PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελευταίο trailer πριν το ρηλής.

Ρηβιού εμπάργκο στις 15 του μήνα.

Εγώ περίμενα πως ο τυπάς θα έμπαινε στο αμάξι όσο ήταν στον αέρα.

Μιλάμε μας προωθούν τα πιο εξεζητημένα city builders που υπάρχουν.

Άραγε θα έχει event με τον Αλέξανδρο να έρχεται και να καίει τις πόλεις σου.

Και στο καπάκι, κάτι σαν το Suzerain αλλά μάλλον πιο σατιρικό.

Διαφημίζεται πολύ αυτό αυτές τις μέρες, αν και βγήκε -λέει- το Φεβρουάριο. GTA στο μεσαίωνα.

NeverEver.png

Κι εκεί που το είχαν όλοι ξεγραμμένο επειδή δεν ακούστηκε το παραμικρό εδώ και κάνα χρόνο, ΜΠΟΥΜ! έσκασε σε Steam/GOG (και Epic). Hyped γιατί αγάπησα το προηγούμενό τους game, Battle Chasers: Nightwar, και γιατί είμαι λίγο σε mood LoL λόγω της σειράς του Netflix (που πρέπει να δείτε ΟΛΟΙ, έστω για τα εξαιρετικά στάνταρ παραγωγής):

Last edited:
Κι εκεί που το είχαν όλοι ξεγραμμένο επειδή δεν ακούστηκε το παραμικρό από την ομάδα εδώ και κάνα χρόνο, ΜΠΟΥΜ έσκασε σε Steam/GOG. Hyped γιατί αγάπησα το προηγούμενό τους game, Battle Chasers: Nightwar, και γιατί είμαι λίγο σε mood LoL λόγω της σειράς του Netflix (που πρέπει να δείτε ΟΛΟΙ, έστω για τα εξαιρετικά στάνταρ παραγωγής):

περιμένω να φορτώσει κανένα επεισόδιο δεν μπορώ τα per week.

Επιχειρούσα, που λέτε, εδώ και 2 μέρες να εγκαταστήσω στο Microsoft Store το Age of Empires IV από το Game Pass, και μου έβγαζε διαρκώς ένα Error Code 0x87e00017.

Δοκιμάζω τα πάντα απ' ότιδήποτε βρίσκεται στο internet, με κανένα αποτέλεσμα. Οι περισσότερες προτάσεις αφορούν κάτι windows updates, άλλοι να πειράξεις τις DNS θύρες του υπολογιστή, κάποιοι κοτοπουλάδες στο youtube προτείνουν να παίξεις με τα timezone στην ημερομηνία του υπολογιστή...

Μέχρι που πέφτω πάνω στο βίντεο αυτού του ΑΓΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Λίγα λεπτά αργότερα, το Age of Empires IV κατεβαίνει κανονικά.

Μοιράζομαι τη γνώση, σε περίπτωση που έχει και κανένας άλλος πρόβλημα με το Microsoft Store.

Back