PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Last edited:

Τα κάστρα συνεχίζουν να πέφτουν.

Εμφανίστηκε και το Gran Turismo Sport.

Βγαίνουν αβέρτα νέα listings, μπορεί να είναι κάποιο bug.

Οι πηγές μου με επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται περί λάθους, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο όμως.

Το amazon εχει διαρευσει πολλα παιχνιδια πριν ανακοινωθουν. Το Horizon zero dawn απο το amazon το μαθαμε πρτα οτι θα βγει σε pc. Αρα θα παιξουμε last of us god of war days gone τα 4 uncharted και μετα περιμενουμε spiderman και ghost of tusima.

νταξ η όλη φάση ήταν τρολ ώστε να τριγκαριστουν τα sony fanboys. βέβαια με προβλημάτισε λίγο η δήλωση της sony. μου βγάζει κάτι σε στυλ ότι νταξ η λίστα δεν είναι accurate αλλά κάποια θα τα βγάλουμε.

Εχω επιβεβαιωση και απο τον Boracho ! Και αυτος λεει οτι συμφωνα και με τις δικες του πηγες ερχονται ολα τα παιχνιδια της sony στο pc.

Μας έρχεται το crysis με την καινούργια έκδοση της μηχανής γραφικών της crytek και βγαίνει και σε switch. Εντυπωσιακό το πως έχει προχωρήσει το hardware ώσετ ένα λιλιπούτειο σύστημα σαν το switch να μπορεί να σηκώσει τέτοια game.
Θέλω να δω πόσο εντυπωσιακό θα είναι το καινούργιο crysis. Πάντως γνώμη μου είναι ότι λείπουν πλέον τα game αναφορας για το hardware.

Μας έρχεται το crysis με την καινούργια έκδοση της μηχανής γραφικών της crytek και βγαίνει και σε switch. Εντυπωσιακό το πως έχει προχωρήσει το hardware ώσετ ένα λιλιπούτειο σύστημα σαν το switch να μπορεί να σηκώσει τέτοια game.
Θέλω να δω πόσο εντυπωσιακό θα είναι το καινούργιο crysis. Πάντως γνώμη μου είναι ότι λείπουν πλέον τα game αναφορας για το hardware.

Όντως λείπουν. Είναι γενικά πολύ καλό ότι το gaming είναι προσιτό σε πολύ περισσότερο κόσμο αλλά που και που με πιάνει νοσταλγία για τα 90s που κάθε νέα κυκλοφορία μάς τίναζε τα μυαλά στον αέρα.

Εκτός του ότι το crysis ήταν παιχνιδαρα, θυμάμαι πως κάναμε όταν βγήκε και που το χαμε καημό να φτιάξουμε σύστημα να το σηκώνει αξιοπρεπώς

Πολύ σημαντικό:

Πολύ σημαντικό:

Στην ουσία του πράγματος δηλαδή, μπορούμε να μαζευτούμε κάμποσοι και να πληρώσουμε, για να δούμε κάποιον να πεθαίνει από υπερβολική δόση νερού;

Capitalism it just works!

Back