PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Kαιρός ήταν να γίνει πιστεύω, τόσο καιρό μας τριγυρίζουν φάσεις όπως μέγκασκανς, φωτογραμμετρία κτλ. Κάποτε έπρεπε να γίνει το επόμενο βήμα, γραφικάρες μλκ μου νεξτ τζενερέσιο. Και φυσικά δεν θα συμβεί από μεγάλο πάμπλισερ. Πειραματισμοί και ρίσκα είναι για τους φλώρους. Κι αν μπορεί μία χούφτα ίντι ξεχασμένοι από το θεό να κάνουν κάτι τέτοιο, φαντάσου τι μπορεί να παραδώσει ένα μεγάλο γκρουπ με την κατάλληλη χρηματοδότηση.

Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο θα ολοκληρωθεί, αλλά φέηκ δεν είναι.. μάλλον. Την ίδια απορία έχουν και στα ντισκάσια του στημ, 5 χιλιάδες τόπικ για το αν είναι αληθινό ή όχι. Και φυσικά όποιος θέλει να σχολιάσει και να γιολάρει "ελμάο είναι φέηκ, μα πόσο ηλίθιοι είστε", ανοίγει ξεχωριστό τόπικ. Υπάρχει πάντως κι ένα ντέμο του κτιρίου από παλιά έκδοση, που φαίνεται το ίδιο γαμάτο. Αλλά δεν έχει ΑΙ, βασικά μόνο βόλτες κόβεις. Αν δεν το έχει κάνει απντέητ δηλαδή. Κι εγώ αρχικά όταν το ανακάλυψα είπα ότι κάποιος ήθελε να τρολάρει και πέταξε κι ένα κατοστάρικο για να κάνει φέηκ σελίδα στο στημ. Αλλά αν πουλάει τρέλα ο τύπος το κάνει πολύ καλά, εξηγεί σε ντισκόρντ και τουίτερ διάφορες μλκς για το πως δουλεύει το πράμα. Το μεταδώσανε και μεγάλα γκέημινκ σάιτς, βράχοι εγκυρότητας όπως το αϊτζιέν και το γκέημσποτ. Ο Τζόφρι δεν είπε κάτι ακόμα, για να το σιγουρέψουμε τελείως. Όσοι δεν το κράζουν πάντως για το "φέηκ ελμάο βίντεο είναι", το κράζουν για την "επικίνδυνη" αληθοφάνειά του. Την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά όλοι αυτοί όσο προχωράει το ντεβέλοπμεντ, αυτό βλέπω εγώ.

#grafikaresMalakaMu

Αυριο βγαινει το DEAD ISLAND 2

Απο κριτικες λενε ολοι οτι ειναι το ιδιο καλο με το 1 ουτε καλυτερο αλλα ουτε και χειροτερο.

Άντε να δούμε κανένα ρηβιού αν αξίζει καθόλου.Σρέντερ μη πατήσεις το λινκ του από πάνω, ιός είναι.

Φλασιά.

Άντε να δούμε κανένα ρηβιού αν αξίζει καθόλου.Σρέντερ μη πατήσεις το λινκ του από πάνω, ιός είναι.

Φλασιά.

Και εγώ την γνώμη του Σρέντερ περιμένω. Αυτό το ragequit δεν το ξέρω, τίποτα κονσολαδες θα είναι

Forspoken style flop incoming

Τα minimum που ζητάει για 1080p είναι το 9% του steam survey, από αυτούς πόσοι θα ενδιαφέρονται για τέτοιο παιχνίδι και πόσοι τελικά θα το πάρουν;

Καλά θα πάει αυτό. Μακάρι άκλαφτο.

Άιντε, με τα γίδια, που πετάνε ότι τους έρθει και μετά "ε καλά τι optimization, πάρτε 5 χιλιάρικα pc να δείτε το παιχνίδι μας ρε πλεμπέοι".

Σήμερα πήρα πρέφα αυτό.

Πήγανε λέει και στη Λέσβο για να δουν τις συνθήκες των προσφύγων εκεί και να τους δείξουν το ντέμο του γκεημ για κριτική.

Ανακοίνωσαν το Return to Rome, το expansion για το Age of Empires II - Definitive. Πρακτικά φέρνει όλους τους πολιτισμούς του πρώτου ΑοΕ στο δεύτερο.

Προς το παρόν δεν έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες για τα technology trees και building dependencies, δεδομένου ότι ήταν πολύ διαφορετικό το AoE1 από το AoE2.

Ακολουθεί και το Steam Page.

Ανακοίνωσαν το Return to Rome, το expansion για το Age of Empires II - Definitive. Πρακτικά φέρνει όλους τους πολιτισμούς του πρώτου ΑοΕ στο δεύτερο.

Προς το παρόν δεν έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες για τα technology trees και building dependencies, δεδομένου ότι ήταν πολύ διαφορετικό το AoE1 από το AoE2.

Ακολουθεί και το Steam Page.

μην παίξουμε και τίποτα από το backlog αμέσως να βγει κάτι στο παιχνίδι που έχουμε λιώσει για χρόνια :p

• The launch of the dlc is to celebrate the 25 anniversary of The Rise of Rome expansion (launched in 1998, one year before Age of Kings).
Γηριατρικές σφαλιάρες η Microsoft.

Πάω να παρκάρω το "Π" δίπλα στη ντουζιέρα για να κλάψω γοερά. Αν αργήσω, μάλλον γλύστρισα και έφυγα από πέσιμο.

Back