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2035643<br><br><br>Στα του νέου league, έχει τη φάση του και είναι αρκετά challenging τα creatures. Είναι αντίστοιχο του Breach League.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
Παρόλες τις εξηγήσεις τους, εξακολουθεί να μου φαίνεται η κατάσταση κουβάρι και θα μπορούσαν απλά να στριμώξουν τους νέους χάρτες ανάμεσα στους ήδη υπάρχοντες. Λίγο πιο αναλυτικά:<br><br>1) Περιοχές που έχω ολοκληρώσει (όπως π.χ. Promenade) και ανέβηκαν tier, πλέον πρέπει να τις ξαναβγάλω. Από την άλλη, κάποιους νέους χάρτες λέει ότι τους έπαιξα ενώ προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την όλη φάση "ψάχνω να δω στον Atlas ποιους πραγματικά έχω ολοκληρώσει, έναν-έναν με τον κέρσορα" αφού ο πορτοκαλί κύκλος γύρω από κάθε ολοκληρωμένο map πλέον δε σημαίνει τίποτα-είναι παραπλανητικός (για την πρόοδο μου μέχρι τώρα μιλάω, όχι από εδώ και μπρος)<br>2) Εξαφανίστηκαν οι shaped χάρτες που είχα κάνει. Επιπλέον (και ελπίζω να κάνω λάθος) εξαφανίστηκαν τελείως τα Shaper&#039;s Orbs. Τα souls που δίνουν κάποια bosses εξακολουθώ να τα βλέπω, shaper&#039;s orb ως ανταμοιβές, όχι.<br>3) Βγάλανε τον Perandus από τα mods και βάλανε ένα domination (τι είναι τα shrines btw); ΟΧΙ ρε φίλε, δεν πρόλαβα να παίξω κανένα με αυτόν γιατί περίμενα να stockάρω λίγα chaos να είμαι άνετα...  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br>Βάλανε κι ένα fortune favours the brave που δε φαίνεται άσχημη ιδέα...<br><br>Και μια απορία, βλέπω κοντά σε ένα χάρτη (Alleyways map, tier 2 κάτω δεξιά), να έχει γύρω του ένα σαν ρήγμα και να φαίνονται αστέρια από πίσω του πάνω σε μαύρο ουρανό. Complete μου λέει αλλά παίζει κάτι;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
Δύο πράγματα που πρόσεξα...<br>πρώτον σε όλους τους χάρτες που δεν είναι legacy, αύξησαν το πλήθος των εχθρών (φαίνεται κι από το pack size) οπότε και χαμηλότεροι για το level μου χάρτες έγιναν πιο χρήσιμοι<br>δεύτερο, οι loading times αυξήθηκαν πολύ, όπως και η πιθανότητα για disconnect πάνω στο φόρτωμα (πριν ήταν πολύ μικρή)<br><br>Βρήκα κι ένα rare αντικείμενο με κάτι αστερίσκους να πλαισιώνουν το όνομα, αντικείμενο του νέου expansion μάλλον, κατ&#039; τα άλλα πέρα από το cool εφέ με κάτι αστέρια να τρεμοπαίζουν πίσω του, δε βλέπω να έχει κάτι διαφορετικό σε mods από τα υπόλοιπα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Όντως, έγιναν πιο πυκνοί οι χάρτες (επιτέλους). Δεν έχω φτάσει ακόμα βέβαια.<br><br>Για τα loading times, πρέπει να ευθύνεται ο Elder. Σε αυτό το update έγινε άμεσα διαθέσιμος και στα perm leagues, οπότε έχουν μαζέψει και αυτά κόσμο. Επίσης:<br><blockquote>Since the release of 3.1.0, there was a bug that would occasionally disconnect a few hundred players (maybe once an hour or so) and crashed the entire realm twice (those two &#039;rip&#039; threads).<br><br>We have finally worked out the issue and are deploying the fix immediately (with a 45 minute countdown that just started) because it would otherwise only be a matter of time until the next abrupt crash.<br></blockquote><br><br>Αυτά με τα αστέρια είναι τα influenced items. Κάποια είναι καλά. Έχουν ήδη βρει 7-8-9 link items και κάποια είναι αρκετά δυνατά.<br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
<blockquote><br> Έχουν ήδη βρει 7-8-9 link items </blockquote><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40<br><br>Μιλάμε για οτιδήποτε τύπου αντικειμένου ή μόνο αυτά με (προηγούμενο όριο) 6;
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Οποιουδήποτε τύπου. Π.χ.:<br><br>6L<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.imgur.com/7tU7nly.png" alt="7tU7nly.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>8L<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.imgur.com/h3OoNOB.png" alt="h3OoNOB.png" class="bbcode_img" /></span>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
540 fusing, κάτω στο βόθρο του Rng του Chris. Ναι ήξερα τον κίνδυνο αλλά δεν άντεχα άλλο το πόσο είχα κολλήσει (αναλυτικά πιο κάτω). Πάει το build (πάνε αλυσίδα, 6ο link faster casting-> αλλάζω το asenath&#039;s mark με κάποιο άλλο με μεγαλύτερη ES-> φτάνω 3700 περίπου και αισίως με 2-3 skills ακόμη χτυπάω το 4000 ->παίρνω τα 2 lodestones που είναι και η ουσία του build θεωρώ), πάει και το staff και αφού δε μπορώ να κοπανήσω την κεφάλα του στον τοίχο με τους κανόνες rpg codex αυτισμού, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι uninstall το καρκίνωμα, τις ώρες που έχασα (στο end game) δεν πρόκειται να τις πάρω πίσω, αλλά τουλάχιστον θα ασχοληθώ με κάποιο game που θα ευχαριστιέμαι, όχι ψυχαναγκασμός με την υπόσχεση να γίνει fun μετά από άλλες 300+ ώρες.<br>Κάτι μικρές πινελιές όπως να έχω πάει μια στιγμή να φάω κατά το loading και να με έχει spawnάρει ΜΕΣΑ σε εχθρους (στην αρχική πόρταλ του χάρτη, ναι στο grace period, το είδα αργότερα και live), να με σκοτώνει δις κάποιος Ulysses Malakogamides (πόσες φορές έχω πεθάνει Μ-Ο-Ν-Ο-Χ-Ι-Τ-Ο-Σ από chaos spells έχω χάσει το μέτρημα) και να έχω φτάσει 2 φορές στο+ 85%xp και να έχω γυρίσει στο μηδέν (15 μέρες τώρα παλεύω. 15. ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ. ΜΕΡΕΣ.) ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι. A, και τα 2 exalted που είναι ό,τι έπεσε από το βασικό παιχνίδι και μόνο (άλλο ένα αδιέξοδο στο progression αφού τα έστω αξιοπρεπή rare με καλά res και ES για το level μου έχουν 5+ ex το καθένα).<br><br>ΥΓ θα δω μήπως μπορώ να συμμαζέψω τη ζημιά και καλμάρω.<br>ΥΓ2 Άλλα 30 chaos πεταμένα για jeweler&#039;s touch και να το φέρω εκεί που ήταν έστω πριν.ΙΙΙΙΣΣΣΣΙΙΙΙΛΝΤΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΡΡΡΡΡ<br>ΥΓ3 Σαν να μην έφταναν αυτά, αρκετές φορές ο χαρακτήρας δεν αποκρίνεται, πάτημένο δεξί κλικ να καστάρει και ξεκινάει 2 δευτερόλεπτα μετά, από την άλλη τα τέρατα μια χαρά μου έχουν κατεβάσει στο μεταξύ τη μισή-2/3 shield...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
Epic meltdown β&#039; γύρος...<br><br><span class="bbcode_spoiler">jk/</span><br><br>Λοιπόν σκαλίζοντας λίγο τα αντικείμενα στο path of building, είδα τα Shavronne&#039; s wrappings. Αφορμή ήταν τρόποι για να πάρω exalted κι ένας από αυτούς είναι orb of chance σε common αντικείμενα. Δεν είναι το μόνο αντικείμενο, αν θυμάμαι είδα τουλάχιστον αλλά 3-4 unique που πιάνουν αρκετά exalted, αλλά εντάξει πιο πιθανό είναι να μου κάτσει το λαχείο. Γαμάτο αντικείμενο και παραδόξως υπήρχαν και listings για μερικές δεκάδες chaos οπότε σκεφτόμουν να το πάρω για την βοήθεια που δίνει σε chaos damage και για το μεγαλύτερο ES. Σκέφτομαι όμως ρε μήπως να ξαναδώ αυτά που φοράω μήπως υπάρχει δυνατότερη έκδοση. <br><br>Διαπιστώνω ότι την πάτησα σαν αρχάριος, το Atziri&#039; s Splendour που ειχα, το είχα αγοράσει με βάση εκτός από τα res και το πόσο τουμπανιασμενο φαινοταν το % στα armour, evasion και shield. Έλα όμως που δεν πρόσεξα ότι ανήκε σε εκείνα τα αντικείμενα που έχουν legacy και discontinued  versions, και έτσι δε είδα ότι δεν είχε το μεγαλύτερο καθαρό shield (στο δεξί πινακάκι του poe trade). Για να μην πολυλογώ, βρήκα ένα που είχε τ 570 κάτι σε σχέση με το 270 που είχα πριν. Περίμενα λοιπόν να φτάσω 3900 με αυτή την αύξηση.<br>Και τι βλέπω!!<br>Το shield να έχει φτάσει 4960. <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /><br>Αϊ λοστ μα σιτ.<br><br>Προφανώς τα ποσοστά και το max energy στο skill tree  δούλεψαν αναδρομικά σε αυτή τη φαινομενικά μικρή αύξηση ή κάτι τέτοιο (και βασικά δε θα κάτσω να το ψάξω κιόλας). Μπορεί να έχασα κανα 900αρι στο armour και evasion αλλά από τη στιγμή που ξεπέρασα το safe minimum των 4000 που μου πρότεινε ο Δημήτρης, ουδόλως με ενδιαφέρει.<br><br>Έκανα reset και 2 points για να τα βαλω στα intelligence που είναι δίπλα σε chaos inoculation και ghost reaver, και στο μεθεπόμενο level (88) θα έχω τα 2 sp για να επενδύσω ταυτόχρονα σε αυτά! Επιτέλους κάτι απόμακρο είναι πιο κοντά από ποτέ.<br>Να έπεφταν και μερικά exalted τώρα (κάτι ποσοστά που είδα για 0.001% ή κάπου εκεί είναι τέρμα απάνθρωπα, φτιάχτε το ρε μάγκες)...
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Μια χαρά. Το Atziri&#039;s Splendour έχει αρκετά variants. Δεν είναι legacy.<br><br>Για να μην χαλάσεις τσάμπα orb of chance, τσέκαρε το αντικείμενο στο wiki. Κάποια unique αντικείμενα έπεφταν σε συγκεκριμένο league, οπότε θα πρέπει να μπεις σε χάρτη με το αντίστοιχο mod (μέσω της Zana/map device) και να σπαμάρεις orbs.<br><br>Αν θες να τσεκάρεις το Shavronne&#039;s, έχω ένα στο std που έβαλα στο summoner build (6S5L). Το κρατάς κιόλας αν θες.<br><br>Όταν νοιώσεις έτοιμος, πας και Uber Lab για dps boost και είσαι κομπλέ.<br><br>Που να δεις τα mirror τι ποσοστό έχουν. Είναι να σε θέλει. Στο Abyss μου έπεσε 1ex στο lvl58, κάτι που δεν είχε γίνει ξανά σε εμένα.<br><br>Επίσης, κάπως έτσι ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες :spiteful:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,852
2 ερωτήσεις...<br>το ghost reaver μετατρέπει και το life regen σε shield regen (Soul of Tukohama+Tahsin);<br><br>Uber lab ή Atziri πρώτα; <br>Εντάξει το δεύτερο φαίνεται να έχει χαμηλότερο προτεινόμενο lvl, από την άλλη πρέπει να τελειώνω με το ascendancy... <br><br><blockquote>Επίσης, κάπως έτσι ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες</blockquote><br>Παρεξήγησες, δε λέω ότι δε μ&#039; αρέσει (αρκετά κιόλας), δε θα το συνέχιζα (σχεδόν) αδιάκοπα από τον Αύγουστο αν ήταν, απλά σε κάποια πράγματα θεωρώ δεν έχουν πετύχει το sweet spot μεταξύ harcoreίλας και αγνής διασκέδασης (που στην τελική όλα τα παιχνίδια αυτό υποτίθεται ότι είναι), εντάξει με κάποια έχω συμβιβαστεί με κάποια άλλα όχι τόσο. Φυσικά οι θάνατοι από lag εξακολουθούν να είναι το μεγαλύτερο αγκάθι, όταν συμβαίνουν, γιατί στοιχίζουν ώρες παιχνιδιού.
 
Top Bottom