PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Generic pvp in predator skin.
Λατρεύω και εγώ τις δύο πρώτες ταινίες Predator. Στη δεύτερη κάπου στο τελος, δείχνει το δωμάτιο του με κάποια collectibles σαν αυτά που έχουν κάποιοι φραγκατοι gamers εκεί έξω. Ένα SP game σαν το Monster Hunter όπου ταξιδεύεις σε διάφορους πλανήτες και αναζητάς το θήραμα σου...Ενα τέτοιο Predator θέλω να δω.

Teaser εικόνες από το επερχόμενο γκεημ της Ρόξταρ:

Rockstar-Games-800x400.jpg

rockstar-might-be-teasing-new-games-with-cryptic-images.jpg

¯\_(ツ)_/¯
Κάνα open world με θέμα το μέλλον όπως το φανταζόταν ο κόσμος μεταξύ 60's - 70's ;
Πάντως θα κυκλοφορήσει πρώτα στις κονσόλες. :trollface:
Με κάθε επισημότητα, 2 Ιουνίου το Death Stranding σε Steam και επικομάγαζο

Μόνο digital;

Το νέο παιχνίδι της Riot

Το νέο παιχνίδι της Riot

Δεν με ενθουσίασε να πω την αλήθεια.

GOTY 2020
Χμμμμ κάτι μου θυμίζει...

Generic pvp in predator skin.
Λατρεύω και εγώ τις δύο πρώτες ταινίες Predator. Στη δεύτερη κάπου στο τελος, δείχνει το δωμάτιο του με κάποια collectibles σαν αυτά που έχουν κάποιοι φραγκατοι gamers εκεί έξω. Ένα SP game σαν το Monster Hunter όπου ταξιδεύεις σε διάφορους πλανήτες και αναζητάς το θήραμα σου...Ενα τέτοιο Predator θέλω να δω.

Κάνα open world με θέμα το μέλλον όπως το φανταζόταν ο κόσμος μεταξύ 60's - 70's ;
Πάντως θα κυκλοφορήσει πρώτα στις κονσόλες. :trollface:

Μόνο digital;
Αν βγει τοσο χαλια στο pc σαν το RDR2 θα καθυστερησουμε πολυ να το παιξουμε . Ας το δοκιμασουν πρωτα να δουν οτι τρεχει καλα και μετα να το βγαλουν.

Άσε φίλε, όσο και να προσπαθήσουν χάλια σαν το RDR2 δεν παίζει να βγει..

Φαινεται πως το καταλαβε και η sony οτι τα παιχνιδια της θαπουλησουν πολυ περισσοτερο αν τα βγαζει και σε pc αφοι ολοι εχουν pc εκτος απο το 1% του πληθυσμου παγκοσμιως! Playstation ομως πολλοι λιγοτεροι και οιυτε θα παρουμε για να παζιουμε 1-3 παιχνιδια της sony που βγαινουν το χρονο!τελεια νεα! τωρα περιμενουμε και το last of us2 να βγει στο pc! https://www.pcgamer.com/the... Και αυτο πο λεει η sony οτι φοβαται να τα βγαλει ταυτοχρονα σε pc και θα τα καυθεστερει επιτηδες οταν η microsoft βγαζει τα παντα ταυτοχρονα απο το 2016 και κανει ρεκορ πωλησεων δεν εχει νοημα!

Με την ακύρωση της Ε3 δε νομίζω να χάσουμε και τίποτα πέρα από την φλυαρία επί σκηνής, ενώ περιμένουμε να δούμε το ζουμί της υπόθεσης που είναι τα τρέηλερς, γκέημπλεϊ βίντεος κτλ. Οι μεγάλες εταιρείες του χώρου μπορούν να διοργανώσουν καμιά στρημ μλκ μόνοι τους και να δείξουν ότι θέλουν. Ας κάνουν τίποτα τέτοιο και οι ίντυ ενωμένοι. Ή ας γεμίσουν τον τόπο με τα τρέηλερς τους σε γκέημσποτ κτλ τις ημέρες που θα γινόταν η Ε3. Το ίδιο είναι. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε πεθάνει μέχρι τότε για να τα δούμε.

Ειδικά η γιούμπι παίζει να βγει σαν τσίρκο σε κανά διώροφο λεωφορείο με χάζματ στολές και να δείξουν ότι έχουν εκεί πάνω. Η ντηβόλβερ δε θέλω να σκέφτομαι καν πως θα επέλεγε να παρουσιάσει το οτιδήποτε.

H Devolver θα έβαζε ως dlc στο Carrion τη δυνατότητα να μεταδίδεις τον κορονωιό στα υποψήφια θύματα και η Νίνα θα έβγαινε στη σκηνή κατάχλωμη, βήχοντας και ξερνώντας μέσα στα μούτρα των θεατών. Μετά θα έλεγε ατάκα "προτιμήστε αυτές τις μάσκες αντί για τις χειρουργικές" και καπάκι trailer Hotline Miami 3. 🤘

παιχνιδι με ηρωιδα την σιρι μυριζομαι. μπλιαξ, αλλά οκ, θα κανωμε την καρδια μας πετρα.
εξαλλου δε μας χαλασε ολους εμας που παιξαμε στα 00s nolf με ηρωιδα την θεα κειτ αρτσερ

TO Σίρι

ftfy kthxbye

Back