PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
σεβασμός στην Rocksteady

Αυτό δεν ξέρω πως ακριβώς να το δεχτούμε με αυτό που είδαμε χθες. Έλεγα και ξανάλεγα άντε να έρθει το γκέημ να δείξει η Ροκστέντι σε όλους πως παίζουν μπαλίτσα, τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για αυτό το νερόβραστο έκτρωμα που έδειξαν. Ξαφνικά το Γκόθαμ Νάιτς φαίνεται το απόλυτο γκότι. Κρίμα, για τον πέοντα όσο δεν πάει, αφαιρέθηκε από γουίς ταχύτατα και βασικά αφαίρεσα και το Γκόθαμ Νάιτς γιατί συγχύστηκα. Ουστ.

Suicide Squad τρελό γκανιάν για Απογοήτευση της Χρονιάς, ανεξάρτητα από τα reviews.
Πόνεσαν τα μάτια μου από τα πίου πίου, τα power ups, και τα εξωγήινα σπυριά που έσκαγαν δεξιά-αριστερά. Όλοι οι χαρακτήρες μοιάζουν λες και χρησιμοποιούν τα ίδια όπλα και traversal μεθόδους, σαν να παίζεις Fortnite αλλάζοντας character skins πότε πότε για ποικιλία. Επίσης, το setting, η ιστορία, και η γενικότερη αισθητική περισσότερο μου θυμίζουν τα Injustice παρά τα Arkham games. Έφυγε από τη wishlist και δεν το ξέρει.
τα παιχνίδια για την γενιά του fortnite 🤷‍♂️

Last edited:
τα παιχνίδια για την γενιά του fortnite 🤷‍♂️

Το θέμα είναι ότι η γενιά του Fortnite παίζει ακόμα Fortnite. Άντε το πολύ να φύγει από το πιο μωρουδίστικο στυλ και να πάει στο Warzone. Η φρενίτιδα με τα GaaS μου θυμίζει πολύ τον καταιγισμό των MMOs μετά την επιτυχία του WoW.

Παιχνιδαρα θα ειναι το SUICIDE SQUAD οπως ολα τα παιχνιδια του ROCKTEADY! τι ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑ να βγαζρι παιχνιδι που να μην ειναι καλο? Επισης ανακοινωθηκε το MORTAL KOMBAT 12!!

Εκείνο που με μπέρδευε πάντα σ'αυτό το ξέφρενο κυνήγι των multiplayer trends είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Αλέξανδρος: η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών έχει χρόνο/ενέργεια/χρήμα για να παίζει κυρίως ΕΝΑ παιχνίδι του είδους, συνήθως εκείνο που έκανε πρώτο το μπαμ και υποστηρίζεται επαρκώς, δλδ. WoW, LoL (άντε και Dota 2), Fortnite, Overwatch και πάει λέγοντας.. Ωστόσο, όλες οι μεγάλες εταιρείες είναι κάθε φορά εντελώς σίγουρες ότι ο δικός τους κλώνος (που φτάνει και 3-4-5 χρόνια late to the party) θα είναι εκείνος που θα ταράξει τα νερά και θα κλέψει το στέμμα. Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή τη χοντροκεφαλιά και τη σπατάλη.

Last edited:
Kαλά προαιρετικό 4πλο κοόπ θα έχει, δεν λες ακριβώς ότι κυνηγάει τα μουλτιπλέηερ τρεντς. Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται να είναι ολοκληρωτικά για το μπρούτζο και το ότι θα είναι γκάας μάλλον πρόκειται ξαφνικά για το μικρότερο πρόβλημά του.

Εγώ μετά από ένα λεπτό απλά βαρέθηκα. Οι ήρωες με κάποιον τρόπο πετάνε διαρκώς στον αέρα και πυροβολούν χρωματιστά σπυριά (μεγάλος καρκίνος στα shooters των τελευταίων 10 χρόνων) όπως έγραψε και ο Μαλανδροϊντ.
Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή τη χοντροκεφαλιά και τη σπατάλη.

Ας πούμε απλά πως δεν είμαστε οι μοναδικοί εδώ μέσα που καμιά φορά μπορρατσιζόμαστε.

O νούμερο ένα εξομοιωτής εξολοθρευτή χελώνας, γνωστός και ως το μόνο σουρβάιβαλ γκέημ που ίσως αξίζει να ασχοληθεί κάποιος, απέκτησε σήκουελ σε έρλυ αξές για την ώρα, πούλησε μερικά μύρια εύκολα την πρώτη μέρα και πάνε για πολλά περισσότερα ακόμα πιο εύκολα.

#cancelEndnightGames #giatietsiafou

Τρομερή επιτυχία, τόσο που σκέφτομαι να βάλω στη wishlist το πρώτο παιχνίδι.

Τζαστ ντου ιτ, μπορείς να φας και τους κανίβαλους που σε κυνηγάνε. Και αρρωσταίνεις μετά, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις γιατί είναι τόσο νόστιμοι!

Πήγα να πω ANABA8MISH ΤΩΡΑ, αλλά είδα Epic Games Store και ξενέρωσα.

Eρπετολάγνο βίντεο, δεν το πρόσεξα. Αλλά υπάρχει και στον ατμό κανονικά, αν θες να γουστάρει το παυλάκι τζούνιορ.

There comes a time

Κρίνοντας από το γεγονός ότι στα Ghostwire Tokyo και Hi Fi Rush είχε ελάχιστη ως καθόλου ανάμειξη, μάλλον αφήνει το στούντιο σε καλά χέρια.

Ενδιαφέρον φαίνεται για ομαδικό κάψιμο.

ΥΓ.

ss_115fb646fa5f26ad04347f2596ea4ae699e8c22b.1920x1080.jpg

Προφανώς.

Back