Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Δεν ξέρω αν η MS, μπορεί να προβεί και σε άλλη εξαγορά. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή της Activision, θαρρώ.....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!με σχεδόν 40 εκατομμύρια παίκτες. Και ενώ το Destiny 2 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στα PC, στις κονσόλες που είναι το κύριο ενδιαφέρον για τη Sony τα πάει περίφημα.Καταρχήν έδωσε αρκετά απλά για έναν dev,
Empire rolls for attack and misses...
Ενδιαφέρον deal, η Bungie είναι σίγουρα ένα studio που μπορεί να καλύψει την πιθανή τρύπα στα FPS. Αξιοσημείωτο επίσης ότι η Bungie θα παραμείνει multiplatform σύμφωνα με την ανακοίνωση. Μήπως ήταν αυτό το αντάλλαγμα που ζήτησε η Microsoft για το Call of Duty;
Δεν ξέρω αν η MS, μπορεί να προβεί και σε άλλη εξαγορά. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή της Activision, θαρρώ.....
Μα σε κάθε έργο, είτε καμπόικο είτε όχι, υπάρχει σκηνή με φασόλια σε ντενεκεδάκι γύρω από μια φωτιά.Δεν ήξερα ότι στο Μούρικα ήταν τόσο φαν των οσπρίων.
Σρέντερ εγώ θα πάρω Μπομπ Σφουγγαράκη και θα σου κάνω τη μούρη κρέας.
Ελπίζω να σου αρέσει η πίτσαμε αντζούγιεςΚαβουροπάτυ.
Εννοείς θα ξεπατικώσει τις κινήσεις μου;Σρέντερ με 6700XT και χαρακτήρα Shredder ΘΑ ΣΕ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ
Εγω θα σε κανω κρεας! Πες μουποτε θα το παρεις και ερχομαι να σε δειρω!Σρέντερ εγώ θα πάρω Μπομπ Σφουγγαράκη και θα σου κάνω τη μούρη κρέας.
Ελπίζω να σου αρέσει η πίτσαμε αντζούγιεςΚαβουροπάτυ.