By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Legit κακή εξέλιξη αν όντως αρχίσουν να βγάζουν 1 game κάθε έτος. Θα καούν δημιουργικά.
nop, έδειχνε μόνο το παραπάνω process, έτσι γενικά και αόριστα. Τόσο integrated είναι το xbox app φαίνεται στα w10. Δεν μου κάνει εντύπωση που έχει καταλήξει για μια ακόμα φορά χαβούζα το λειτουργικό με τόσα integrated πράγματα.To Task Manager στο processes, δεν έλεγε ποια εφαρμογή αρμέγει το network connection?
νταξ η αλήθεια είναι ότι για 1€ αξίζει το ρίσκοTo xbox app (που πάει πακέτο με την γενικότερη φιλοσοφία του w10 store) είναι ο βασικός λόγος που δεν εχω ακόμα (και πιθανότατα ποτέ) αγοράσει game pass ούτε με το 1€, παρόλο που κατά τα άλλα είναι πολύ καλή υπηρεσία
Δεν είναι θέμα ρίσκου αλλά θέμα προτιμήσεων. Να σου δώσω ένα παράδειγμα να καταλαβεις.νταξ η αλήθεια είναι ότι για 1€ αξίζει το ρίσκο![]()
Η αγαπημένη μου κατηγορία παιχνιδιών είναι τα RPG και είναι σχεδόν κανόνας τα ΑΑ και ΑΑΑ RPG να έχουν από ενδιαφέροντα μέχρι "must have" Mods. Ε στα xbox app παιχνίδια δεν μπορώ να βάλω mods οπότε παίρνει ένα μεγαλοπρεπές![]()
Thanks για την ενημέρωση αλλά ο αριθμός των παιχνιδιών που το υποστηρίζουν είναι αστείος.Μπορεις να βαλεις Μods ειναι στο χερι του developer αν παρεχει υποστηριξη στην windows edition. Δεν τα κοβει το xbox app.
Οδηγιες για Enable PC game mods
Xbox Support
support.xbox.com
Αν είχες εγκαταστήσει και το xbox app στο κινητό δες μήπως έχει γίνει κανένα βραχυκύκλωμα κι εκεί.ρε εσείς το σκατόπραμα εξακολουθεί να ξεκινάει κατέβασμα και εγκατάσταση του AoE Definitive στο ξεκάρφωτο... τουλάχιστον τώρα που έχω κρατήσει το xbox app μπήκα και το σταμάτησα με cancel installation, να δούμε αν θα κρατήσει... ρε που μπλέξαμε...
@mike299 το παίρνω πίσω που αξίζει το ρίσκο, σκατά να φαν...
One does not simply denies XBOX Game Pass.δεν το έχω, αλλά ελπίζω ότι τώρα που έκανα ακύρωση μέσα από το xbox app να νοιώσει...
το θηρίο, τα είχε πει η Λουκά αλλά την λέγαμε μουρλή, δεν ακούγαμε!One does not simply denies XBOX Game Pass.
You have been marked.