PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε 1μιση μήνα βγαίνει και το remaster του Outlaws της LucasArts.

Έχω φοβερές αναμνήσεις από αυτό το game, τι ωραία. Κανονίστε να μου τις γκρεμίσετε, παλιάνθρωποι, διαόλου καλαμαράδες.

Δεν έτυχε ποτέ να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο. Μπορεί να είναι τώρα. :journal:

Αντί να βγάζουν remaster της LucasArts δεν μαζεύονται όλοι οι παλιοί creators να βγάλουν 4-5 καινούρια να πέσει το internet.

Last edited:
Σε 1μιση μήνα βγαίνει και το remaster του Outlaws της LucasArts.

Έχω φοβερές αναμνήσεις από αυτό το game, τι ωραία. Κανονίστε να μου τις γκρεμίσετε, παλιάνθρωποι, διαόλου καλαμαράδες.

Έλα και μετά, για Dark Forces II !!!

Το επαιξα οταν βγηκε το 2017 και θα παιξω και το remake. Επαιξα και το 2 του 2019 το impossilbe lair καλο ηταν.

Πωπω αυτό πώς μου ξέφυγε?? Ο λόγος που έπαιξα FTL είναι επειδή είχα φρεσκοδεί Star Trek και έψαχνα κάτι τέτοιο σε game! Να 'σαι καλά, Παπαφλέσσα!

edit: είχα γράψει "Ναύαρχε" γιατί το θεώρησα δεδομένο ότι το ανέβασε ο ίδιος.

Σιγουρα θα ειναι χειροτερο απο την παιχνιδαρα το spiderman 2 γιατι ειναι 2d αλλα θα το παιξουμε και αυτο. Το καλο ειναι οτι μπορεις να παιξεις και με τους κακκους για αυτο και εγω θα παρω τον Venom!!!!

βγηκε χτες το Farthest Frontier, ταουν μπιλντερ απο την crate entertainment. ιδεα δεν εχω για το ειδος, δεν ειμαι φιλος, απλα θελω να στηριξω την κρειτ λογω γκριμ ντων, καταλαβαινετε....
ωστοσο γλυκουλι φαινεται.
ρηληζ τρειλερ και γκειμπλει:

Back