PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει καταλήξει λίγο μημ και αυτό, σαν το Skyrim και τα σμαρτ ψυγεία.
Εννοώ ok, ποιος είμαι εγώ να κρίνω κάτι που παίρνω δωρεάν αλλά για τους υπόλοιπους δεν ξέρω κατά πόσο νόημα έχει, πέρα από το ότι τα ενοποιεί σε ένα προϊόν και έχει κάποιους νέους χάρτες. Τα μπαφαρισμένα - λέμε τώρα - τεκ κοκοψόνια τα πρόσφεραν και οι enhanced πριν λίγα χρόνια. Άσε που το να βάλεις Gzdoom+Brutal Doom παραμένει ο καλύτερος τρόπος να τα παίξεις...

Το τρεηλερ μου έκανε για ανακοίνωση αλτερνατιβ συναυλίας στην Ικαρία.

Μοιάζει περισσότερο με soulslike ή είναι ιδέα μου;

Ώπα Ναυαρχούκο μας. Εδώ ακόμα δεν παίξαμε το πρώτο! :Ρ

Μοιάζει περισσότερο με soulslike ή είναι ιδέα μου;
Δεν θα έπρεπε να ονομάζεται Chornobylite 2;
Ρωτώντας τις πραγματικές ερωτήσεις εδώ.

Action rpg λένε, θα δούμε. Το vibe του πάντως είναι διαφορετικό από του πρώτου. Κι εγώ ελπίζω περισσότερο να φέρνει σε Risen ή ακόμα καλύτερα σε New Vegas και όχι σε souls like. Πήξαμε σε αυτά τα τελευταία χρόνια, ΔΕΝ πειράζει αν δεν είναι κιόλας.

Αν κάποιος ζητήσει μια 100% αντικειμενική και εξίσου αληθινή και εμπεριστατωμένη κριτική για το Black Myth: Wukong, να του στείλετε το παρακάτω:

Screenshot 2024-08-20 190602.png

mao.png

και λιγα λεει. αντικειμενικο τον ηβρα.
αφηστε ολα τα λουλουδια ν ανθισουν.
οδηγος μας ο Μεγαλος Τιμονιερης.

Σε άλλα νέα, κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser για Borderlands 4.

Αντικειμενικά η καλύτερη εποχή να ανακοινωθεί, τώρα που η ομώνυμη ταινιάρα ήταν υπερεπιτυχημένη και το κοινό διψάει για περισσότερο Borderlands.

Preview του Civilization 7.

Βασικά ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ HUMANKIND ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Αντί να παίζεις έναν civ από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού, πλέον μπορείς πχ να ξεκινήσεις ως Αίγυπτος (και έχοντας διαλέξει ως Leader κάποιον άσχετο πέραν των αιγυπτίων) και στην πορεία του παιχνιδιού να μετατραπείς σε Μογγολία.

μπορείς πχ να ξεκινήσεις ως Αίγυπτος (και έχοντας διαλέξει ως Leader κάποιον άσχετο πέραν των αιγυπτίων) και στην πορεία του παιχνιδιού να μετατραπείς σε Μογγολία.
Απλά η τέχνη αντιγράφει τη ζωή πχ Ελλάδα->Μπανανία

να ξεκινήσεις ως Αίγυπτος (και έχοντας διαλέξει ως Leader κάποιον άσχετο πέραν των αιγυπτίων) και στην πορεία του παιχνιδιού να μετατραπείς σε Μογγολία.
Σιγά το καινούργιο. Από το civ 2 το είχαν ήδη αυτό. Ξεκίναγες με γείτονα τον Γκάντι και μετατρεπόταν σε Τζένκινς Χαν! ;)

Καλώς να ορίσει και αυτό, είμαι περίεργος αν είναι όντως καλό παιχνίδι.

Αν έχεις φετίχ με το latex, μπήκες χθες.

EDIT:
Από 3dr person hack an slash σε turn based with pause. Προσωπικά μου αρέσει. Ισως το sequel του DA:Origins που η Bioware ποτέ δεν μας έδωσε (κ ποτέ δε θα δώσει)

Last edited:
Back