PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το 3 δεν το τελείωσα ποτέ βέβαια. Ακόμα να ξεπεράσω το σοκ από το γεγονός ότι ήταν φτιαγμένο για gamepad.

γμτ τι μου θύμησες, έχω αφήσει το 2 στο backlog εδώ και χρόνια.

Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να το έχουν στρώσει από τότε και παίζεται και με m/k. Τώρα πόσο άνετα θα σε γελάσω. Ίσως ξέρει ο @Bathory...

Ναι ρε, έχουν παιχτεί 7000 πάτσιζ, παίζεται μια χαρούλα πλέον.

Ρε σοβαρά τώρα; Δεν έφτασα καν τόσο μακριά. Ίσα που βγήκα από το δωμάτιο που ξεκινάς σε κάτι σαν νοσοκομείο. Με m/k δεν μπορούσα καν να προχωρήσω.

Και μέσα σε όλα που περιμένεις από new blood, σου ρίχνει και αυτό κατακέφαλα και σε αποτελειώνει

Aν και θα προτιμούσα τον Ραμπου

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΣΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΗΤ ΓΟΥΟΚΑ??

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΣΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΗΤ ΓΟΥΟΚΑ??

Εεεεεε αυτή είναι...

^ Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ citation needed και press X to doubt :gap:

Από το άρθρο του pc gamer
  • Set off on an adventure across continents and through time. Play as both Kate Walker and Dana Roze as you get to the bottom of mysteries that have remained buried for too long.
Τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε και η ύπαρξη της Kate, ελπίζω μην την έχουν περιορίσει σε μικρό ρόλο...

Last edited:
Έπαιξα το demo. Hint: Το λέει και στο τέλος ττου βίντεο.

Έχω κρύψει όλα τα κουτάλια στο σπίτι.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ναι έχεις δίκιο. Το πέτυχα πριν λίγο και σε σχόλια από άλλα σάιτ. Αγνώριστη την κάνανε.
(Το βίντεο το είδα αλλά δεν το άκουσα που έλεγε το όνομα στο τέλος).

4huahw.jpg

Και που να δεις What They did to our game!

Επιμένετε να προσδιορίζετε το φύλο του κέητ όπως σας καπνίσει, τι να πω..

Back