The Nameless One
Mind-flayer
Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι για να έχω ίδια άποψη, αλλά από ότι ακούω, εάν το αρχίσεις, θα χαρεί το υπόλοιπο player base γιατί θα μπορέσουν επιτέλους να βρουν τέταρτο για μπιρίμπα@mike299
Δεν ξέρω ρε φίλε. Το μόνο πράγμα που μας αφορά σε αυτό που λες είναι πως δεν έχουμε συνέχεια σε Deus EX. Γιατί για ποιότητα ειδικά Avengers o κουμπάρος μου ο Λύγκας μου έχει φάει τα αυτιά πόσο καλό είναι. Και δεν ειναι καν τόσο άρρωστος με marvel όπως εγώ. Αν το πάρω κάηκα ξεκάθαρα. Οπότε με αυτό το hype κατά νου γουστάρω με χίλια που μια από τις πιο αγαπημένες μου εταιρείες ασχολείται να βγάλει παιχνίδι με τους αγαπημένους μου ήρωες όλων των εποχών. Ειδικά με ένα τόσο τεράστιο σύμπαν 28 ετών αδιάκοπης προβολής της σειράς και 22 διαφορετικών ομάδων είναι απορίας άξιο που τόσα χρόνια δεν έχουμε δει ανάλογα παιχνίδια πέρα από κάποιες αναλαμπές όπως Super Legends, Legacy Wars & Battle of the Grid. Βέβαια εδώ γράφει για 90s οπότε μην είναι μόνο με mmpr ή τις σειρές από mmpr έως time force. Οπως και να'χει μην εκπλαγείς αν στο μέλλονο οι Power Rangers γίνoyn η νέα φλέβα χρυσού στη θέση των marvel/dc. Επειδή ακολουθώ τα community πολλά χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό το κοινό είναι τεράστιο και διψάει για τέτοια πράγματα. Γενικα Square Enix = Εγγύηση σε παιχνίδια ποιότητας για μένα
Όσο για το επόμενο παιχνίδι τους, θα σου πρότεινα να κρατάς μικρό καλάθι καθότι η πλειοψηφία των online only τίτλων είναι cash grab first, (ποιοτικό) παιχνίδι τέταρτο/πέμπτο