What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πειρατεία, ρούμι και ξύλινα πόδια

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,184
Αυτό δεν είναι δυσάρεστο νέο για εσένα? :hmm: :hmm: :hmm:
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,938
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην σπάει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι απίθανο να φτάσουμε σε σημείο που η διαδικασία και ο χρόνος που απαιτούνται για να "σπάσει" ένα παιχνίδι θα είναι απλά απαγορευτικά για τους χομπίστες. Θα δείξει. Από εκεί και πέρα, την μεγαλύτερη πλάκα την έχουν τα comments. Ανάμεσα σε άλλα, μάθαμε πως η πειρατεία είναι δικαίωμα των καταναλωτών, πως χωρίς αυτήν το PC gaming θα πεθάνει, και πως χωρίς πειρατεία οι publishers θα έχουν το "μονοπώλιο της πώλησης games", και όλοι ξέρουμε πως τα μονοπώλια είναι κακό πράγμα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,681
Οι τιμές να μην επηρεαστούν και μετα ολα καλά.<br><br>Αν και καθετί που κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Θέμα χρόνου είναι.
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,938
Μα ο χρόνος είναι ακριβώς το θέμα, αν για να σπάσει η κάθε νέα έκδοση του Denuvo και του όποιου Denuvo χρειάζονται έξι μήνες (ή 1.000 εργατοώρες, τις οποίες πολλά groups μπορεί να αποφασίσουν πως δεν αξίζει να διαθέσουν) και βάλε, έχει κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω.<br>
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,011
Έτσι και αλλιώς εχω πολλά χρόνια να πειρατέψω, το μόνο κακό είναι οτι αν χρειαστεί να καταφύγω στην πειρατεία δεν θα είναι εύκολα αλλα τα έχει αυτά η ζωή  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,317
Ειδικα σε single player παιχνδια οπως Just cause 3 Rise of the Tomb Raider κτλ εκει ειναι που ηπειρατεια δημιουργει το μεγαλυτερο προβλημα και το Denuvo ειναι απαραιτητο ενω σε παιχνδιια με εμφανση στο online οπω το το αναμενομενο street fighte vr  η τα call of duty δεν υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι τετοια παιχνδια ο κοσμος τα αγοραζει για online . Κανεις δεν θελει να περιμενει 6 μηνες για να παιξει ενα παιχνιδι. 1 μηνα το πολυ να περιμενω εγω οχι παραπανω.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,448
Αυτό που σκότωσε την πειρατεία δεν είναι κανένα Derulo, είναι ο ανταγωνισμός. Όταν υπάρχει πολλή προσφορά, πέφτουν οι τιμές, κάποια στιγμή θα το μάθουν και οι αρτηριοσκληρωτικές εταιρίες.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,317
Νεες φωτογραφιες απο το DOOM<br><br>http://www.gamepur.com/news/21654-new-doom-screenshots-leaked-gameinformer-magazine-shows-cacodemons-lost.html<br><br>Το ερωτημα τωρα ειναι θα δειχνει ετσι με την GTX 970 G1 GAMING η θα πρεπει να την αλλαξω? Αν οχι  παω για GTX 1070 οταν βγει το 2016!!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,681
<blockquote><br>Αυτό που σκότωσε την πειρατεία δεν είναι κανένα Derulo, είναι ο ανταγωνισμός. Όταν υπάρχει πολλή προσφορά, πέφτουν οι τιμές, κάποια στιγμή θα το μάθουν και οι αρτηριοσκληρωτικές εταιρίες.<br></blockquote><br><br>Ναι, αλλα αυτο που σκοτωσε τις τιμές ήταν και η πειρατεία. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε αυτό.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,448
Την ιστορική της σημασία, φυσικά και όχι.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,184
Απλώς τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ εύκολα με την ηλεκτρονική/ψηφιακή διανομή για τις εταιρείες, οι οποίες κατάφεραν και έβαλαν και το DRM μαζί με αυτήν. Βέβαια αυτό είχε ανάλογο αντίκτυπο στην παρουσίαση των παιχνιδιών, αφού πλέον πληρώνουμε για premium ή ακόμη και συλλεκτικές retail συσκευασίες, υλικό που παλαιότερα φάνταζε το ελάχιστο αποδεκτό.
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,846
Δύσκολο το βλέπω να εξαφανιστεί η πειρατεια, αργά ή γρήγορα όλα τα συστήματα ασφαλείας σπανε. Δε χρειάζεται ούτως ή άλλως να εξαφανιστεί τελείως, αρκεί να γίνει τόσο δύσκολη ώστε το cracking να αργεί πολύ. Αν π.χ. το crack βγαίνει έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία, όταν το παιχνίδι θα έχει φτάσει να κοστίζει 2,5 ευρώ στο Steam, τότε οι οποίες "χαμένες πωλήσεις" θα είναι άνευ σημασίας.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Βασικά, ούτε ένα χρόνο. Οι εταιρίες κοιτάνε τις πωλήσεις τον πρώτο μήνα, βαριά δεύτερο. Από &#039;κει και πέρα, μικρή σημασία έχει γι αυτούς. Τα πολλά τα φράγκα είναι στην αρχή.<br>Αν, λοιπόν, καταφέρουν και τους καθυστερήσουν έστω και ένα 3μηνο, όχι 6μηνο που περιγράφει ο συγκεκριμένος, θα είναι εμπορικότατη επιτυχία !
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,941
Επανέρχομαι λοιπόν.<br>Είναι δίκαιο και ηθικό να μου γράψει ένας φίλος μου μια κασσέτα με τον πρώτο δίσκο των Black Sabbath? Γιατί να μου την γράψει; Μα γιατί είχα πάει σπίτι του και ίσα που άκουσα τις καμπάνες πριν βρέξω το βρακί μου.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Επανέρχομαι λοιπόν.<br>Είναι δίκαιο και ηθικό να μου γράψει ένας φίλος μου μια κασσέτα με τον πρώτο δίσκο των Black Sabbath? Γιατί να μου την γράψει; Μα γιατί είχα πάει σπίτι του και ίσα που άκουσα τις καμπάνες πριν βρέξω το βρακί μου.<br></blockquote><br>ακους ακομα απο κασσετοφωνο????? :worshippy: :worshippy:
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,941
ΜΑΝΜU, οι κάρτες ήχου που έχουν πάνω οι μητρικές του σπιτιού είναι για πέταμα και ηχογραφώ δίσκο/ντέμο θα δείξει με 4καναλο σαν άλλος Fenriz, από κασσετόφωνο δεν θα άκουγα: <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Αλλά με απασχολεί περισσότερο η ερώτησή που έθεσα.
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,382
<span style="font-family:'comic sans ms'"><br><img src="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bc/Home_taping_is_killing_music.png" alt="Home_taping_is_killing_music.png" class="bbcode_img" /><br><br><br><img src="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4f/Homesewing.svg/300px-Homesewing.svg.png" alt="300px-Homesewing.svg.png" class="bbcode_img" /></span>
 

excubitor

Gelatinous Cube
Joined
Jan 1, 2016
Messages
64
<blockquote>Επανέρχομαι λοιπόν.<br>Είναι δίκαιο και ηθικό να μου γράψει ένας φίλος μου μια κασσέτα με τον πρώτο δίσκο των Black Sabbath? Γιατί να μου την γράψει; Μα γιατί είχα πάει σπίτι του και ίσα που άκουσα τις καμπάνες πριν βρέξω το βρακί μου.    </blockquote><br><br>ηθικο και δικαιο ειναι να μην ακους βλακ μεταλ.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,684
Μη μου πεις ότι τώρα άκουσες πρώτη φορά Black Sabbath?! Τόσα χρόνια τι άκουγες? Θνόουη Θόου και Μέχογουορ?  :hmm:<br>ΜΠΑΘΟΡΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΒΑΤΑΡ, Μ&#039; ΑΚΟΥΣ!!?<br><br>Αχεμ. Ναι, σχετικά με την ερώτησή σου... αν το πρωτότυπο υλικό (του φίλου σου) είναι οριζινάλ κόπια, προχώρα. Εγώ τουλάχιστον, δε θα σε μαρτυρήσω στους μπάτσους.
 
Top Bottom