PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κάπου διάβαζα ότι μάλλον λένε τέτοιες πίπες να πέσει η μετοχή, πουλάνε, τα μαζεύουν ανεβαίνει, προφάιτ.

Αυτο πρεπει να γινει ριακσιον...

Εδω κοντευουμε στο λειτουργικο συστημα με συνδρομη. Τα παιχνιδια θα κανουν οτι δεν βλεπουν;

But as people embrace that model, they will see that these games will exist, the service will continue, and you'll be able to access them when you feel like.

Δεν ειπε ποτε κανενας απο εμας.

Εδω κοντευουμε στο λειτουργικο συστημα με συνδρομη. Τα παιχνιδια θα κανουν οτι δεν βλεπουν;

Μήπως να αρχίσουμε να πληρώνουμε και τα ποστ μας στο Ρεηκουί; :Ρ

Έδωσα ιδέα τώρα εγώ ε;;;

Το RQ ειναι σαν τα Ισραηλινο Κιμπουτς, χωρις τον σιωνισμο και δεν εννοω οτι ειναι Μασωνικη παγιδα.
Ειναι ανθρωποκεντρικο και οχι εξουσιαστικο που προσφερει μερικα προνομια.
Μιλας με καποιον και δεν ξερεις αν ειναι μελος της συντακτικη ομαδας, ετσι λειτουργουν και οι ρουφιανοι αλλα εδω δεν χρειαζομαστε την υπαρξη τους.

Το RQ ειναι σαν τα Ισραηλινο Κιμπουτς, χωρις τον σιωνισμο και δεν εννοω οτι ειναι Μασωνικη παγιδα.
Ειναι ανθρωποκεντρικο και οχι εξουσιαστικο που προσφερει μερικα προνομια.
Μιλας με καποιον και δεν ξερεις αν ειναι μελος της συντακτικη ομαδας, ετσι λειτουργουν και οι ρουφιανοι αλλα εδω δεν χρειαζομαστε την υπαρξη τους.

Καλά, λέγε ό,τι θες κουνέλι μου εσύ. Πολύ φοβάμαι ότι άθελά μου (πιθανό σφάλμα στο απαρχαιωμένο μου λογισμικό) έδωσα μια "τρομακτική" ιδέα... :Ρ

Σαν τον τέτοιο της Ρόξταρ που έλεγε πως η χρέωση στο GTA VI θα έπρεπε να είναι ανά ώρα.

Τι λετε ρε. 1 ευρώ η ώρα το δέχομαι, αλλά μέχρι εκεί.

Διακανονιζμοί θα παίζουν αν παίξω 200 ώρες αλλά δεν έχω να πληρώσω; Δόσεις; Τιμολόγια θα κόβουν; Αν δεν μου κόψουν απόδειξη θα πληρώσω λιγότερα την ώρα;

Άμα χρωστάς πάνω από 10 ώρες απλήρωτες θα έρχεται στο σπίτι ένας τραμπούκος της Ρόξταρ και θα σβήνει το progress σου.

Έχουν βγει κάμποσες φήμες για το ενδεχόμενο κλείσιμο της Piranha Bytes.
image.png

#EmbracerStrikesBack

Αφού έγινε στη μουσική και στις ταινίες, γιατί όχι και στα games....

Πανω στη παπατζα της γιουμπη, εχουμε ενα καλο burn απο ενα καλο παλεκαρι που βγαζει παιχνιδια

1705507980713.png

Ολακερο το κουωτ

"Whatever the future of games looks like, content will always be king. But it’s going to be a lot harder to get good content if subscription becomes the dominant model and a select group gets to decide what goes to market and what not. Direct from developer to players is the way.

Getting a board to ok a project fueled by idealism is almost impossible and idealism needs room to exist, even if it can lead to disaster. Subscription models will always end up being cost/benefit analysis exercises intended to maximize profit.

There is nothing wrong with that but it may not become a monopoly of subscription services. We are already all dependent on a select group of digital distribution platforms and discoverability is brutal. Should those platforms all switch to subscription, it’ll become savage.

In such a world by definition the preference of the subscription service will determine what games get made.

Trust me - you really don’t want that."

Πες τα ρε λατρεία

ΝΕ, ΑΛΛΑ Ο SAWYER......

Οκ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ!

Back