What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Εγώ θα έλεγα αγοράστε το όσοι μπορείτε, μπορεί να έχει συλλεκτική αξία κάποτε.

The Nameless One

Mind-flayer
Το θεωρώ σίγουρο ότι θα έχει συλλεκτική αξία. Ήδη έχει γραφτεί ως η μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία στην ιστορία των video games

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Το θεωρώ σίγουρο ότι θα έχει συλλεκτική αξία. Ήδη έχει γραφτεί ως η μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία στην ιστορία των video games
Μεγαλύτερη κι από την αποτυχία του E.T. ;

Adhan

Horror addict
Staff member
ας ενημερώσει λίγο κάποιος το eShop ότι το γκειμ έχει κλείσει
Σκοτίστηκε το eshop, και το κάθε eshop για το αν παίζει το game. Θα κοιτάξουν να ξεπουλήσουν ό,τι κόπιες τους απομένουν στα πρόβατα: συλλέκτες που πάνε για complete συλλογή ps5 και επίδοξους επενδυτές.

Σοβαρά πάντως, ήδη διάφοροι επενδυτές/speculators έχουν ανεβάσει αρκετές αγγελίες στο ebay σε διπλάσια τιμή πώλησης (προς τον παρόν). Ακριβό στοπ πόρτας (ή σουβέρ) αλλά τι α κανς...

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Δηλώνω σφόδρα και ακαριαία γοητευμένος από τη στιγμή που ένας επιστήμων άνθρωπος μεταμορφώθηκε σε ΑΡΚΟΥΔΑ.

tyrion395

Mind-flayer

Αυτό έχει αναφερθεί ξανά 'δω μέσα; Γιατί εγώ σήμερα έμαθα για την ύπαρξή του και απόρησα που ο @Χειρομαλάχτης δεν έχει γράψει ήδη κατάρες γνώμη για trailer κτλ.

Έχει ασχοληθεί εμπεριστατωμένα ο Mortym πάντως.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Έχουμε κάποιες νήξεις για αυτό γενικώς. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι ότι οι Πολωνοί τσίμπησαν τη μηχανή από το Mimimi (ακόμη και το art είναι το ίδιο σε σημεία) και έφτιαξαν το δικό τους Wolfenstein but in tactical strategy (stealth strategy) genre.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
ψαχνοντας στο γιουτιου για το νιοστό συγκριτικο gpus σε fps, επεσα πανω σε τουτο δω.
στην γκειμσκομ το δειξανε. δεν λερωνω και τα βρακια μου, αφου δεν μ αρεζουνε τα σαρβαιβα αρπιγκί, αλλά εχει ΚΑΤΙ και μου φανηκε ενδιαφερον. επισης πεφτει μεγαλο χειτ στα σχολια εναντιον του μπερμινχαμ και δεν ξερω γιατι. απλα μου καμε εντυπωση και το λεω.
το κειμ ειναι σε ερλι αξες.

God Save Birmingham:

bald_killer

Death Knight
50άλεπτο gameplay χωρίς ανούσια επεξήγηση του τύπου "ο ανοιχτός κόσμος με τους χιλιάδες NpCs όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε κ να ανοίξετε δΙαΛόγοΥς"

Θυμίζει έντονα Ασσάσι Κρι, χωρίς το πολιτικό κ ιστορικό correction της Ubisoft.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Φαι
50άλεπτο gameplay χωρίς ανούσια επεξήγηση του τύπου "ο ανοιχτός κόσμος με τους χιλιάδες NpCs όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε κ να ανοίξετε δΙαΛόγοΥς"

Θυμίζει έντονα Ασσάσι Κρι, χωρίς το πολιτικό κ ιστορικό correction της Ubisoft.

Φαίνεται καταπληκτικό! Μαζί με το νέο Kingdom Come, θα μπούνε στην λίστα για το επόμενο μεγάλο κάψιμο.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Φαίνεται για μεγάλη τρολιά, αλλά "Yakuza" είναι, θα ασχοληθούμε.

@Bathory

well-like-duh.gif

@Sugamoto Panagia

Top Bottom