By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ελπίζω πως δεν κληρώνεται το "δικαίωμα" στο να μπορεί κάποιος να το αγοράσει.
Τόσο κακή ταινία; Από trailers ενδιαφέρον μου φάνηκε.ευτυχώς με τον παλιό robocop
είναι απλά ένα ενδιαφέρον action flick, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα ή κάποια προσπάθεια συναισθηματικής τριβής του κοινού, πχ στα παλιά υπήρχε ένας προβληματισμός με την ψυχολογία του Μέρφι, είχαν δώσει μια βάση σε όλο αυτό που περνάει, τώρα η φάση είναι "ω θεοί τι μου κάνατε, είμαι ένα τέρας, ok let's kill some bad guys"... Γενικότερα είναι απλά μια ακόμα αστυνομική ταινία δράσης, τα παλιότερα σκάλιζαν πολύ ενδιαφέρον θέματα ηθικής και κοινωνικής φύσεως με δόσεις horror, περισσότερο αστυνομικό cyberpunk θρίλερ θα έλεγα τις παλιές.Μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε ακόμα.
Τόσο κακή ταινία; Από trailers ενδιαφέρον μου φάνηκε.
Ούτε το θυμάμαι αυτό. Παίζει να ήταν τέρμα αδιάφορη για να μη θυμάμαι τπτ από την ταινία. Μόνο ότι την είδα θυμάμαι.Επίσης αυτό που θα την καταστρέφει για πάντα στα μάτια μου, κράτησαν στην νέα ταινία πνευμόνια, κεφάλι κτλ ΚΑΙ το δεξί χέρι; WTF?
Reportedly, Netflix's current plan is to offer games as part of its existing subscription offering - rather than as a separate package or additional pricing tier.![]()
Netflix reportedly plans to add first games in the next year
Netflix is moving forward with its plans to get into gaming in a big way.www.eurogamer.net
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Πιθανολογώ ότι θα ξεκινήσουν με μια δεξαμενή παλιότερων, αγαπημένων παιχνιδιών και σταδιακά θα ψαχτούν με δικές τους παραγωγές, όπως συνέβη με τον κατάλογο των σειρών/ταινιών τους.
Πάντως το gaming θέλει διαφορετική προσέγγιση και έχω περιέργεια αν θα τα πάνε καλύτερα από την Amazon, που ως τώρα τρώει τα μούτρα της μεγαλοπρεπώς σ'αυτόν τον τομέα.