By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!καποιο αστερι επρεπε να συναγωνιστει τα ακραια drm των 00's. ευγε στους τυπους. δεν υπηρχε περιπτωση να παιξω sims like game αλλα το εκαναν ακομα ποιο δυσκολο να κοιταξω το γκειμ.Για να μην αναφέρω τό γεγονός ότι η παράγραφος τελειώνει με την φράση αν κάνεις uninstall το παιχνίδι καταργείς το licence σου. Πραγματικά δλδ έχω να δω τέτοιο πράμα από το spore, το οποίο τουλάχιστον σε άφηνε να το κάνεις εγκατάσταση σε 3 υπολογιστές.
Εγώ αν δεν κάναν αυτό το μαργαριτάρι θα το έπαιρνα ...... Πάλι καλά που ένας γνωστός μου άκουσε το σούσουρο που γινόταν και μου το είπε, αλλιώς θα βρισκόμουν προ εκπλήξεωςκαποιο αστερι επρεπε να συναγωνιστει τα ακραια drm των 00's. ευγε στους τυπους. δεν υπηρχε περιπτωση να παιξω sims like game αλλα το εκαναν ακομα ποιο δυσκολο να κοιταξω το γκειμ.
μου αρέσει που όλο βλέπω στο ιντερνέτια πως όλοι μισούν το chromatic aberration, bloom κτλ και είναι το πρώτο πράγμα που κλείνουν, αλλά όλα τα παραπάνω τρέιλερ το έχουν για καμάρι.
Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι νομίζουν ότι κερδίζουν οι devs, δηλαδή ας πούμε όταν κοιτάνε με τα ματάκια τους ένα τοπίο, κάνουν bloom και chromatic aberration?
οι κινηματογραφιστές που έχουν φάει την ζωή τους να γλιτώσουν από αυτά τα artifacts τραβάνε τα βυζιά τους.Θέλουν "κινηματογραφική αισθητική". Σαχλαμάρες.