PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το ποστ:
""Εδώ ασούμε έχομε το νέο Στράτεγκι Αρπιγκί από τους ντέβς του Πάτλ Πράδερζ, ονόματι ΜΕΝΑΣ"...

Δε βλέπω κάτι περίεργο ή μεμπτό, ίσα ίσα είναι ένα απόλυτα κατανοητό ποστ που θα έκανε ο κάθε ένας αρκιουφορουμιτης και θα έψαχνε ο άλλος.

εγώ δε νομίζω ότι δουλεύει το search έτσι και αλλιώς, έτσι το έχουνε για να λένε ότι υπάρχει :p
Δουλεύει, αλλά τρέχει στο PC του shredder και ότι και να βάλεις αναζήτηση, επιστρέφει χελώνες :p

To Πάτωλ Πράδερς κυκλοφόρησε πριν 8 χρόνια...
Και ακόμα και τότε έμοιαζε με java/mobile game, κοινώς ήταν πίσω από την εποχή του.

Ελαφρώς οφτόπικ, αλλά μου έδωσε πάσα ο αντμίν, οπότε αυτός φταίει. Καθρεφτάκι. Τι έλεγα; Α ναι, έχω πάει σε λάιβ Αλκαίου με Κωνσταντίνα στα μπουζούκια. Πρόμπλεμ; Κουλ στόρι; Και τα δύο;Ήταν η μοναδική μέρα στα τόσα χρόνια μου Αθήνα που δε θυμάμαι πως γύρισα σπίτι. Όλες τις άλλες τις θυμάμαι με πιπεράτες λεπτομέρειες μέχρι και σήμερα.

Η Bungie αποφάσισε να κάνει reboot του Marathon που είχε κυκλοφορήσει στα 90ς, ως "multiplayer extraction shooter".

Εχμ, μόνο σε εμένα φαίνεται τόσο κακάσχημο όσο και ανούσιο? Χώρια που είναι ελαφρώς outdated το να κυκλοφορείς νέο extraction shooter εν έτει 2025.

textures δεν έχει το παιχνίδι ακόμα; :p

Υποθέτω πως είναι... καλλιτεχνική επιλογή για να αποδόσει την sci-fi αισθητική. Αυτό γουστάρει η νεολαία σήμερα? Δεν έχω ιδέα.

Εν τω μεταξύ νόμιζα θα είναι καμιά F2P αρχιδιά τουλάχιστον, αλλά εν τέλει λένε θα κοστίζει 70 σέκελς. Μένει να δούμε και αν θα κατακλύζεται από χιλιάδες microtransactions.

Για μια στιγμή νόμιζα πως έβλεπα παιχνίδι της Arcane

Με αυτό το "also, EA has blacklisted me" γέλασα με κρότο.

Back