By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Φαντάζεσαι πόσο καλύτερο θα ήταν το τρίτο παιχνίδι γνωστής σειράς αν δεν είχε δεύτερο romance option κι έμενε πιστό στα βιβλία?Δυστυχως μετα μαλλον παμε για το χειροτερο stretch goal ίσως απο καταβολή stretch goals. +2 romance options.
Γιατί ρε παιδιά? Τόσα τραβάνε οι χαρακτήρες μας, να μην δουν και αυτοί λίγη χαρά στα σκέλια???Δυστυχως μετα μαλλον παμε για το χειροτερο stretch goal ίσως απο καταβολή stretch goals. +2 romance options.
Όταν κοίταξα τι είναι αυτό το secret ending, έχει αρκετά requirements αλλά μπορεί να γίνει χωρίς walkthrough αφού και εγώ χωρίς το έκανα.
Αρκεί να
Είσαι good χαρακτήρας με συμπόνια και ευγενικός απέναντι σε συγκεκριμένο NPC και το "σόι" του
Τότε πρέπει να μιλάμε για το ίδιο NPCTo έχω τελειώσει μια φορά ρε, τώρα είμαι στο δεύτερο πλέιθρού μου.
Τότε πρέπει να μιλάμε για το ίδιο NPC
Narysha
Nαι.
Nyrissa νομίζω είναι το σωστό
Να υποθέσω πως τα spoiler υπάρχει λόγος που τα βάλατε και δεν κάνει να τα ανοίξω.![]()
Αυτά γίνονται άμα παίζεις σε TB. Ενώ ο Bathory που είναι κρυφο-RTwP lover, "διαβάζει" την απάντηση πριν καν γράψεις, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά...Βρε συ! Που ποσταρεις πιο γρήγορα από τον ίσκιο, σου, δώσε χρόνο στον άλλον να προλάβει να διορθώσει τα post του!
Αν ενα παιχνίδι (ή μια ταινία ξερω γω) ειναι βασισμένο σε κάτι ευρέως γνωστό (η νταξει οχι τοσο ευρεως) οπως πχ σε adventure paths που εχει γινει ο χαμος/η μια ταινια που να ειναι βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα, πειράζει να σχολιάσεις κάτι ανέμελα χωρις να σκεφτεις οτι παιζει σποιλερ για τον αλλο; Σε φαση να! ειναι γνωστο!!! (Ρωτάω γιατι εφαγα κραξιμο απο ένα φίλο γιατι είπα ποιος είναι ο τυπος που εμφανιζεται στο τρειλερ του hidden life...στον ιδιο φιλο είχα αναφέρει για το Kingmaker btw που οταν κυκλοφορησε εμεις τελειώναμε την campaign στο Pnp)
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει, μιας και δεν βρήκα κάτι στο faq τους. Στις boxed/collector's editions αναφέρει για "digital download of PF: WotR" και παρακάτω λέει για "PF: WotR Boxed Edition". Αυτό θα περιορίσει την επιλογή για gog ή steam? μιας και συνήθως οι κουτάτες εκδόσεις προτιμούν το steam.
Και μια 2η ερώτηση μιας και πρώτη φορά ασχολούμαι πρακτικά με kickstarter. Στα addons, προσθέτω όσα μου αρέσουν αν εκπληρώνω τα προαπαιτούμενα που ζητάνε? Για παράδειγμα, αν επιλέξω να κάνω pledge τα 60$, μετά μπορώ να διαλέξω όποια addons μου αρέσουν χωρίς περιορισμό?