PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
φωλαουτ + ντουμ = Fallout Bakersfield

φερστ περσον μοντ απο 2-3 φανς που φερνει το ντουμ στο σύμπα του φωλαουτ (με την μηχανη καποιου ντουμ τελος παντων, μην με ρωτας λεπτομερειες). προφανως ρηαλ ταιμ.
με το αγαπημενο φωλαουτ ui και η αρχη του τρέιλε φερνει αναμνησεις μεχρι και σε μενα που δεν εχω ολοκληρωσει κανενα φωλάου.
γνωστοι γιουτιουμπερς εχουν ηδη βρεξει βρακουλίνια για το μοντ.
μαλλον αργει ακομα να κυκλοφορησει, ωστοσο.

ρηάξα:

Να και μερικά καλά νέα: Η Microsoft υποχωρεί (για την ώρα) από την ανακοινωθείσα αύξηση τιμών των παιχνιδιών της σε $80/90 €.

Νομίζω ότι η τιμή άλλαξε ήδη. Το έχω στη wishlist, έγραφε 79,99€ μέχρι χθες, σήμερα 69,99€.

στάχτη στα μάτια είναι για να λέει να δεν το πήγα 80 το πήγα 70. ΤΗν ξέρω την πουτανιά την έκανα και εγώ σαν παιδί να περνάει το δικό μου, έλεγα θα βάλω σκουλαρίκι στο φρύδι, χαμός κακός στο σπίτι, έσκαγα με σκουλαρίκι στην μύτη "ουφ ευτυχώς δεν έβαλε στο φρύδι" ξέρω εγώ.

Να και μερικά καλά νέα: Η Microsoft υποχωρεί (για την ώρα) από την ανακοινωθείσα αύξηση τιμών των παιχνιδιών της σε $80/90 €.

Ήξερα ότι θα βγει σε καλό η απόλυση τόσων χιλιάδων παρασιτικών υπαλλήλων. Μπράβο πραγματικά.
Θυμίζει τακτικές ΝΔ όπου οδηγίες τις ΕΕ τις σπρώχνουν στα ΜΜΕ ως "προσωπική επιτυχία της Πρωθυπουργάρας" για τη μείωση του Χ,Ψ φόρου.

Μετά το steam και το itcho βάζει περιορισμούς σε τσοντοπαίχνιδα μετά από πίεση των εταιριών καρτών

Μετά το steam και το itcho βάζει περιορισμούς σε τσοντοπαίχνιδα μετά από πίεση των εταιριών καρτών
Τώρα που έχουν επενδύσει κρύπτο λες να είναι σχέδιο να ανεβάσουν τις τιμές;. Γιατί προκύπτει αβίαστα σαν "use case".

Τώρα που έχουν επενδύσει κρύπτο λες να είναι σχέδιο να ανεβάσουν τις τιμές;. Γιατί προκύπτει αβίαστα σαν "use case".
Δεν ξέρω αν είναι να ανέβουν τιμές, πάντως σίγουρα στρέφει σκέψεις προς το crypto ως μέσο συναλλαγής. Από την άλλη δεν είναι μόνο το crypto είναι και το paypal πχ

Θυσιάστηκαν μερικοί εργαζόμενοι για το κοινό καλό των gamers. Τώρα με τις χαμηλότερες τιμές, θα είναι πιο εύκολο να τα πάρουμε νωρίς, ακόμα και day 1 τα παιχνίδια, κι έτσι στο διάστημα που καίει για τις πωλήσεις να στηρίξουμε πραγματικά τους develo... Oh wait.

Σαν κοζάλιτυ λουπ μου κάνει αυτό, απλά αντικαταστήστε το χρόνο με το κόρπο ρέβενιου.

Aπο 80 πηγαν την τιμη παλι πισω στα 70 ενω μεχρι πριν 2-3 χρονια ολατα παιχνιδια εκαναν 60 ευρω. Οπως εχουμε πει ομωςς κανενα παιχνιδι δεν αξιζει 70 η 80 ευρω εκτως αν ειναι το δικο μου παιχνιδι η το επομενο sonic. Γι αυτο και το outerowlrds 2 παει για τις εκτπωσεις του steam μαζι με τα Doom Dark Ages, Ninja Gaiden 4, Assasin creed shadows, Indiana jones and the great circle, Avowed, Silent HILL f, Metal Gear 3 Remake, Resideent evil Requim , Pragmata Onimusha και Borderlands 4.

κατι δειξανε τελικα στο σωουκεις της thq νορντικ.

1. απο σημερα κιολας ερλιάξες του ταιτακουέ 2
2. το γκοθικ ρημαστερ εχει κατι σαν χρονικο προσδιορισμο. έρλι 2026 λεει, που ανετα γινεται λειτ 2026, αλλά μεχρι σημερα δεν ειχαμε ουτε αυτο. ΛΟΓΙΚΑ, μεσα στο 2026.
3. ανακοινωσαν νταρκσαιντερς 4.

4. ανακοινωσαν, ενα καλουτσικο φαινεται, μαλλον σωουλκλόουν. ή νταρκ μεσαια οφ μαιτ εντ ματζικ κλοουν, θα δειξει.
Fatekeeper:

5. η αναπαντεχη εκπληξαρα απ το πουθενα για μενα. ρημαστε του sacred 2, πολυαγαπημενου κλικλικιου, αλλά με το απιστευτο συνεχες σπωουνινγκ των εχθρων να μου μαμαει την ψυχη. αν και δεν βλεπω μεγαλες αλλαγες (την αποτυχημενη προσφατη επανεκδοση των νεβεργουιντεναιτς δυό μου θυμισε καπως), ισως να σημαινει οτι επιτελους θα συνεχιστει η σειρα, αν δουν ενδιαφερον? μακαριθέμου.

αυτα με αφορουσαν προσωπικως. α, πηρε το ματι μου κι ενα καλουτσικο στρατεγκι, μαλλον καποια συνεχεια η εξπασο του the guild. δειξανε και κατι μικιμαου, κατι αμαξια που τρακαρανε, και τον μπομπτονσφουγγαρακη. ας γραψουν αλλοι συφορουμιται γι αυτα.
αντε, μη σας κουραζω. εδω τα εχει μαζεμενα, στο "πιο προσφατα":

χειρομαλαχτης out.

Last edited:
κατι δειξανε τελικα στο σωουκεις της thq νορντικ.

1. απο σημερα κιολας ερλιάξες του ταιτακουέ 2

Εργάζομαι 8 μέρες σερί πρωϊνός με ξύπνημα από τις 4:40πμ, σήμερα Σάββατο επιτέλους ρεπό. Ξύπνιος από τις 6 χωρίς ξυπνητήρι.
Αρχικά διάβασα "Τάλε κουάλε". Το ξαναβλέπω, χμμ "Τάκα τούκα 2" γράφει. Ε στο τέλος το κατάλαβα "Tique 2"

Περιμενουμε darksiders 4 και FateKeeper. Δυστυχως δεν εδειξαν το δικο μου παιχνδι που ετοιμαζουν το Teenage Mutant Ninja turtlesTheLast Ronin

τον σφουγκαρακη ξεχασες.
με τραγουδι απο χασελχοφ (ντηαρ γκοντ, please no) και βαιμπς απο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σαντογκάμπι.

Back