mruseyourbrain
Blackguard
Τώρα που πήραμε και το kingmaker υποθέτω ότι είναι απαραίτητο να προστεθούν και τα dlc του πριν ξεκινήσει κάποιος να το παίζει?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αγόρασα Pathfinder: Kingmaker. Θα τα ξαναπούμε κατά το 2022...
Έφτιαξα έναν απλό Fighter Aldori Defender, οπότε το character creation μου πήρε μόνο μια ώρα.
Θα κλείσω άνετα τριψήφιο αριθμό ωρών. Τουλάχιστον να έχω avatar που να με εμπνέουν. Καθείς με τις λόξες του.
Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι τα portrait collections για το kingmaker θα λειτουργούν και στο WotR, οπότε ξεκινά να διαλέγεις από τώραΕγώ με κάτι του στυλ Heroes of Stolen Lands Portraits θα είμαι απίστευτα ευχαριστημένος, Πανέμορφα, πολλά και για όλα τα γούστα. Και εννοείται ΚΑΙ nudity.
Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι τα portrait collections για το kingmaker θα λειτουργούν και στο WotR, οπότε ξεκινά να διαλέγεις από τώρα![]()
Εντυπωσιακό portrait σίγουραΈχω ηδη αγαπημένα στην άκρη εννοείται! Την πρώτη φορά που έτρεξα το mod και άρχισα νέα περιπέτεια, όση ώρα έφαγα να χτίσω χαρακτήρα και να σχεδιάσω το uprage/leveling path μου, άλλη τόση ώρα πρέπει να έκανα να διαλέξω πορτραίτο
Αλλά προφανώς, νέο παιχνίδι, νέα classes, mythic paths, περιμένω νέα πορτραίτα πάνω σε αυτά, για να ταιριάζουν, πχ όπως το νούμερο 4 στην 3η σειρά στη φωτό που έβαλε ο Γάιος.
Εμένα μου άρεσε και η 2η για lich