PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΠΑΙΧΝΙΔΡΑΡΑ Το καλυτερο της Gamescom! Και δευτερο το destroy all humans 2!! Πρεπει να αρχισει η Sega να βγαζε πλιι sonic καθε χρονο οπως εκανε παλια.

unknown.png

Ίσως το πάνε για self publishing (ΜΑΚΑΡΙ)

Πάντως έτσι και κάνει καμιά πλάκα η Microsoft και πει "αγοράζω την From" οι οπαδοί του Playstation θα αρχίσουν να πέφτουν από τα μπαλκόνια. Εγώ αν ήμουν Phil Spencer και είχα πρακτικά απεριόριστο μπάτζετ θα χτυπούσα πλέον Ιάπωνες developers.

Θαρρώ πως πρώτα θα πρέπει να κλείσει η όλη εξαγορά της Activision πριν προχωρήσουν στα παραπάνω σενάρια

Θαρρώ πως πρώτα θα πρέπει να κλείσει η όλη εξαγορά της Activision πριν προχωρήσουν στα παραπάνω σενάρια

Σαφώς, τώρα δεν μπορεί να κουνηθεί καθόλου.

Η Κίνα πάει να τους πάρει όλους παραμάσχαλα

Πρώτα διαρέουμε τα dlcs και μετά το κυρίως μέρος
Μα καλά. Τί φυντάνια αυτά?

μπρο screen κρατάμε, τα τουί πάνε και έρχονται και φεύγουν.
Ηταν μία φώτο που έδειχνε για το νέο AC ένα DLC ή pre order mission με τίτλο "The forty thieves", και απ´ ότι φαίνεται με βάση με αυτό που πόσταρε η Κάρα, είναι αληθινό.

Ελπίζω για επιστροφή του gameplay όπως ήταν στα 2 πρώτα.

Ναι και εγω ελπιζω να μην ειναι και rpg οπως τα odyssey valhala και origins,

Εγώ ελπίζω να πέσει η τιμή στο Steam των Syndicate, Origins και Odyssey που δεν έχω παίξει ακόμα.

ή μπορείς πολύ απλά να τα τσιμπήσεις ΤΣΑΜΠΑ από το μαγαζί του TIM

Δηλαδή όχι μόνο να μην πάρω Steam key που θέλω αλλά να προσθέσω και άλλον ανατιναγμένο launcher πάνω από το uPlay. Ούτε αν με πληρώνανε για να το παίξω.

Δεν ξέρω πόσοι είχατε ασχοληθεί παλιά με το συγκεκριμένο, αλλά το παιχνιδάκι αυτό ήταν από τα αγαπημένα μου. Η original PC έκδοση ήταν από τις καλύτερες μεταφορές του coin-op που είχαν εμφανιστεί (σπάνιο για την εποχή που κυκλοφόρησε) και ως πιτσιρίκος, το είχα λιώσει.

Το remake αναμένεται το Νοέμβριο από τους δημιουργούς του Slap them All! και το περιμένω πως και πως...

Back