captain kal
Death Knight
Πλέον αγοράζω ΟΛΑ τα κλασσικά της σειράς, ως ληγμένο δωράκι στον πιτσιρικά εαυτό μου που κάπου ακόμη ονειρεύεται, παγωμένος σε μια τέλεια επαρχιώτικη φούσκα.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πλέον αγοράζω ΟΛΑ τα κλασσικά της σειράς, ως ληγμένο δωράκι στον πιτσιρικά εαυτό μου που κάπου ακόμη ονειρεύεται, παγωμένος σε μια τέλεια επαρχιώτικη φούσκα.
Όσοι είχατε ήδη το Warhammer 40K - Space Marine στο steam λάβατε free upgrade την 10th Anniversary Edition που μόλις κυκλοφόρησε
![]()
Warhammer 40,000: Space Marine - Anniversary Edition - Warhammer 40K: Space Marine - Anniversary Edition - Steam News
The ultimate version of the legendary Space Marine experience!store.steampowered.com
και νόμιζα ότι εγώ είμαι ο ανώμαλος που πάει και αγοράζει παιχνίδια που δεν θα παίξω ποτέ, αλλά κάποτε τα είχα παίξει (πειρατικά) και νοιώθω ότι τα χρωστάω@Adhan
Πλέον αγοράζω ΟΛΑ τα κλασσικά της σειράς, ως ληγμένο δωράκι στον πιτσιρικά εαυτό μου που κάπου ακόμη ονειρεύεται, παγωμένος σε μια τέλεια επαρχιώτικη φούσκα.
και νόμιζα ότι εγώ είμαι ο ανώμαλος που πάει και αγοράζει παιχνίδια που δεν θα παίξω ποτέ, αλλά κάποτε τα είχα παίξει (πειρατικά) και νοιώθω ότι τα χρωστάω![]()
Τόσο καλό είναι λοιπόν;
το θέμα είναι ότι δε νομίζω ότι υπάρχει χρόνος για ΜΜΟ σε αυτή την φάση της ενήλικης ζωής μου.Μου κίνησε και μένα την περιέργεια για να πω την αλήθεια.
Το wow είναι νεκρόΗ λογική/ιστορία έχει δείξει πως αυτά τα "flavor of the month" MMO θα έχουν αυξητικές πληθυσμιακές τάσεις για 1-2 μήνες και μετά όλοι θα επιστρέψουν σταδιακά στο WoW.