What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ένα AH σαν αυτό του D3 θα ήταν ίσως καταστροφικό για το PoE (τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτό ισχυρίζεται). Συμφωνώ βέβαια ότι πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση κάποια στιγμή.<br>Για το building των χαρακτήρων που λέτε, δεν χρειάζεται τρελό trading. Δεν είμαι heavy trader και μια χαρά προχωράω και self found. Εδώ βάζω και αντικείμενα στο guild stash. Παίζει ρόλο βέβαια και η τύχη. Είχα φτιάξει SSF character (υπάρχει επιλογή) ο οποίος γενικά ήθελε 6-link και μου έπεσε http://pathofexile.gamepedia.com/Tabula_Rasa" class="bbcode_url">Tabula Rasa στο Normal.<br>Όμως, ναι κάποια builds (όπως ο main χασάπης μου) χρειάζονται κάποια συγκεκριμένα unique items που μάλλον θα χρειαστεί να αγοραστούν. Υπάρχουν ένα σωρό εργαλεία που κάνουν το trading κάπως πιο ευχάριστο και μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνω ένα post με συγκεντρωμένα αυτά τα εργαλεία αλλά και κάποια γενικά tips/ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε.<br><br>@kuv, το PoE είναι game του λαού. Δεν έχουμε silver ή gold coins, αλλά ανταλλακτική οικονομία :pP<br>Συνήθεια είναι. Απλά θέλει λίγη προσοχή. Όλα τα orbs χρησιμοποιούνται πάνω σε αντικείμενα, αλλά κάποια έχουν μεγάλη αξία και δεν τα χρησιμοποιούμε άσκοπα. Αν σου πέσει πχ http://pathofexile.gamepedia.com/Mirror_of_Kalandra" class="bbcode_url">Mirror of Kalandra ΜΗΝ το χρησιμοποιήσεις σε αντικείμενο, γιατί αλλιώς θα στο χτυπάω κάθε ώρα και στιγμή για χρόνια :devil:<br><br>@G0O, εννοείται ότι θα πάμε στο νέο league που σημαίνει νέοι χαρακτήρες και άδειο stash.<br><br>Ελπίζω πάντως να μπορούμε να παίζουμε παρέα και μετά το Cruel. Βέβαια βελτιώθηκε κι άλλο στον τομέα αυτό (όπως είχα postάρει νωρίτερα), αλλά...<br><br><br><u>Και λίγη ενημέρωση.</u><br><br><b>Αλλαγές στο Help panel</b><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://web.poecdn.com/public/news/Bex/HelpPanel.jpg" alt="HelpPanel.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br><b>The Fall of Oriath: Garukhan, Queen of the Wind</b><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9_bZ_dFSST8[/youtube]<br><br>http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1926759
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
<blockquote><br>Υπάρχουν άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πλην των: χίμμυ213, κουβ, Πέιν και του υπογράφοντος?<br></blockquote><br><br>Με ψήνει, αλλά για τι ρυθμούς μιλάμε? Αν είναι χαλαροί το παλεύω, αν θέλετε να καείτε με ποιο έντονους ρυθμούς δεν ξέρω αν μπορώ να ακολουθήσω. Επίσης πότε ξεκινάει, να ξέρω να το βάλω να κατεβαίνει αν είναι, το είχα κάνει uninstall (έχω παίξει ελάχιστα btw, δεν ξέρω και πολλά για το game, απλά μου είχε φανεί καλό)
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
4 Αυγούστου στις 23:00 ξεκινά το νταβαντούρι (εκτός απροόπτου). Το πότε θα μπούμε είναι άλλη ιστορία βέβαια, μιας και θα υπάρξουν χαόα καταστάσεις στους servers.<br><br>Ως προς τους ρυθμούς, ρυθμίζεται. Όρεξη να υπάρχει <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Εγω σιγουρα θα παιξω, θελω τουλαχιστον να τελειώσω το νεο campaign. Το αν θα παω για end game δεν το ξερω, ισως το παω πολυ χαλαρα γενικα αλλα βασικα ειμαι λιγο πολυ solo player (μπρικι pc βασικα αλλα για να δουμε τι θα γινει με τα optimisations). Νεο χαρακτηρα φυσικα.<br>Αλλα δεν εχω επαφη με την beta, αν δεις εσυ jimmy η κανενας αλλος κανα καλο starter build πειτε γιατι με τοσες αλλαγες νομιζω ακομα και τα builds του προηγουμενου league θα πρεπει να ειναι πολυ outdated.
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<br>Κι εγώ θα ξεκινήσω νέο χαρακτήρα, απέχω αρκετό καιρό από το παιχνίδι. <br>Θα φτιάξω κάτι σε Marauder και όπως μου βγει.<br>Θα παίξω κι εγώ χαλαρά, δεν θέλω ρασαρίσματα για να δούμε και το νέο περιβάλλον πώς θα είναι.<br>Με ενδιαφέρει να βρισκόμαστε για ομαδικό play, αν και όντως είναι πιθανό να μην μπορούμε να συγχρονιστούμε. Κλάιν βέβαια, εμείς να γουστάρουμε.<br>SteamID: chriskuv, βάλτε με όποιος ενδιαφέρεται και τα υπόλοιπα από κοντά.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Εισάγονται αρκετά νέα skills, οπότε θα γίνει λίγο χαμούλης με τα builds. Δεν έχω πρόχειρα starter builds να προτείνω (εκτός του earthquake που έβαλα πριν), αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε με κάποιο class που πιστεύετε σας αρέσει και στην πορεία το προσαρμόζετε σε κάποιο έτοιμο build. Υπάρχουν και καθαρά support builds (τα οποία δεν παίζουν solo) αν θέλει κάποιος.<br><br>Account name έχω το ίδιο (και στο steam) με εδώ.<br><br>Ξεκίνησε το sign up για την http://www.pathofexile.com/xbox" class="bbcode_url">Beta στο XBone αν ενδιαφέρει κανένα. Όπως είναι λογικό, είναι σε διαφορετικούς servers.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br>Εισάγονται αρκετά νέα skills, οπότε θα γίνει λίγο χαμούλης με τα builds. Δεν έχω πρόχειρα starter builds να προτείνω (εκτός του earthquake που έβαλα πριν), αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε με κάποιο class που πιστεύετε σας αρέσει και στην πορεία το προσαρμόζετε σε κάποιο έτοιμο build. Υπάρχουν και καθαρά support builds (τα οποία δεν παίζουν solo) αν θέλει κάποιος.<br><br>Account name έχω το ίδιο (και στο steam) με εδώ.<br><br>Ξεκίνησε το sign up για την http://www.pathofexile.com/xbox" class="bbcode_url">Beta στο XBone αν ενδιαφέρει κανένα. Όπως είναι λογικό, είναι σε διαφορετικούς servers.<br></blockquote><br><br>Aναρωτιεμαι αν θα κανουν τιποτα διαφορετικο με το trading στο xbox..
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Δυστυχώς, εκεί είναι οι ελπίδες μας. Δεν μπορεί να πει στον κονσολά "άνοιξε ένα PC ή το κινητό σου για να μπεις στο poe.trade". Θα δείξει.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μεταμεσονύκτιες ώρες είναι πιθανές ή να σταματήσω να χαίρομαι?
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
<blockquote><br><blockquote><br>Υπάρχουν άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πλην των: χίμμυ213, κουβ, Πέιν και του υπογράφοντος?<br></blockquote><br><br>Με ψήνει, αλλά για τι ρυθμούς μιλάμε? Αν είναι χαλαροί το παλεύω, αν θέλετε να καείτε με ποιο έντονους ρυθμούς δεν ξέρω αν μπορώ να ακολουθήσω. Επίσης πότε ξεκινάει, να ξέρω να το βάλω να κατεβαίνει αν είναι, το είχα κάνει uninstall (έχω παίξει ελάχιστα btw, δεν ξέρω και πολλά για το game, απλά μου είχε φανεί καλό)<br></blockquote><br><br>Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να καώ, αλλά δεν θα έχω το χρόνο. Επομένως μας βλέπω να πηγαίνουμε τσούκου-τσούκου μαζί <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Μεταμεσονύκτιες ώρες είναι πιθανές ή να σταματήσω να χαίρομαι?<br></blockquote><br>Κάτι θα κάνουμε. Συνέχισε να χαίρεσαι.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br>Δυστυχώς, εκεί είναι οι ελπίδες μας. Δεν μπορεί να πει στον κονσολά "άνοιξε ένα PC ή το κινητό σου για να μπεις στο poe.trade". Θα δείξει.<br></blockquote><br><br>Και να του πει παλι δεν βολευει γιατι θα πρεπει να γραψει μετα το whisper μονος του στην κονσολα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Δεν πιστευω να τους αφησουν ετσι με το trade chat παντως. Εγω πιστευω ειναι μια καλη ευκαιρια για πειραματισμους, ειναι η ωρα των κονσολαδων να γινουν beta testers <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1927546<br><br>Αυτό εδώ είναι το &#039;προτεινόμενο league&#039; για όσους αρχίσουν το 3.0 τώρα;<br>Αυτό θα ξεκινήσουμε αν είναι;<br>Γενικώς αυτά τα leagues έχουν ημ/νία λήξης και όταν τελειώσουν οι χαρακτήρες επιστρέφουν στην κανονική σεζόν ή είναι ένα μόνιμο bracket ας πούμε;
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Αυτό ερχόμουν να βάλω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ναι αυτό θα είναι το νέο temporary league και εκεί θα μπούμε γενικά.<br>Τα temp leagues διαρκούν 3 μήνες πλέον (εξαίρεση το τελευταίο λόγω των περιστάσεων). Όταν τελειώσει, οι χαρακτήρες και όλο το stash μεταφέρονται στο αντίστοιχο permanent league (Standard ή Hardcore). Μεταφέρεται και το hideout, <u>μόνο αν</u> έχει περισσότερα decorations από το αντίστοιχο στο perma league.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Βλέπω τα Ascendancy trees. OMG, the art, the hype. Necro ή Occultist? Μου αρέσει η ιδέα ενός support, αφού θα πάμε αποκλειστικά group play. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Λίγα πράγματα που μου ήρθαν σήμερα.<br><br><br><span style="color:eek:range">Ρυθμίσεις ήχου</span><br><br>Εάν παίζετε φορώντας ακουστικά, τότε προτείνονται οι παρακάτω ρυθμίσεις:<br><span style="color:eek:range">-</span>Sound Channels = High<br><span style="color:eek:range">-</span>Sound Effects = 1/3<br><span style="color:eek:range">-</span>Music = 2/3 ή maximum (ή off αν θέλετε να βάλετε δικιά σας μουσική)<br><span style="color:eek:range">-</span>Ambient Sound = maximum<br><span style="color:eek:range">-</span>Dialogue = 1/2<br><span style="color:eek:range">-</span>Reverb = enabled<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://s25.postimg.org/5edh3ze8v/poe_sound.png" alt="poe_sound.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>Γενικά ρίξτε μια ματιά στο UI tab των options.<br><br><br><span style="color:eek:range">Loot filter</span><br><br>Χρησιμοποιώ, πλέον μόνιμα, το φίλτρο του https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter/releases/" class="bbcode_url">NeverSink και συγκεκριμένα την semi-strict version. http://filterblade.xyz/" class="bbcode_url">Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαφορές των versions.<br>Φυσικά υπάρχουν κι άλλα φίλτρα τα οποία είναι εύκολο να https://pathofexile.gamepedia.com/Item_filter#List_of_item_filters" class="bbcode_url">βρεθούν. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φίλτρο απ&#039; το μηδέν.<br><br><br><span style="color:eek:range">Trading </span><br><br>Οι αγοραπωλησίες πραγματοποιούνται κυρίως μέσω του http://poe.trade" class="bbcode_url">poe.trade. Τα κύρια currency orbs είναι τα Chaos και Exalted, γι&#039; αυτό αρχικά τα μαζεύουμε και δεν τα χρησιμοποιούμε σε αντικείμενα (ειδικά τα Exalted orbs). Δεν υπάρχει και λόγος να χρησιμοποιηθούν τόσο νωρίς.<br><br><u>Αγορά (βασικά στοιχεία)</u><br><br>Μπαίνοντας στο http://poe.trade" class="bbcode_url">poe.trade, επιλέγουμε το κατάλληλο league και πραγματοποιούμε την αναζήτηση για το αντικείμενο που θέλουμε. Γράφουμε το όνομά του (κυρίως αν πρόκειται για unique αντικείμενο) και τα properties που θέλουμε να έχει και πατάμε το search. Μόλις βρούμε το αντικείμενο που μας ενδιαφέρει (και στην τιμή που το θέλουμε), πατάμε "whisper" (βάζει στο clipboard ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα) και in-game κάνουμε paste στο chat. Ο πωλητής θα σας στείλει party invite και αφού το αποδεχθείτε, θα πάτε στο <u>δικό του</u> hideout (ho). Πάντα ελέγχουμε το αντικείμενο πριν πατήσουμε το τελικό "accept".<br><br><u>Πώληση</u><br><br>Υπάρχουν 4 τρόποι για να πουλήσετε ένα αντικείμενο.<br><span style="color:eek:range">-</span>Premium stash tab (MTX): Πλέον μπορούμε να κάνουμε ένα premium tab δημόσιο (public). Απ&#039; τη στιγμή που το κάνουμε public, μπορούμε να τιμολογήσουμε τα αντικείμενα που βρίσκονται σε αυτό (είτε ατομικά είτε μια τιμή για όλο το tab) και αυτόματα θα εμφανισθεί το αντικείμενο στο http://poe.trade" class="bbcode_url">poe.trade. Επίσης θα φαίνεστε αυτόματα ως "online".<br><span style="color:eek:range">-</span>Δημιουργία trading thread: Μπορείτε να φτιάξετε ένα thread στο αντίστοιχο section του https://www.pathofexile.com/forum" class="bbcode_url">PoE forum και να βάλετε εκεί τα αντικείμενα προς πώληση καθώς και την τιμή τους, βάζοντας τα σωστά http://poe.trade/html/tags.html" class="bbcode_url">tags. Τα αντικείμενα, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, θα εμφανιστούν στο http://poe.trade" class="bbcode_url">poe.trade, αλλά δεν θα φαίνεστε αυτόματα ως "online" (εκτός αν είστε στο ladder του league σας και με αρκετή καθυστέρηση). Για να πάρετε online url, στέλνετε ένα pm (γράφεται ότι θέλετε στο content section) στο poexyzis<br><span style="color:eek:range">-</span>Third-party προγράμματα: Δύο είναι τα κύρια προγράμματα. Το πρώτο (και πολύ καλό κατ&#039; εμέ) είναι το https://github.com/xyzz/acquisition/releases" class="bbcode_url">Acquisition (απ&#039; τον δημιουργό του poe.trade), το οποίο απαιτεί να φτιάξετε εσείς το trading thread (βλ. παραπάνω). Είναι πολύ εύχρηστο και προτείνεται.<br><span class="bbcode_spoiler">[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HeqU9jkWRy0[/youtube]</span><br>Ένα άλλο πρόγραμμα είναι το https://github.com/Stickymaddness/Procurement/releases" class="bbcode_url">Procurement το οποίο μπορεί να σας φτιάξει το trading thread αλλά και να σας βοηθήσει στο layout αυτού (προτείνεται και για αρχάριους).<br><span style="color:eek:range">-</span>In-game trade chat: Ο official τρόπος για trading αυτή τη στιγμή. Με δύο λέξεις, ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ!!!<br><br><u>Εργαλεία</u><br><br><span style="color:eek:range">-</span>http://poe.ninja" class="bbcode_url">Poe.ninja: Χρήσιμο site για να τσεκάρεται τις τάσεις των τιμών για unique items, χάρτες, currencies, divination cards, κτλ. Μπορείτε να δείτε πιο άμεσα αν το τάδε αντικείμενο που σας έπεσε αξίζει κάτι ώστε να το κρατήσετε/πουλήσετε.<br><span style="color:eek:range">-</span>https://poeapp.com/" class="bbcode_url">PoeApp: Σε περίπτωση που δεν σας βολεύει το poe.trade ή θέλετε να κάνετε live search (θα ειδοποιείστε κάθε φορά που κάποιος νέος πουλά το αντικείμενο που θέλετε), αυτή είναι η εναλλακτική πρόταση.<br><span style="color:eek:range">-</span>https://github.com/PoE-TradeMacro/POE-TradeMacro" class="bbcode_url">POE-TradeMacro (χρειάζεται το AHK): Χρήσιμο macro για να τσεκάρετε γρήγορα την τιμή ενός αντικειμένου, τις λεπτομέρειές του, κτλ.<br>-https://github.com/lemasato/POE-Trades-Companion" class="bbcode_url">PoE Trades Companion: Αν πουλάτε αντικείμενα, θα σας φανεί πολύ βολικό καθώς με ένα κλίκ στέλνετε party invites, με άλλο trade invites, κτλ. Το χρησιμοποιώ αρκετά.<br><br><br><span style="color:eek:range">Διάφορα χρήσιμα site/εργαλεία</span><br><br><span style="color:eek:range">-</span>http://www.poelab.com/" class="bbcode_url">PoeLab: Εδώ μπορείτε να δείτε το ημερήσιο layout του Labyrinth που σας ενδιαφέρει.<br><span style="color:eek:range">-</span>https://github.com/EmmittJ/PoESkillTree/releases/" class="bbcode_url">PoESkillTree: Εδώ γίνετε το theorycrafting του tree μας.<br><span style="color:eek:range">-</span>https://github.com/Openarl/PathOfBuilding/releases" class="bbcode_url">PathofBuilding: Παρόμοιο με το προηγούμενο, μόνο που εδώ χτίζεις πλήρως τον χαρακτήρα σου. Προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ πλέον.<br><span style="color:eek:range">-</span>http://chillershark.com/tools/poecharify/" class="bbcode_url">PoeCharify (outdated): Θέλετε να το πάτε τελείως yolo και να φτιάξετε ένα build το οποίο ίσως γίνει η πατάτα της χρονιάς; Τότε αυτό το random build generator είναι για εσάς.<br><br><br>Αυτά προς το παρόν.<br><br><span style="color:eek:range">EDIT</span><br>Κάτι άλλο σημαντικό. Έστω ότι ήμαστε 4 άτομα στο party και θέλει να μπει ο Χ. Του στέλνουμε ένα party invite (εύκολο) και μετά θα πρέπει να έρθει εκεί που βρισκόμαστε. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους:<br>Έστω ότι βρισκόμαστε σε περιοχή του Act 2.<br>1) Ανοίγουμε portal (δεν έχει σημασία ποιος ή ποιοι θα ανοίξουν) και ο Χ από το town του Act 2 μπαίνει στο portal και έρχεται σε εμάς.<br>2) Του λέμε "έλα μόνος σου ρε, θες και portal noobά!!". Τότε ο Χ βλέπει πού βρισκόμαστε (φαίνεται κάτω από το character name μας), χρησιμοποιεί το fixed town portal και έρχεται στην περιοχή που είμαστε. Δεν βλέπει όμως κανέναν και πανικοβάλλεται. Λοιπόν αγαπητέ <strike>noobά</strike> Χ, πήγες σε άδειο instance. Όταν πατάς για να έρθεις σε εμάς, δεν κάνεις απλώς αριστερό κλικ. Κρατάς πατημένο το ctrl + αριστερό κλικ. Θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο με τα instances που έχεις ανοίξει εσύ ή τα party members. Βλέπεις που είμαστε και επιλέγεις το κατάλληλο instance. other members: "άντε ρε μλκ, τον βρήκες το δρόμο;".....
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Έβαλα και έπαιξα λίγο την Level 47 Necro Witch που είχα ανεβάσει για τις ανάγκες του review και fun διασκέδασης (κάπου στα μισά του Act 2 Cruel την είχα αφήσει). Έβαλα ξανά όλους τους πόντους στο talent tree όπως καλύτερα νόμιζα. 4x Zombies, 2x Spectres, fire vulnerability curse, firestorm και 2 defensive auras (mana regen, elemental resistance). Δεν πήγαινε άσχημα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας από το gameplay. Το βρήκα λίγο... meh. <br><br>Νομίζω ότι θα πάω προς Elementalist μεριά ή πλήρες support occultist.  :hmm:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
To θέμα/πρόβλημα/wtf_were_they_thinking με τα logs του game (και ειδικά του chat) που αποθηκεύονταν αδιάκοπα στο σκληρό, επηρεάζοντας σημμαντικά το performance του game, υπάρχει ακόμα;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Μπήκα λίγο χτες αργά το βράδυ και είχε πολύ άσχημα frame drops συνέχεια. Δεν ξέρω αν ήταν όντως αυτό ή ο server. Λίγες ώρες νωρίτερα ήταν όλα οκ, ενώ με relog τα πράγματα δεν άλλαξαν.<br><br>Τελικά έχω καταλήξει στο build που έχω και τώρα. Το firestorm έχει πλάκα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το log συνεχίζει να καταγράφεται αδιάκοπα. Τώρα για performance impact, προσωπικά δε θυμάμαι να είχα θέμα. Βέβαια θυμάμαι Pain που έλεγες ότι σου δημιουργούσε πρόβλημα. Τι να πω.<br><br>North, τα παίζουν κι οι servers κάποιες φορές. Πιο stable για μένα είναι ο Milan, αν και έχω καιρό να αλλάξω σε άλλον. Βέβαια εσένα σε βολεύει ο London για χαμηλά ping.<br><br><br><u>Tips</u><br>-Σαν Network Mode (στο tab "UI") επιλέγουμε Lockstep, εκτός αν έχουμε αρκετά μεγάλο ping.<br>-Το trade chat το απενεργοποιούμε. Δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοικτό.<br>-Αν έχετε SSD, κάντε χώρο και βάλτε εκεί το PoE. Είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με έναν HDD.<br>-Gateway εννοείται διαλέγουμε κάποιο ευρωπαϊκό.<br><br><u>Εύκολες συνταγές</u> (πώληση σε κάποιον NPC)<br>-Αντικείμενο με συνδεδεμένα (linked) ένα red, ένα green και ένα blue socket, δίνει ένα https://pathofexile.gamepedia.com/Chromatic_Orb" class="bbcode_url">Chromatic Orb<br>-Αντικείμενο με 6 sockets, δίνει 7 https://pathofexile.gamepedia.com/Jeweller%27s_Orb" class="bbcode_url">Jeweller&#039;s Orbs<br>-Ένα gem με 20% quality, δίνει ένα https://pathofexile.gamepedia.com/Gemcutter%27s_Prism" class="bbcode_url">Gemcutter&#039;s Prism<br>-Gems με άθροισμα 40% quality, δίνουν ένα https://pathofexile.gamepedia.com/Gemcutter%27s_Prism" class="bbcode_url">Gemcutter&#039;s Prism<br>-https://pathofexile.gamepedia.com/Cartographer%27s_Chisel" class="bbcode_url">Cartographer&#039;s Chisel
 
Top Bottom