PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να ήξερες πώς το περιμένω! Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να αγαπήσω τα 4Χ οπότε ένα παιχνίδι στο σύμπαν του Star Trek θα ήταν η ιδανική λύση.
Ρε συ, θα μπορουσες τοσο καιρο να παρεις το stellaris και να του κοτσαρεις το total conversion mod για το star trek!
Σε φαση το ιδιο πραμα (περιμενουν πολλοι να) ειναι

Ρε συ, θα μπορουσες τοσο καιρο να παρεις το stellaris και να του κοτσαρεις το total conversion mod για το star trek!
Σε φαση το ιδιο πραμα (περιμενουν πολλοι να) ειναι

Εμ δεν μου τα λέτε έγκαιρα αυτά τα πράγματα!

Grand Strategy εμπνευσμένο από τα Crusader Kings, αλλά εστιασμένο αποκλειστικά στην αρχαία Ρώμη (ως πόλη και κοινωνία, όχι πχ όπως στο Imperator της Paradox).

One-man project ουσιαστικά, είναι υπό development εδώ και χρόνια από έναν καθηγητή ιστορίας. Αλλά έχει προοπτική να βγει εξαιρετικό.

Τελικά αυτοί κάποιο ξέπλυμα έκαναν. Δεν εξηγείται τέτοιος κακός επιχειρηματικός/οικονομικός σχεδιασμός. Αγοράζουμε ότι πέφτει στα χέρια μας και μετά δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε

Ποιο λαμπρό και ακριβοπληρωμένο μυαλό τσέος το κατάφερε αυτό; Που φυσικά θα βγει όχι μόνο αλώβητος από όλο αυτό, αλλά αν τον διώξουν θα πάρει και κανά δις αποζημίωση;

Σαν να ανοίγεις μαγαζί και έχεις ξοδέψει όλα τα λεφτά στα μηχανήματα και δεν κράτησες να αγοράσεις πρώτες ύλες... σπουδαίο πλάνο.

Έχουν τους devs του Metro, Eidos, Crystal Dynamics, Piranha Bytes και 100+ στουντιος

ΤΗΝ EIDOS ΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ DEUS EX (γιατί με αυτούς δε το βλέπω το όνειρο)

TO καλυτερο παιχνιδι ξυλου ! Βγαινει σε 1 εβδομαδα ακριβως!

Παρόλο που το λένε remasterd βλέπω έχει πέσει δουλειά στα γραφικά.

χμ δε ξέρω... είναι κάπως απαρχαιωμένοι οι μηχανισμοί πλέον...

Καθόλου, μια χαρά είναι ακόμα και σήμερα. Ακόμα βγαίνουν trles σαν τρελά, η απλότητα των μηχανισμών νομίζω το κρατάει δημοφιλές μέχρι και σήμερα

Αν δεν ειναι κανονικο remake και εχαι χαλια γραφικα τοτε δεν αξιζει
Πες μου οτι δεν ειδες το βιντεο χωρις να μου πεις οτι δεν ειδες το βιντεο.
το τομπ ραιντερ δεν ειχε ποτε χαλια γραφικα.

Καθόλου, μια χαρά είναι ακόμα και σήμερα.
Έτσι κι έτσι. Τα tank controls και ειδικά η υστέρηση στην απόκριση των εντολών, a la Prince of Persia, τα κάνουν περισσότερο acquired taste και λιγότερο παλιό καλό κρασί.

Game της Paradox στην εποχή του λίθου?

Back