PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
σίγουρα όταν έχεις κάνει πραγματάκια έχεις φάει τα νιάτα σου δεν ακούγετε ωραίο να χαθούν αυτά. βεβαία στην πλειοψηφία των mmo που έπαιξα δεν κάηκα γιατί τα βαριέμαι και εύκολα. καλά έχω χάσει και χαρακτήρα ετσι επειδή δεν μπήκα στον κόπο να κάνω ότι ζητούσε το lotro κάτι όταν ένωνε us-europe servers. γενικά πάντως είναι ένας λόγος που με απωθούν τα mmo τώρα πια.

Πολύ λυπητερό το βίντεο, κυρίως με όσους απεβίωσαν κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών. Προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ κανένα ΜΜΟ, επειδή δεν θέλω να καώ. Προτιμώ το single-player με παιχνίδια που έχουν ιστορίες με αρχή και τέλος, πριν ασχοληθώ με το επόμενο παιχνίδι. Φανταστείτε μόνο πόσες ώρες πρέπει να είναι συνολικά όταν για κάποιους στο βίντεο αναφέρει ότι το ξεκίνησαν από την beta το '99!

😮

Νομοτελειακά έρχεται η στιγμή που οι σέρβερς θα πέσουν και οι κόποι ετών θα χαθούν διαπαντός.

Όταν πεθάνουμε και δεν μπορούμε να παίξουμε πια, να δεις τι περίεργα που θα αισθανθείς.

1423470963_fap.gif

Βγήκε στο φβ μου διαφήμιση για αυτό το γκεημ, φαίνεται RTS/City Builder "παλαιού τύπου".

Συνδυασμός Stronghold με Caesar/Zeus.

Έχει ακόμα βέβαια, κυκλοφορεί 2021-22.

Αποτι ειδα εχει και end game με περσικους πολεμους...καλο ακουγεται σαν ιδεα

Βγήκε προχθές σε early access το Space Haven!
Φαίνεται ενδιαφέρον concept! Εμπνευσμένο από Rim World.
Απ'ότι βλέπω μάλλον μπορείς να ονομάσεις τα άτομα του πληρώματός σου. Φυσικά περιμένω το colony ship που θα μεταφέρει αποκλειστικά
τι ρεϊκουιτιανή κοινότητα.

Άραγε θα μπορείς να τιμωρείς κόσμο πετάγοντάς τους έξω από το airlock? :D

Και μου φαινόντουσαν πολύ νέοι στο The devil's daughter. Αν συνεχίσουν έτσι στο τέλος θα δούμε και τις περιπέτειές τους όταν πήγαιναν στο δημοτικό...

Back