jonirenicus13
Kraken
Σοβαρά τώρα? Κι άλλος πονοκέφαλος για το 2ο playthrough. Άντε να βρω ποιος θα βγει.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Και τι ήταν αυτό που έγινεμε τον Tristian? Τυφλώθηκε, κατέστρεψε το oculus και το έσκασε. Η Linzi τον αναφέρει στο journal ως traitor. Αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν μπορεί ο Tristian να μας πρόδωσε. Θα τον βρω και θα επιστρέψει πίσω. Δεν δέχομαι κάτι λιγότερο.
Μια ερώτηση. Συνεχίζει τόσο δυνατά και παρακάτω? Γιατί αν πάει σε αυτούς τους ρυθμούς μέχρι που θα τολμήσω να πω πως ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο.
Και όσο περισσότερο το προχωράω, τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι με αυτά που ετοιμάζουν για το WotR.
@tinapeis Δεν είχα ασχοληθεί με το universe, πολύ κακώς απ' ότι φαίνεται. Από την άλλη όλα είναι καινούρια και αυτά που βλέπω να συμβαίνουν είναι ένα ασταμάτητο jaw dropping.
Ααα ναι σαν μεταφορα στα πισι εχουν κανει αψογη δουλεια τα παιδια!
Αν δεν εχεις ασχοληθει με το Pathfinder universe και ενδιαφερεσαι για DnD ετοιμο lore κλπ. ψησου, you are in for a treat!![]()
Ευχαριστώ ρε Αρη... Είσαι πολύ πιο διαχυτικός και αναλυτικός στις απόψεις σου για το παιγνιο. Οχι σαν τον Bathory που το μόνο που μου έγραψε ήταν σε φάση, "Ωραία, τωρα που επαιξες το OS2 πίασε το Kingmaker αλλιώς θα σου κάνω bullying", κάτι τέτοιο offensive εν παση περιτπώση...
Ημουν σε δίλλημα τί να βάλω στο πλάνο και με αυτά που διαβάζω κωλοψήνομαι.
Οχι σαν τον Bathory που το μόνο που μου έγραψε ήταν σε φάση, "Ωραία, τωρα που επαιξες το OS2 πίασε το Kingmaker αλλιώς θα σου κάνω bullying", κάτι τέτοιο offensive εν παση περιτπώση...![]()
Say no more, say no more.
(Αγοράστηκε. Θα βρω ελπίζω μεσα στο Σ/κ καποιες ώρες να χαζεψω πορτρέτα)
Δεν ξέρω στο normal, αλλά παρακάτω θα κλάψεις με μερικές μάχες. Μέχρι φυσικά να κάνεις το load και να πας υποψιασμένος. Επίσης, μερικές μάχες δεν είναι για το level σου. Φύγε και ξαναπήγαινε μετά.Θα δείξει βέβαια γιατι σιγά σιγά οι μαχούλες αρχίζουν να ζορίζουν.