PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
φακ. οταν το γραψα και το ειδα γραμμενο σκεφτηκα την πιθανη συγχυση.
αλλά λεω σιγα δεν θα το σχολιασει κανείς, δεν ειναι με κεφαλαία και δεν θα κανει επαφή καποιος.

αλλά να ο σοδας. ας του δωκω εναν πόντο γι αυτο.

οντοπικ, μπορουμε να πουμε (αυτοσχεδιαζοντας) για ν απαντηθεί και το ερώτημα του σοδός οτι:
ΠΕ = Προαιωνιος Εχτρός (για τις δυνατες Σχεσεις), ΧΕ = Χτεσινός Εχτρός (για τα ουανάιτ στάντς, αν και ξερω οτι ολοι ειστε σχεσάκηδες και δεν κανετε τετοια πραματα)

Προαιώνιος Χοντρός το διάβασα βιαστικά, αδιάφορο θα μου πείτε, συνεχίζουμε.

Όχι ότι το παιχνίδι χρειαζόταν κάτι τέτοιο αλλά αν μη τι άλλο φαίνεται να έχουν κάνει εντυπωσιακή δουλειά:

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι πρόλαβες να το ανεβάσεις πριν το κατεβάσουν τον @Northlander...

edit- έλα τσάμπα η χαρά, νόμιζα ήταν λωντς για το Σούκσονγκ (απάρεντλι, έτσι προφέρεται στα αυστραλέζικα).

νόμιζα ήταν λωντς για το Σούκσονγκ (απάρεντλι, έτσι προφέρεται στα αυστραλέζικα).
maxresdefault.jpg

Edit: βλέποντας το trailer, έχω την εντύπωση ότι χαλάει όλη την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Εντελώς υποκειμενικά βέβαια, αλλά φαίνεται πολύ αχρείαστο.

Για το Χολονάι δεν ξέρω, βγάζει ποιότητα μεν αλλά μετά από εκατοντάδες χιλιάδες ώρες στην μούγκα όντως χτυπάει ότι σου γαμάει την ατμόσφαιρα. Ρησπέκτ στα άρρωστα φρικιά που το κάνανε πραγματικότητα, αλλά δε νομίζω να το έβαζα ποτέ. Θα έλεγε πάντως ως οφίσιαλ προσθήκη σε απντέητ του παιχνιδιού και να το ενεργοποιείς από τα όψιονς. Οτιδήποτε για να καθυστερήσουν λίγο ακόμα το Σίλξονγκ.

Είχε αποκαλυφθεί τελικά η ταυτότητα του Dr Claw ή ήταν αστικός μύθος;

Back