What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178





Ευτυχώς πρόσθεσαν την επιλογή να κάνεις skip τις μάχες. Δεν καταλαβαίνω βέβαια την λογική να υπάρχουν εξαρχής.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
σημερα περιμενουμε ανακοινωση του destory all humans. 2https://www.youtube.com/watch?v=SKBUrGCpibw Μαζι με το maneater ηταν τα δυο καλυτερα παιχνιδια του 2020. Θελουμε περισοτερα τετοια παιχνιδια! Το destroy all humans ηταν το καλυτερο. Για 2022 αν δεν εβγαινε το sonic και το δικο μου teenage mutant ninja turtles τοτε το destroy all humans 2 θα ηταν το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας.
Αλλα θα ειναι το 3 καλυτερο δηλαδη
1. TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES SHREDDER REVENGE
2 SONIC
3 DESTROY ALL HUMANS 2
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Το νέο Sherlock με έχει ψήσει πάρα πολύ. Υποπτεύομαι πως θα την περάσουμε αρχοντικά οι φίλοι αυτού του 'Δείρε λίγο, ψευτοψάξε και νιώσε ΙΔΙΟΦΥΙΑ ακολουθώντας τις τέρμα σκρίπτεντ-αλλά-ω-τόσο-όμορφες έρευνές μας'.

@soad667 Χαιρετίζω σεβαστικά τα Ήλεια χωράφια που όξυναν σε τέτοιο βαθμό το ραντάρ Μόνομεσαρανταμπάφουςκιουτεπαιχνιδών (ΤΜ) σου. :D
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500



δεν εδειξαν ουτε ταιτα κουε 2 ουτε καν το ρημεικ του γκοθικ, που υποτιθεται θα ειχε πια προχωρησει και ΛΟΓΙΚΑ θα ηταν κοντα στο ρηλήζ.
κι επειδη μαλλον τους την επεσε κοζμος, βγαλανε αυτο το χαζοτουί.
μαραζωσα.
ας ειναι καλα το μπάκλο, αλλά μαραζωσα.

εντιτ: μια συνοψις


καλε, δειξτε λιγη αγαπη για τον ερμο τον μπομπσφουγγαρακη. γιατι δεν τον ανεφερε κανεις? :unsure::LOL:
 
Last edited:

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
στα 28 που δεν εχουν ανακοινωθει ειναι το destroy all humans 3 και dark siders 3 συμφωνα με τη λιστα που διερευσε απο το gefore now. Τα αλλα 26 δεν ξερομμε ακομα ποια ειναι! Το destroy all humans 2 ηταν το καλυτερο!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
darksiders 4 εννουσα. Το destroy all humans 2 ηταν το καλυτερο ενω πολυ καλα επισης το outcast 2.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,812
View attachment 2490
Μακάρι να έρθει και προς Pc μεριά
Μπορεί η Square Enix να σταματήσει να ασχολείται με αυτές τις online μ@@@@ες που είναι και εμπορικά αποτυχημένες (marvel whatever) και να ασχοληθεί με κανένα σοβαρό Deus Ex παρακαλώ πολύ!!! :mad:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Δυστυχώς και τα Deus Ex είναι εμπορικά αποτυχημένα.


Επειδή η αλήθεια είναι δεν έχω παρακολουθήσει τι παίζει με την εμπορική πορεία των Deus Ex, μιλάμε για πραγματική αποτυχία, ή τις γνωστές παπαριές της Squeenix "υπολογίζαμε 160.000.000 πωλήσεις το πρώτο δευτερόλεπτο κυκλοφορίας, και πούλησε μόνο 159.999.999"? Γιατί έτσι κλαιγόταν για τα Tomb Raider, και μια χαρά την ολοκλήρωσε την πρώτη τριλογία.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
@mike299
Δεν ξέρω ρε φίλε. Το μόνο πράγμα που μας αφορά σε αυτό που λες είναι πως δεν έχουμε συνέχεια σε Deus EX. Γιατί για ποιότητα ειδικά Avengers o κουμπάρος μου ο Λύγκας μου έχει φάει τα αυτιά πόσο καλό είναι. Και δεν ειναι καν τόσο άρρωστος με marvel όπως εγώ. Αν το πάρω κάηκα ξεκάθαρα. Οπότε με αυτό το hype κατά νου γουστάρω με χίλια που μια από τις πιο αγαπημένες μου εταιρείες ασχολείται να βγάλει παιχνίδι με τους αγαπημένους μου ήρωες όλων των εποχών. Ειδικά με ένα τόσο τεράστιο σύμπαν 28 ετών αδιάκοπης προβολής της σειράς και 22 διαφορετικών ομάδων είναι απορίας άξιο που τόσα χρόνια δεν έχουμε δει ανάλογα παιχνίδια πέρα από κάποιες αναλαμπές όπως Super Legends, Legacy Wars & Battle of the Grid. Βέβαια εδώ γράφει για 90s οπότε μην είναι μόνο με mmpr ή τις σειρές από mmpr έως time force. Οπως και να'χει μην εκπλαγείς αν στο μέλλον οι Power Rangers γίνoυν η νέα φλέβα χρυσού στη θέση των marvel/dc. Επειδή ακολουθώ τα community πολλά χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό το κοινό είναι τεράστιο και διψάει για τέτοια πράγματα. Γενικα Square Enix = Εγγύηση σε παιχνίδια ποιότητας για μένα
 
Last edited:
Top Bottom