PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όντως, τεχνικά το παιχνίδι φαίνεται να χωλαίνει αρκετά στο βίντεο. Θέλει σίγουρα καλύτερο optimization ενώ τα γραφικά δείχνουν μια γενιά πίσω.

Το ανακοίνωσαν και στο Switch. Ίσως αυτό να εξηγεί τον τεχνικό του τομέα.

Πόσοι είχαν παίξει το πρωτότυπο; Για να δω χέρια!

Τόσο γέρος είσαι;

Πόσοι είχαν παίξει το πρωτότυπο; Για να δω χέρια!

Εγώ, εγώ!

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του, καθαρά για την ιστορική του αξία και με το walkthrough στο χέρι.

Τόσο γέρος είσαι;

Εντάξει, δεν έπαιξα στο launch, το βρήκα στο PC XT του ξαδέρφου στα τέλη των 80s και μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Όπως το βλέπω, το σώσιμο θα το επιχειρήσουν με το expansion του CP2077 (πίστευα ότι σιωπηλά θα το κηδέψουν και πάμε γι' άλλα, χαίρομαι που δεν ισχύει), που πιθανόν θα βγει πακετάκι με το main σε goty/complete.

Το επόμενο Witcher αν έστω πλησιάζει το 3, γίναμε,

#RatSchool #OGiosSouExeiMplexeiSeSymmoriaMePontikia #TremeShredder

Να σώσουν ό,τι σώνεται τα παιδιά.
νομίζω σηκώνει μεγάλη ανάλυση η μετάβαση από την δική τους μηχανή στην unreal.

Unreal και open-world με αρχική επίσημη υπόσχεση να μην είναι EGS exclusive. Μικρό καλάθι

Εντάξει, δεν έπαιξα στο launch, το βρήκα στο PC XT του ξαδέρφου στα τέλη των 80s και μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Δηλαδή κ Ναύαρχε, όταν εμείς παίζαμε με Amiga 500, εσείς είχατε τετράχρωμη CGA (ή ακόμα χειρότερα πορτοκαλί Hercules) !?!?!?

pathetic-ohgod.gif

Δίνω ακριβώς 0% πιθανότητα να είναι αποκλειστικότητα του Τιμ.

νομίζω σηκώνει μεγάλη ανάλυση η μετάβαση από την δική τους μηχανή στην unreal.

Ίσως κόστιζε λιγότερο το license της UE5, από το R&D νέας REDEngine;

Ξεκάθαρο EGS Exclusive για τον πρώτο χρόνο. Θα σου πει 'Δεν είναι exclusive, αλλά να, τον πρώτο χρόνο θα 'ναι μόνο στο EGS, στις κονσόλες κανονικά!'

Φαντάζομαι η αξιοπιστία της RED Engine κατέρρευσε στο στούντιο και θα της φόρτωσαν ό,τι μπορούσαν από την αποτυχία του Cpunk, οπότε σου λέει 'Πάμε σε κάτι δοκιμασμένο που είναι και τσάμπα.'

Θα το παίξουν αφάνταστα εκ του ασφαλούς, πλέον οι Πολωνοί θα φυσάνε και το παγωτό Ανταρκτικής ώσπου να σβήσει ο ήλιος. Εμάς δεν μας χαλάει βέβαια να παραλάβουμε ένα καλοδουλεμένο Witcher 4, αλλά θεωρώ πως δεν θα είναι παιχνίδι-ορόσημο όπως το Witcher III το οποίο ουσιαστικά επαναπροσδιόρισε τα open world action RPG's για τον 21ο αιώνα.

Back