By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αν διαβασεις το αρθρο του gamesjndustry.biz που παραθετει το Tweet το Pokemon Legends Arceus ειχε περισσοτερες retail πωλησεις μονο (digital ειναι κρυφες) απο την PC εκδοση του Elden Ring (retail + digital) στην Ευρωπη. Την 3η αγορα στον κοσμο πισω απο Αμερικη και Ιαπωνια.
Μιλαμε για το 163ιοστο παιχνιδι pokemon...
@Admiral είναι για Ευρώπη αυτή η πίτα. Συνολικά δεν έχουμε εικόνα ακόμα. Εντυπωσιακό πάντως.
Συνολικά η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Μες την Ευρωπη μετρανε και το UK, παλι καλα ελπιζω να συνεχισουν να το συμπεριλαμβανουν.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι' αυτό. Στην Ευρώπη έχουμε κράτη με παράδοση στο pc gaming βλ. Γερμανία, ανατολικό μπλοκ -Ρουμανία, Πολωνία κλπ. Στο US of A από την άλλη τα πράγματα είναι πιο console-centric...Συνολικά η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Νταξ, ακόμα δεν έχουν βγάλει κουπί για να μετακινήσουν το νησί προς ΗΠΑ, αν και ικανούς τους έχω...
Πιστευεις πως οι περισσοτεροι Ιαπωνες παιζουν σε PC;
Aside from deluxe vs. standard editions, which account for one duplicate entry apiece for each game, the top spot for Elden Ring actually went to the game's Japanese version, which outsold other localizations.
Το ότι αναπτύσσεται το PC gaming με τέτοια αγορά hardware το λες και περίεργο.
Τώρα με την Άβαλανς εκεί μπορεί να χαϊπαριστώ κι εγώ αν βγει καμιά υπεργαμάτη όπενγουορλντ επαναλαμβανόμενη οστεοπορωσιά με γραφικάρες.
![]()
Ubisoft drops Tom Clancy's name from XDefiant
Ubisoft has rebranded Tom Clancy's XDefiant to... XDefiant.www.eurogamer.net