What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Ξέρει κανείς τί είναι αυτό το "Them and Us"; Πολύ σαν το Alone in the Dark (το 4) φαίνεται στις φωτογραφίες! Για καλό το λέω.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Πάντα έλεγα το Γκόθαμ σιγουράκι μιας κι έμοιαζε με το τεράστιο στάνταλοου εξπάσιο του Άρκαμ Νάιτ που δεν βγήκε ποτέ. Και το Σούισαϊντ Σκουάντ χμεκ μιας και φαινόταν τόσο διαφορετικό και πίου πίου. Τελικά το Γκόθαμ όντως μοιάζει με μέιτζορ εξπάσιο υπερβολικά, το οποίο δεν με χαλούσε ιδιαίτερα ένιγουεϊ. Εκεί που κλωτσομπουνίζουν και πετάγονται πράσινα, μπλε, πορτοκαλί και ροζ ελεφαντάκια αντικειμένα. Όχι κι εδώ τέτοια ρε, φτάνει. Α και ο τρόπος που μετακινούνται μου έκατσε λίγο στο λαιμό. Ο Νάιτγουικ εμφανίζει μία τεράστια μλκ πάνω από το κεφάλι του από το πουθενά κι αρχίζει το γκλάιντ. Και ο Κοκκινοσκούφης σαν κανένα ιπτάμενο καγκουρό ξέρω 'γώ. Ειδικά το δεύτερο νόμιζα ότι κάνουν πλάκα.

Ξαφνικά το Σκουάντ μου φαίνεται κομματάκι πιο ενδιαφέρον, το φτιάχνει και η ίδια η Ροκστέντι άλλωστε.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Πολυ καλο φαινεται το Gotham Knights αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να βγει πρωτα το Suicide squad που ειναι για αρχοντες ninja σαν εμενα!

Επισης εδω ειναι νεο gameplay του Evil west του επομενου παιχνιδιου της Flying Wild Hog!

Μετα το πολυ καλο Shadow warrior 3 ειμαι 1000% σιγουρος πως θα ειναι και αυτο παιχνιδαρα!!!
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Εχει και dodge roll. Αναρωτιέμαι ποιος θα είναι αυτός ο ένας εκ των μεγάλων reviewers που θα γράψει ``dark souls in wild west``
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Μάλλον περισσότερο για "God of War in wild west" δείχνει.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Ναι αλλά δεν θα έχεις ένα δωδεκάχρονο υπό την επίβλεψή σου να το προσέχεις πού πατάει
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ενταξει, αλλα ηρθε η ωρα να φτιασει η σπαιντερς ενα αρπιγκι πραγματικα οπεν γουωρλντ. οχι πια "φετες" ημιανοιχτών περιοχων με αορατους τοιχους και loading για να πας στην γειτονικη.
κατα τ άλλα, το χουνε. ειναι ετοιμοι για το μεγαλο μπαμ.
 
Last edited:

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Εδώ και κανα-δυο βδομάδες, παρατηρώ την τάση αρκετά από τα νέα παιχνίδια που ανακοινώνονται να ξεκαθαρίζουν ευθύς εξαρχής ότι θα κυκλοφορήσουν ΜΟΝΟ στις current-gen κονσόλες (+ PC φυσικά), κι ότι αφήνουν πίσω τους τα PS4/XBone. Μέχρι εδώ καλά, κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό.

Βλέποντας, όμως, ορισμένα από αυτά, είμαι πλέον 100% πεπεισμένος ότι πρόκειται για συντονισμένη προσπάθεια συνταξιοδότησης του παλιού hardware ή/και απόπειρας να πάρει το παιχνίδι δωρεάν hype boost. Διότι πολύ απλά υπάρχουν εκεί έξω μπόλικα κωθώνια που στο μυαλό τους κυριαρχεί η εξίσωση current gen >>> οτιδήποτε άλλο. Δεν τους ενδιαφέρει να δουν trailer, όνομα developer, πληροφορίες – το μόνο που καταλαβαίνουν και θέλουν είναι να περάσουμε στα current-gen exclusives γιατί "μΟνΟ έΤσΙ θΑ πΑεΙ μΠρΟσΤα τΟ γΚεΪΜιΝγΚ, μΠρΟ!"

Δείτε π.χ. ένα πρόσφατο action/RPG που πέτυχα στα νέα σήμερα και βγαίνει αποκλειστικά για current gen, ενώ οπτικά μοιάζει λίγο χειρότερο από τα ΑΑ της περασμένης γενιάς (τύπου Greedfall, Elex II, Plague Tale κτλ.).

 
Last edited:

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Αν θέλουν να συνταξιοδοτήσουν τις παλιές κονσόλες, ας το κάνουν. Να μην ζητανε 6800XT και RX3080 ως recommended για να παιχτούν τέτοια πράματα όπως το από πανω.
 
Top Bottom