PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δεν ξέρω αν η MS, μπορεί να προβεί και σε άλλη εξαγορά. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή της Activision, θαρρώ.....

Καταρχήν έδωσε αρκετά απλά για έναν dev,
με σχεδόν 40 εκατομμύρια παίκτες. Και ενώ το Destiny 2 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στα PC, στις κονσόλες που είναι το κύριο ενδιαφέρον για τη Sony τα πάει περίφημα.

Το "Empire Strikes Back" ήταν σχήμα λόγου περισσότερο και πήγαινε στο γεγονός πως ο Crash πήγε στο Xbox και ο Halo maker στη Sony.

Empire rolls for attack and misses...

Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας μέχρι να δούμε ποιος θα καταλήξει "χαμένος" σε αυτή τη γενιά κονσολών. Και οι 2 εταιρίες κρατούν μαχαίρια.

Ενδιαφέρον deal, η Bungie είναι σίγουρα ένα studio που μπορεί να καλύψει την πιθανή τρύπα στα FPS. Αξιοσημείωτο επίσης ότι η Bungie θα παραμείνει multiplatform σύμφωνα με την ανακοίνωση. Μήπως ήταν αυτό το αντάλλαγμα που ζήτησε η Microsoft για το Call of Duty;

Δε θα ηταν κάπως αν έλεγε η Sony "Δώσε μου το COD και δε σου δίνω το Destiny" ? Πάντως το να χαλαρώνει η Sony στα exclusives είτε με τα PC ports είτε με τη Bungie μόνο θετικό το βρίσκω. Moooore

Δεν ξέρω αν η MS, μπορεί να προβεί και σε άλλη εξαγορά. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή της Activision, θαρρώ.....

Φαίνεται πως το τοπίο στο gaming θα αλλάξει δραστικά φέτος.

Έλα μη με πιέζετε, δε μπορώ να μοιραστώ τίποτα. Επόμενο θέμα.

Πέρασα ένα update για το Playnite εχθές, και ψάχνει πλέον για Humble App όταν φορτώνει την βιβλιοθήκη του Humble. Έψαξα στο Humble Store για να δω αν έχουν client, αλλά πέρα από ένα app για Android ( που το αποσύρουν γιατί δεν μπορούν να το συντηρήσουν ) δεν βρήκα κάτι ( για όσους δεν είναι συνδρομητές τουλάχιστον ).

Δεν ήξερα ότι στο Μούρικα ήταν τόσο φαν των οσπρίων.

Δεν ήξερα ότι στο Μούρικα ήταν τόσο φαν των οσπρίων.
Μα σε κάθε έργο, είτε καμπόικο είτε όχι, υπάρχει σκηνή με φασόλια σε ντενεκεδάκι γύρω από μια φωτιά.

Σρέντερ εγώ θα πάρω Μπομπ Σφουγγαράκη και θα σου κάνω τη μούρη κρέας.

Ελπίζω να σου αρέσει η πίτσα με αντζούγιες Καβουροπάτυ.

Σρέντερ με 6700XT και χαρακτήρα Shredder ΘΑ ΣΕ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ

Σρέντερ με 6700XT και χαρακτήρα Shredder ΘΑ ΣΕ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ
Εννοείς θα ξεπατικώσει τις κινήσεις μου;
Πώσιμπλ, αφού έχω improved initiative (Είμαιέτοιμοςέιμαιέτοιμοςείμαιέτοιμος).

Εγω θα σε κανω κρεας! Πες μουποτε θα το παρεις και ερχομαι να σε δειρω!

Back