PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μου έπρηξε τα συκώτια στο κινητό να μου το πετάει σαν διαφήμιση, οπότε υποψιάζομαι ότι πρέπει να το δείξω σε τουλάχιστον άλλους δέκα για να σταματήσει να εμφανίζεται. Άσε που νόμιζα ότι είναι μομπαϊλοπαίχνιδο και τελικά βλέπω στημ. Ξέρω ότι τερνμπέη, ντατζεοκώλια κτλ δεν παίζετε εδώ μέσα. Αλλά τέτοια γουτσουνιάρικα τέημπλτοπ λουκαλάιξ αποτελούν εξαίρεση.

Δώσανε το νέο κάρμα σε γιουτούμπερς να το λιώσουν, για να γίνει και λίγη διαφήμιση που την έχει ανάγκη, μόλις δουν όλοι τι παιχνίδαρος είναι. Κι έγινε ξεκάθαρο πλέον ότι τρολάρουν, βγήκε και από γουίς, πάμε παρακάτω.

Σε άλλα μεγάλα νέα, βγήκε ντέμο του νέου Στυξ. Ξεκίνησε κακοχαμούλης για το πόσο ανοπτιμάιζντ μλκ είναι και λέω αν κολλάει και στο τέρας πισί μου είναι όντως όπως τα λένε. Κατέβασα ένα σκασμό γκίγκα για τη μλκ και ξεκινάει με τέτοιο στάτερι και φρέμιντροπ που βγήκα με αλτ και φ4 για να μη καθυστερώ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ είχαν στο μυαλό τους όταν θεώρησαν καλή ιδέα να βγάλουν ντέμο σε τέτοια κατάσταση; Μάλλον πάνω-κάτω τα ίδια με αυτούς του κάρμα. Φαν φακτ, η πίστα ξεκινάει με εσένα τον γκομπλιναρά να πολεμάς ένα τεράστιο γκόλεμ κάτι, λες και παίζεις κανά Σάντοου οφ Κωλόσους. Τι καπνίζουν ρε; Αυτό ακόμα δεν το έβγαλα από γουίς πάντως, περιμένω μήπως το ντέμο ήταν τελικά από άλλο γκέημ και βασικά από άλλους ντεβς.

Μια χαρά.

Σε άλλα μεγάλα νέα, βγήκε ντέμο του νέου Στυξ. Ξεκίνησε κακοχαμούλης για το πόσο ανοπτιμάιζντ μλκ είναι και λέω αν κολλάει και στο τέρας πισί μου είναι όντως όπως τα λένε. Κατέβασα ένα σκασμό γκίγκα για τη μλκ και ξεκινάει με τέτοιο στάτερι και φρέμιντροπ που βγήκα με αλτ και φ4 για να μη καθυστερώ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ είχαν στο μυαλό τους όταν θεώρησαν καλή ιδέα να βγάλουν ντέμο σε τέτοια κατάσταση; Μάλλον πάνω-κάτω τα ίδια με αυτούς του κάρμα. Φαν φακτ, η πίστα ξεκινάει με εσένα τον γκομπλιναρά να πολεμάς ένα τεράστιο γκόλεμ κάτι, λες και παίζεις κανά Σάντοου οφ Κωλόσους. Τι καπνίζουν ρε; Αυτό ακόμα δεν το έβγαλα από γουίς πάντως, περιμένω μήπως το ντέμο ήταν τελικά από άλλο γκέημ και βασικά από άλλους ντεβς.

Μια χαρά.
UE5 says hi.

Το νέο πόνημα του πάλαι ποτέ πολύ Peter Molyneux, κυκλοφορεί (σε early access) στις 22 Απριλίου.

Ωστόσο, το πρόσφατο παρελθόν του με το Godus (χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter, έμεινε σε early access για χρόνια και εν τέλει απεσύρθη από τις ψηφιακές πλατφόρμες, χωρίς να γίνει κανένα refund), δε δίνει και πολλές πιθανότητες ότι θα υπάρξει ολοκληρωμένη έκδοση στο μέλλον...

θα τα φτιαξουνε, μην απελπιζεσαι.
δεν εχει μπει ουτε ερλιάξες ακομα. και ειναι τση μοδός πλεον το καθε ερλιάξε που σεβεται τον εαυτο του, ν αλλαζει μηχανη κανα δυο φορες στην διαρκεια....

Καλά ο απατεώνας ο Μολυνεούξ δεν ντράπηκε να αλλάξει καν εταιρεία. Είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν και βλέπω από τη μία Άλμπιον, από την άλλη 22κανς και λέω δε μπορεί τρολάρισμα θα είναι. Να το βάλουν στη πωπουδάρα τους μαζί με τα Γκόντους και γενικά ότι άλλη μομπαϊλομλκ είχαν φτιάξει, δε νομίζω να είχαν φτιάξει και τίποτα άλλο. Εκείνα στα κινητά παίζει να τα κυκλοφορούσαν έστω.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη του δημιουργού αν θέτε... 👀👀

Ερχεται το νεο yakuza για μιαφιοζους ninja σαν εμενα.

Aυτό το ακυρώσαν πριν καμιά 5ετία, όταν βγάλανε το τρέηλερ και τρόμαξε ο κόσμος. Παίζει και οι ίδιοι τότε να είδαν πρώτη φορά τι μλκ φτιάχνανε. Απλά το κρατούσαν μαζί με τα υπόλοιπα 243 ακυκλοφόρητα πρότζεκτς για να δικαιολογούν την υπερδραστήρια ύπαρξη της εταιρείας και να παίρνουν τα επιδόματα από τον Μητσοτάκη. Πριν καναδυό μέρες μου έλεγε ένα φιλαράκι για το ρημέηκ του ποπ που παίζει να το κάνουν σάντοουντροπ και μλκς. Του είπα ότι είναι τελειωμένο, αν κάτι κάνουν θα είναι να το στείλουν στο διάολο κι επίσημα να μη κοροϊδεύουν τον κόσμο άλλο. Και να κλείσουν και κανένα στούντιο ακόμα τώρα που γυρνάει.

Έξτρα φαν φακτ είναι ο εξέκουτιβ του Ντιβίζιον που όλοι μαζί λέγανε για το υπεργαμάτο μέλλον της σειράς σε μια επέτειο πρόσφατα και λίγες μέρες μετά πηδάει ο τύπος από το καράβι και πήγε να κάνει μεροκάματο στην ΕΑ και στο μπάτλφηλντ. Δεν κοίταξα αν θα είναι κι εκεί τίποτα εξέκουτιβ ή μπαρίστα, αλλά όπως και να 'χει γιούμπι γκόνα γιούμπι. Δρόμιασαν και κόσμο από το τημ του μαύρου σαμουράι, είναι επειδή βγήκε μεγάλο γκότι ο νέος ασσασσίνος που λέγανε κι έπρεπε να ανταμειφθούν οι υπεύθυνοι. Κι άντε διώχνεις ντεβέλοπερς, οι μανατζαραίοι τι σου φταίνε;

Eπόμενη μέγκαλολ στιγμή θα είναι η ακύρωση του Μπηγιονσέ 2. Πρόπερσι άλλαξε διεύθυνση, το οποίο πρέπει να έγινε καμιά 17 φορές τα τελευταία 25 χρόνια που είναι σε ντεβέλοπμεντ αλλά γουατέβερ. Πριν περάσουμε στο '26 άνοιξαν και νέες θέσεις εργασίας που σημαίνει το υπεργαμάτο νέο ότι φτιάχνεται ακόμα η μλκ. Οπότε πλέον το μόνο λογικό είναι να το στείλουν στον αγύριστο και να απολύσουν όσους προσλάβανε δύο μήνες πριν ένα πράμα.

Εδώ που φτάσαμε πάντως, ίσως είναι αναγκαίο κακό να πάει στο διάολο το 80% ας πούμε της εταιρείας και να μαζευτούν λίγο μπας και γυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές που μόνο κάτι αστεία τυπάκια στο πισιμάστερ φόρουμ γελούσαν μαζί τους. Πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ, είπαμε μια μλκ να περάσει η ώρα.

Kαλά η σελίδα του xbox direct στο στημ είναι για πολύ έρωτα με 2-3 ματιές που έριξα. Κρίμα που πρέπει να την κάνω τώρα, αλλά θα το περιποιηθώ στην επιστροφή αγρίως.

Back