What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το ghost reaver είναι μόνο για το life leech, δεν μετατρέπει και το life regen.<br><br>Αν θες να πέσει πιο γρήγορα η Atziri και τα άλλα 5 bosses, πρώτα Uber Lab. Αλλά μπορείς να πας και κατευθείαν, αν θυμάμαι καλά το dps που βγάζεις. Τσέκαρε τους μηχανισμούς όμως (αν θες).
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
Να ρωτήσω, σήμερα λόγω καιρού είναι λίγο σκατά η ταχύτητα στο ιντερνετ, σε κάποια φάση μου παγώνει από το lag ενώ μου την είχε πέσει λαός και καλού κακού κάνω γρήγορα quit.<br>Μπαίνοντας μέσα, βλέπω ότι μάλλον έχω χάσει xp, δε θυμάμαι πόσα ακριβώς είχα αλλά ήμουν κάπου στα μισά και τώρα η μπάρα φαίνεται πιο μικρή. Είναι σύνηθες αυτό;  :anger:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Αν έχασες xp, σημαίνει ότι σκοτώθηκες. Το απλό logout δεν σε σώζει.<br>Το πιο άμεσο και safe είναι το http://lutbot.com/#/" class="bbcode_url">TCP disconnect (ForceLogout), που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο Hardcore.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Για περάστε να πάρετε το http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2057801" class="bbcode_url">δωράκι σας (until Dec 28).
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
Είναι συνήθως σαν expansions-updates που φέρνουν μια μείξη παροδικών και μονίμων αλλαγών, είτε πρόκειται για αντικείμενα, νέους εχθρούς, είτε για νέες περιοχές, νέα skills κτλ φυσικά αλλαγές στα παλιά skills και ο,τι βρίσκεις παραμένει μετά το τέλος του league. Ίσως ο Δημήτρης μπορεί να το περιγράψει καλύτερα.<br><br>Για παράδειγμα, η προηγούμενη ήταν η harbinger, είχε τα ομώνυμα όντα που έκαναν spawn ορδές εχθρών και δεχοντουσαν μεσω αυτών ζημιά και όταν πέθαιναν,  έριχναν shards) από orbs (συνηθως μια 20αδα κάνει το ολόκληρο) κάποια από τα οποία πλέον δεν πέφτουν. Με το τέλος του league έφυγαν κι οι εχθροί αυτοί.<br>Υπήρχαν και κάποιες σχετικές προκλήσεις που απο όσο ξέρω ξεκλειδώναν cosmetics τζιτζιμπλογκια, αυρες, φτερά και τέτοια. <br><br>Το league που παίζει τώρα είναι το war for the atlas, εισάγει νέα bosses, νέους εχθρούς και νέες περιοχές (σχεδιασμένες με νέα assets κιόλας) τουλάχιστον, όσον αφορά τους end game maps, τώρα αν και πόσα από τα παραπάνω θα μείνουν μετά το πέρας του league δεν ξέρω...<br><br>Σε άλλα νέα, lvl 87 πλέον (στο επόμενο έρχονται πακέτο τα 2 keystone, almost there, συγκίνηση), ώρα για uber lab.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Πάνω κάτω, ό,τι είπε ο Παναγιώτης.<br>Γενικώς, υπάρχουν τα permanent leagues (Standard, Hardcore) και τα temporary leagues (χοντρικά κάθε 4 μήνες έχουμε νέο challenge league). Στα temp ξεκινούν όλοι από το μηδέν και υπάρχουν κάποια νέα χαρακτηριστικά και challenges. Όταν τελειώνουν, οι χαρακτήρες μεταφέρονται στο αντίστοιχο perm league. Δεν θεωρούνται expansions, απλά κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα μόνιμα leagues (όπως τα μικρότερης διάρκειας races).<br><br>Μια διόρθωση. Το War for the Atlas είναι ένα μικρό expansion το οποίο είναι διαθέσιμο και στα perm leagues. Το τρέχον challenge league ονομάζεται Abyss και είναι αρκετά καλύτερο από το Harbinger. Περιληπτικά, δημιουργούνται ρωγμές στο έδαφος και βγαίνουν από αυτές κάποια πλάσματα. Όσο ακολουθείς τη ρωγμή, αυτή συνεχίζει να επιμηκύνεται. Στο τέλος της, αναδύεται ένα σεντούκι με διάφορα αντικείμενα ή βγαίνει ένα portal για την Άβυσσο.<br><br><blockquote><br>Σε άλλα νέα, lvl 87 πλέον (στο επόμενο έρχονται πακέτο τα 2 keystone, almost there, συγκίνηση), ώρα για uber lab.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>Άντε, καλή επιτυχία.<br><br>Έφτασα κι εγώ lvl 84 στο Abyss και πάω σταθερά προς το 90 (δεν πέφτουν χάρτες ρε γαμώτο). Πρέπει να ασχοληθώ και με τα challenges σιγά σιγά.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
Σωστός, στην περιγραφή είχα υπόψη και τα 2 απλά στη μία περίπτωση ανέφερα το league και στην άλλη το expansion  :facepalm: Αλλά ναι, οι μόνιμες αλλαγές είναι το expansion και οι προσωρινές το league. Απλά από τότε που το ξεκίνησα τα έχω στο μυαλό μου πακέτο μιας και μαζί με ένα update-expansion έρχεται κι ένα νέο league (disclaimer: δεν ξέρω αν αυτό γινόταν και παλιότερα).<br><br>@Havanezos έτσι τώρα, τους νέους χάρτες στο end game  τους βλέπω παρόλο που είμαι standard, τις ρωγμές με τα σεντούκια και τις portals όχι.<br><br><blockquote>Έφτασα κι εγώ lvl 84 στο Abyss και πάω σταθερά προς το 90 (δεν πέφτουν χάρτες ρε γαμώτο).</blockquote><br>Wtf speedrun κάνεις; εντάξει το έχεις παίξει κι άλλες φορές, αλλά πόσο έχει το abyss που ξεκίνησε, 2 εβδομάδες;<br>Όσο για τους χάρτες το παρατήρησα κι εγώ, μετά το update μπορεί να μου πέσουν 0-1 ενώ όταν πέφτουν 1-3 όπως συνήθως έβλεπα πριν οι περισσότεροι είναι (πολύ) χαμηλότερου ή ίδιου tier με αυτόν που είμαι (το αστείο είναι πως έχω 77% στον atlas για να πέσουν υψηλού tier χάρτες).  :hmm:
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
:thumbsup: Ωραία! Σιγά, σιγά θα το ξεκινήσω και γω!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br><blockquote>Έφτασα κι εγώ lvl 84 στο Abyss και πάω σταθερά προς το 90 (δεν πέφτουν χάρτες ρε γαμώτο).</blockquote><br>Wtf speedrun κάνεις; εντάξει το έχεις παίξει κι άλλες φορές, αλλά πόσο έχει το abyss που ξεκίνησε, 2 εβδομάδες;<br></blockquote><br>Μπα, απλώς για 2-3 μέρες κάηκα ελαφρώς. Κυρίως όμως βοηθάει το build με το οποίο τρέχω όλο και μεγαλύτερα tier χαρτών (αρκεί να πέφτουν), οπότε έχω μεγάλο xp/hour.<br>Εν τω μεταξύ, έχω δύο tier 8 maps που πρέπει να κάνω μπας και πέσει τίποτα (χωρίς να φάω το boss όμως).<br><br><blockquote><br> :thumbsup: Ωραία! Σιγά, σιγά θα το ξεκινήσω και γω!<br></blockquote><br> :peanutbutterjellytime2: :peanutbutterjellytime2: :peanutbutterjellytime: :peanutbutterjellytime:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
OMG λεφτάλεφτάλεφτάλεφτά https://www.youtube.com/watch?v=g7S3bLKTZhk" class="bbcode_url">ARRRRGH ME HEARTIES/<br>ούτε στο τέλος lab δε μάζευα τόση ώρα. <br><br>Μπράδερ δες αυτή την εικόνα καλά, τόσο loot δε βλέπεις συχνά και δεν χώραγε όλο έχει κι άλλο γύρω-γύρω που δε φαίνεται (αν και ίσως πάρει λίγο για να το ξαναδεις  :silly:)<br>https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/920290112591887538/3DAD1DF2A7B30226D7F05A18EB22B7E49ADAD5C4/<br><br>Ρε τους scalpers και το χρεώνουν τον beachhead 60c +  :whatever:<br><br>2 φορές μου έκατσε, κι αυτές από harbinger orb (ενώ θα περίμενε κανείς από vaal να είναι το πιο πιθανό).<br>Ένα δάκρυ κύλισε πάντως, που ξαναείδα τα μπλε ανθρωπάκια ενώ έχει λήξει η harbinger. Στο boss φτηνά τη γλύτωσα σε ένα σημείο, κάπου στη μέση σκάνε 2-3 pools μαζεμένα και έγινε ένα μικρό slowdown (πως έλεγε στο diablo ένας συντάκτης στο pc master, κάθεσαι στο κέντρο και τα τέρατα μαζεύονται γύρω σου μέχρι να πάρει φωτιά το μηχανημα, τέτοια φάση)<br>Last, but not least, η νέα λατρεία είναι το poorjoy&#039;s asylum. Γρήγορα xp και καλή ποσότητα loot, θέλει να πηγαίνεις αργά γιατί τα τέρατα κάνουν αρκετό damage, το boss όμως είναι πολύ εύκολο, σαν να το πήραν από κάνα tier 4-5 χάρτη.<br><br>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2063122" class="bbcode_url">A 2017 retrospective
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
ghost reaver+ chaos inoculation = bakerollάρισμα (ακόμη και σε twin bosses), είχα ξεχάσει ότι πέρα από flask έχω και μόνιμο life (πλέον shield) leech από το warlord&#039;s mark.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br><span class="bbcode_spoiler">ULYSSES ΟΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΞΥΡΙΣΩ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ.</span><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=5PlpkYRxkH4<br><br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
έρμε γιουλύσες, σε ψαχνει ο αδαν...<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://memestatic.fjcdn.com/pictures/So+wise_0ecc28_6233836.jpg" alt="So+wise_0ecc28_6233836.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,675
Πέρασες επιτέλους την αρχέγονη γνώση του δασκάλου σου, ΒΒ.  :thumbsup:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ωραίος, Παναγιώτη. Χαίρομαι που το προχωράς και φαίνεται ότι σου αρέσει.<br><br>Το λάθος που κάνουν αρκετοί είναι ότι το αφήνουν στο... 20λεπτο, ενώ το game αρχίζει στα maps. Βαρετό το lvlάρισμα στην αρχή (ειδικά για κάποιον που το κάνει σε κάθε temp league), αλλά τα maps ρε φίλε είναι το ζουμί. Εκεί βλέπεις το build σου, εκεί βλέπεις τι έχει να προσφέρει το PoE και εκεί βλέπεις τα όριά σου.<br><br>Γι&#039; αυτό, όσοι σκέφτεστε να το αρχίσετε, πάτε πρώτα lvl 70-75 και αν δεν σας έχει πει το game κάτι στην πορεία ή απλώς το "ολοκληρώσατε", έχει καλώς. Στο πρώτο 20λεπτο δεν θα καταλάβετε τίποτα, σας το εγγυώμαι :deal:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
<blockquote>Στο πρώτο 20λεπτο δεν θα καταλάβετε τίποτα</blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.imgur.com/XS5LK.gif" alt="XS5LK.gif" class="bbcode_img" /></span><br><br>Βασικά, για να τα λέμε όλα, έπεσα λίγο σε παγίδα με το ίδιο το build κι γι αυτό φέρει εν μέρει ευθύνη εκείνος που το πρότεινε (αλλά τα μπανεράκια για να κάνουμε trade πραγματικά λεφτά με orbs μια χαρά τα είχε βάλει  :deal:). Ενώ είναι δηλαδή δυνατό build, δεν είπε ότι, ξέρεις κάτι, θα αργήσεις να πάρεις inoculation+reaver. Αν δει κάποιος σε ποιο σημείο στο βίντεο, τα παίρνει στο tree, δεν έχει φτάσει καν 60. Ευτυχώς που μου είπες  Δημήτρη ότι θέλει κάποιο shield και πάνω για να είναι βιώσιμο, γιατί αν τα είχα πάρει με τη σειρά που πρότεινε, θα ψόφαγα 10 φορές περισσότερο από πριν.  Κι άντε πες κάποιος που έχει κάνει 2-3 περάσματα στο παιχνίδι μπορεί και να το εντοπίσει, υποτίθεται όμως ότι απευθύνεται σε noobs που θέλουν να πάνε εκ του ασφαλούς για να μην ΧΑΟΑ στο δέντρο. Τεσπα<br>Για το επόμενο build θα επιλέξω κάτι σε melee (marauder ή κάτι dex based) κι αφού βεβαιωθώ ότι o χαρακτήρας μπορεί να έχει "ολοκληρωθεί" κατά το main campaign.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br><blockquote>τα maps ρε φίλε είναι το ζουμί. Εκεί βλέπεις το build σου</blockquote><br>Ισχύει, θεωρώ είναι μία από τις καλύτερες ιδέες του παιχνιδιού και σαν σύλληψη και σαν υλοποίηση, κάτι αντίστοιχες προσπάθειες π.χ. Van Helsing φαίνονται πολύ πρόχειρες μπροστά στο end game του Path.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
Είστε σίγουροι ρε παιδιά ότι δεν δείχνει όλα όσα είναι να δείξει το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
<blockquote><br>https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2063122" class="bbcode_url">A 2017 retrospective<br></blockquote><br><br><blockquote>I found another Exalted Orb.</blockquote><br><br>Έχω μια φρικτή υποψία ότι έπαιζε τακτικά μέσα στο χρόνο, αν ναι την κάτσαμε με αυτό το ποσοστό (εκτός κι αν μπήκε 5-10 φορές ή ήταν πολύ άτυχος).  :silly:<br><br>On a more serious note, έχω παίξει μέχρι τώρα 5 vault και 3 arsenal κι δεν έχω δει ούτε δείγμα από abandonded wealth, κάτι μου λέει ότι έφαγε nerf το drop...<br><br>Μάλλον είναι obsolete ο "οδηγός" (damn, αυτή η τρίτη εικόνα  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> )<br>https://grindhardsquad.blogspot.gr/2017/05/fast-way-of-farming-exalted-orbs-in.html<br><br>Θα δοκιμάσω και τη Μάο <strike>Τσετούνγκ</strike> Κουν μέθοδο...<br><br>EDIT<br>Χμμ ίσως και να πρέπει να αυξήσω το increaded item rariry πάνω μου, αυτή τη στιγμή έχω 39%, μπορεί να μην είναι αρκετό.<br><br>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ο Vault ήταν tier 12 και τώρα είναι tier 9. Οπότε το drop rate λογικά μειώθηκε.<br>Ο Arsenal ήταν tier 10 και τώρα είναι tier 13. Λογικά θα έπρεπε να είχε ελαφρώς αυξημένο (ή το ίδιο με πριν) drop rate.<br><br>Ή μπορεί απλά να είσαι άτυχος <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom