What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πειρατεία, ρούμι και ξύλινα πόδια

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Πολύ χλωμό κάτι τέτοιο, αφού το Bloodborne είναι IP της Sony. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για λάθος της MSI. Θα είναι μεγάλη έκπληξη το αντίθετο.<br>
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Και εγώ αυτό πιστεύω,μαλών θα ήθελαν να βάλουν κάποια φωτογραφία του dark souls 3 και μπερδεύτηκαν και έβαλαν αυτή.<br> Μου αρέσει πολύ η ιδέα να έρθει στο pc μια και δεν έχω ps4 να το δοκιμάσω.<br>Και στο παρελθών έχω δει παρόμοια άρθρα μου έλεγαν ότι το bloodborne θα έρθει στο pc άλλα όλα ήταν ψεύτικα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
99.99% ασχετοσύνη ή τρολιά κάποιου intern στο marketing department της MSI.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Με το ξεσάλωμα που έχουν τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες αν χαθεί η πειρατία ξεχάστε το backlog και ότι άλλο έχετε καλομάθει. Τα παιχνίδια στο pc ξεκινάνε σε εξωφρενικές τιμές και δεν προσφέρουν τίποτα. 70€ pre-order για έναν κωδικό; Καλά να πάθουν όσοι τα δίνουν και γλείφουν τις μπάλες των εταιρειών. Μόνο η CDPR είχε τα παντελόνια γεμάτα και έδωσε σοβαρές retail κεδόσεις σε τιμές της προκοπής. <br>Θα προτιμήσω την πειρατία για ένα παιχνίδι που περιμένω πολύ αλλιώς δεν θα το παίξω και μόνο έτσι θα δώσω στην εταιρεία να καταλάβει ότι την έχω χεσμένη.<br>Όσο για τα sales κτλπ το γεγονός ότι ο κόσμος κατεβάζει αβέρτα οδήγησε εκεί και όχι το ανάποδο. Αν σταματήσουν να κυκλοφορούν πειρατικοί τίτλοι θα βλέπουμε  sales μια φορά το χρόνο και χωρίς πολλά πράματα. Και προφανώς, σιγά μην πέφτουν οι τιμές τόσο γρήγορα.<br>Και στα φετινά sales βέβαια πάλι μαλάκες πιάστηκαν οι pc master race gamers. Ανέβασε τις τιμές ο χοντρός και μετά τα πλάσαρε για εκπτώσεις και σαν καταναλωτικά ζόμπι που είναι οι steam master race του ακούμπησαν τα λεφτά τους, τόσο παιχνίδια, όσο και για κάρτες πουείναι αέρας κοπανιστός. <br>Μην ακούσω τώρα τα γνωστά για τα στούντιο. Άμα παίρνετε τα παιχνίδια σε τιμές μικρότερες από ότι παίρνουμε τις καπότες και μετά από 2 χρόνια σιγά την υποστήριξη που δώσατε στο στούντιο ανάπτυξης του τίτλου. Λεφτά στον χοντρό δώσατε για να σας αφήσει να παίξετε το παιχνίδι του, με DRM παρακαλώ και χωρίς να μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε.<br>Ναι έχω κάνει κι εγώ λάθη τόσο με τα πειρατικα, όσο και με τις αγορές μου, αλλά λεφτά σε μαφιόζους δεν ξαναδίνω. Από δω και πέρα μόνο ότι βγάζουν οι κάρτες και στο gog.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Παίδες, η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει. <br><br>ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.<br><br>Όσο δεν έχει ακυρωθεί το HALF-LIFE 3, υπάρχει ακόμα ελπίδα για όλα τα παιχνίδια.<br><br>Να θυμάστε. Ο Χίντεους Κοτζιμπέρι υπέγραψε με το καλημέρα ντήαλ με Σονυ για console exclusivity. ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΙ.<br><br>ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΡΑΞΤΕ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
To half life 3 έχει καταντήσει urban legend του gaming.<br><br>Λέτε το νέο παιχνίδι του kojima να είναι virtual reality ?
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>Αν σταματήσουν να κυκλοφορούν πειρατικοί τίτλοι θα βλέπουμε  sales μια φορά το χρόνο και χωρίς πολλά πράματα.</blockquote><br><br>Προφανώς. Γιατί  "Τα Πειρατικά Γκρουπ" είναι ανταγωνιστές της Valve οπότε αυτή θα βρει ευκαιρία να το γυρίσει στο μονοπώλιο. Επίσης, τόσο αυτή όσο και οι developers θα θελήσουν ξαφνικά να βγάζουν λιγότερα οπότε σου λένε "ωπ τι πιο λογικό να μειώσουμε τις εκπτώσεις".  :peanutbutterjellytime:<br><br><blockquote><br>70€ pre-order για έναν κωδικό;</blockquote><br>Ξέρεις, υπάρχουν και retail, για 30-50 ευρώ ας πούμε...<br><br><blockquote>για κάρτες πουείναι αέρας κοπανιστός</blockquote><br><blockquote>Από δω και πέρα μόνο ότι βγάζουν οι κάρτες</blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.imgflip.com/x4qeu.jpg" alt="x4qeu.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Το ερμήνευσες κατά το δοκούν και έβγαλες διαφορετικό συμπέρασμα, εκτός και κάνεις ότ ιδεν καταλαβαίνεις. <br>Όταν πουλάς μήλα κι έρθω εγώ και στήσω έναν πάγκο και τα δίνω τσάμπα θα σου φάω τη δουλειά και θα πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να κερδίσεις τους πελάτες σου. Ποιοί είναι αυτοί; πρώτα απ&#039; όλα η ποιότητα και κατά δεύτερον η τιμή. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εγώ χαρίζω μήλα αμφιβόλου ποιότητος, από το δικό σου χωράφι, σου δίνει τον έλεγχο της αγοράς, αφού έχεις τα μέσα να κάνεις όλους τους καταναλωτές πελατες σου.<br>Άν τώρα βάλεις περίφραξη και δεν ξαναμπώ στο χωράφι σου υπάρχουν 2 τεινά. Είτε θα σταματήσω να χαρίζω μήλα, είτε θα παίρνω από σένα και θα τα ξαναχαρίσω γιατί δικά μου είναι κι ότι θέλω τα κάνω.<br>Πάμε στο θέμα μας λοιπόν, αν σταματήσω να ταΐζω το χωριό μήλα θα μείνεις μόνος εσύ. Από τη στιγμή που δεν θα έχεις κάποιον να σε φοβερίζει θα μπορείς να πουλάς όσο θες και σε ότι ποιότητα γουστάρεις. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα το έχεις παραξηλώσει όσον αφορά την αναλογία τιμής/προϊόντος, με προϊδεάζει από τώρα για το τι θα ακολουθήσει.<br><br>Τώρα για το θέμα ανταγωνισμού, μπορεί να μην είαμστε ανταγωνιστές, αλλά κι εγώ κάτι βγάζω από τις δωρεές μου.<br><br>Η τελευταία σου πρόταση ήταν τελείως άστοχη, αφού όταν πουλάς κάτι σε υψηλότερη τιμή για μεγαλύτερο διάστημα θα βγάλεις περισσότερα. <br><br>Δείξε μου ένα retail που σε προπαραγγελία κόστιζε μεταξύ 30€-50€.<br>Όσο για τις κάρτες, αφού κάποιοι θέλουν να τους τα παίρνει ο χοντρός, πολύ ευχαρίστως να δεχτώ ένα ποσό.<br><br>Α και να μου απαντήσεις ποιόν ενισχύεις με το να αγοράζεις έναν τίτλο σε τιμή χώμα μετά από διάστημα ενός χρόνου, στην καλύτερη.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Ο chrono ο συλλογισμός σου είναι λάθος και είναι ο ίδιος με αυτόν των εταιριών...Δεν σημαίνει ότι ο πειρατής αν δεν υπάρχει πειρατεία θα αγοράσει κιόλας, μπορεί να αλλάξει hobby. O Gabe ήταν αυτός που "χτύπησε" την πειρατεία προσφέροντας "καλύτερο service σε πιο προσιτή τιμή"
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote>Η τελευταία σου πρόταση ήταν τελείως άστοχη, αφού όταν πουλάς κάτι σε υψηλότερη τιμή για μεγαλύτερο διάστημα θα βγάλεις περισσότερα. <br></blockquote><br><br>Οι τιμές δεν πέφτουν για να μας καλοπιάσουν ούτε από την καλή τους την καρδιά. Εσύ μπορείς να πουλάς όσο ψηλότερα θες για όσο διάστημα θες αυτό δε σημαίνει και πως οι άλλοι θα αγοράσουν. Επειδή συνήθως δεν τηρείς τους στόχους σου μειώνεις τις τιμές για ένα διάστημα και κερδίζεις από τον όγκο πωλήσεων και όχι από τιμή/τεμάχιο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παιχνιδιών που είτε έγιναν επιτυχία είτε επιβίωσαν λόγο πτώσης τιμής.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
@kara, Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, αλλά όταν κάποιος έχει πληρώσει το μηχάνημα για παίξει έναν τίτλο θα τον αγοράσει και στην αρχική του τιμή όταν ξέρει ότι δεν θα πέσει. Αν τώρα δεν τον αγοράσει καλά θα κάνει γαιτί καιρός είναι να πάρουν πρέφα οι εταιρείες ότι υπερκοστολουγούν τα προϊόντα τους.<br><br>@Myrmidonas, Στην θεωρία ναι, αλλά στην πράξη ο περισσότερος κόσμος πειρατεύει για οικονομικούς λόγους και περιμένει να αγοράσει μόλις πέσει η τιμή ή προτιμάει να δοκιμάσει πριν αγοράσει για να μην βλέπει οφθαλμούς να κατρακυλάνε στις Βερσαλλίες.<br><br>πάντως εγώ επιμένω γιατί δεν μου απαντάτε. Με το παίρνετε ένα παιχνίδι στ 3€ ποιός κερδίζει; Καλα΄για εταιρείες που έχουν κλείσει δεν θα σχολιάσω ποιός τα τσεπώνει
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Chrono, θα διαφωνήσω μαζί σου.<br><br>Επειδή δε θα υπάρχει πειρατεία, δε σημαίνει ότι θα γίνουν όλα πουτ@ν@. Παράδειγμα στις κονσόλες, που δεν υπάρχει, βρίσκεις παιχνίδια μέχρι και 15-20 ευρώ. Μπορεί να περάσει καιρός από τότε που θα βγουν, αλλά όποιος δεν είναι day 1 player δεν έχει πρόβλημα. Μην πάμε και στο εξωτερικό, που οι τιμές πέφτουν ακόμα πιο γρήγορα.<br>Ακόμη, τα παιχνίδια στο pc day 1 είναι, τις περισσότερες φορές στα 39,90. Δεν ξέρω πού είδες παιχνίδι 70 ευρώ, εκτός αν είναι collector&#039;s. 70 κοστίζουν στις κονσόλες.<br><br>Στα 3 ευρώ, κερδίζω εγώ που το αγοράζω. Επιχείρηση δεν έχω για να ξέρω ποιος βγάζει περισσότερα, ούτε π.χ. στο humble bundle στο 1 ντάλλαρ με πολυνοιάζει ποιος καρπώνεται τα λεφτά. Κερδισμένος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο gamer !
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Συμφωνώ ότι κερδισμένος βγαίνει ο gamer, αλλά η ένστασή μου ήταν για το γνωστό επιχείρημα ότι δεν στηρίζεις τα στούντιο.<br>Το fallout 4 στα πόσα ξεκίνησε; Για την ώρα παίζει μπάλα στα 60€ και όσα νέα παιχνίδια βλέπω που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα βρίσκω στα 60€. <br>GTA V μετά από τεράστια καθυστέρηση, στα 60€, και όποιο άλλο ΑΑΑ ή και "ΑΑΑ" τίτλο θες στα 40€ δεν τον βρίσκεις.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
<blockquote><br>πάντως εγώ επιμένω γιατί δεν μου απαντάτε. Με το παίρνετε ένα παιχνίδι στ 3€ ποιός κερδίζει; Καλα΄για εταιρείες που έχουν κλείσει δεν θα σχολιάσω ποιός τα τσεπώνει<br></blockquote><br><br>Ας σου απαντήσω εγώ λοιπόν μιας και το δα.<br><br>Προσωπικά, αν δεν "αγόραζα παιχνίδια με 3 ευρώ" δεν θα αγόραζα καθόλου. Τελεία και παύλα.<br><br>Είχα να αγοράσω παιχνίδι από το 2004 (CS :Source + Half Life 2).<br>Η αρχή έγινε με την πειρατική κόπια του Dear Esther. 2012. Tο παιξα, δάκρυσα και μετά αποφάσισα να το αγοράσω από STEAM. Τώρα έχω γύρω στα 400 παιχνίδια στο STEAM. Ναι, τα περισσότερα τα αγόρασα από bundles και το 70% είναι τραγικά indie games που απλά αγόρασα για τις κάρτες.<br><br>Ρωτάς όμως ποιος κερδίζει.<br><br> Στην περίπτωση των indie trash σίγουρα κερδίζουν οι indie developers. Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα άγγιζα αυτά τα παιχνίδια αν δεν τα χα παίξει προηγουμένως. Και εδώ καλά καλά δεν προλαβαίνω να παίξω τα ΑΑΑ παιχνίδια. Οπότε σίγουρα αυτοί κερδίζουν από μένα. Έστω κι αν είναι από bundles.<br>Και μεταξύ μας η πλειοψηφία των παιχνιδιών που είναι bundled έχει θέματα. Δες π.χ. το Double Dragon : Neon που χει μπει 2 φορές σε indiegala bundle για 2.5 δολλάρια.<br>Το multiplayer του ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ.<br><br>Πάμε τώρα στα AAA games. Ίδια ιστορία, απλά αγοράζω ακριβότερα και από STEAM/GOG.<br>Δηλαδή αν δεν έπεφταν 75% - 80% δεν υπήρχε περίπτωση να τα αγοράσω. Το κίνητρο μου εμένα είναι η πιο πολύ η έκπτωση, όχι το πόσο καλό παιχνίδι είναι.<br><br>Ο καθένας έχει τα κριτήρια του προφανώς και θα με κράξεις τώρα, αλλά np gg.<br>Βεβαίως developers που το αξίζουν, το εισπράττουν αναλόγως (CDPR, Valve όταν βγάζει παιχνίδι, Stainless Games κ.α. λίγοι). Αλλά ο κανόνας για μένα είναι ότι δεν πρόκειται να σκάσω 50 ευρα day one αν δεν έχω ΤΡΕΛΗ σχέση με το εκάστοτε παιχνίδι.<br><br>Οπότε ναι. Και μεγάλοι και μικροί developers κερδίζουν από τύπους σαν εμένα. Γιατί αλλιώς δεν θα αγοράζαμε τίποτα απ τα προιόντα τους. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μισό, ανακαλώ. Νόμιζα ότι μιλούσαμε για retail παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία αύξηση από τα 39,90 στα 49,90. Ίσως γιατί το steam το έκανε 1 δολλάριο = 1 ευρώ. Στα @@ του χοντρού αν είναι σωστό ή δίκαιο. Ελεύθερη αγορά είναι, σου λέει...<br>Αλλά και αυτό πέφτει έυκολα στα 42 π.χ.<br>Παράδειγμα, το ΜΚ 10 το αγόρασα 39,90 που το ήθελα day 1. To Χcom 2, που βγαίνει τώρα, θα το αγοράσω στα 45.<br>Αν θέλεις ψηφιακή διανομή, μπορείς να αγοράσεις από kinguin, g2a, IG, που τα έχουν όλα με έκπτωση.<br><br>Bottom line, υπάρχει τρόπος να παίξεις φθηνά. Υπάρχουν άπειρα παιχνίδια να παίξεις φθηνά. Και μέχρι να τελειώσεις μερικά έχουν βγει άλλα τόσα. Τα studio είναι άπειρα και δε σταματάνε ακόμα και αν πάνε στο kickstarter. Προσωπικά, έχω να πειρατεύσω πάρα πολλά χρόνια, γιατί πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος... Βρίσκεις και retail και digital σε εξευτελιστικές τιμές.<br><br>Για το κέρδος, δεν μπορώ να απαντήσω. Σίγουρα, είναι υπερκοστολογημένα, για την ταπεινή μου τσέπη. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο για όλους βέβαια.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ωραία καταλαβαινόμαστε, γαιτί τα παιδιά από πάνω πάνε μου βγάλουν δίκαιες τις εταιρείες.<br>Παλιά με ενα 50αρικο έπαιρνα κολλέκτορα που πλήρωνα άλλα τόσα στο ΕΛΤΑ γιατί ήταν ασήκωτο. Τώρα με 50 παίρνω ένα κωδικό και ίσως ένα ψηφιακό μάνιουαλ. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι τον χαλαέι.<br>Κι ό Άγιος φοβέρα θέλει που λένε στο χωριό μου. Από τη στιγμή όμως που δεν μπουκοτάρει κανείς μόνο η πειρατία έμεινε. και στην τελική γιατί πειρατία; Άμα το αγοράσω, retail πάντα γιατί στον Ατμό δεν έχουμε τίποτα, το κάνω ότι γουστάρω κ ιεγώ γουστάρω να το βάλω στο  mediafire
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Στην ιδεολογία με βρίσκεις σύμφωνο, αν καταλαβαίνω σωστά πώς το εννοείς.  :drinks: Όταν αγόρασα το Kingdoms of Amalur και δεν είχε μέσα cd, τρελάθηκα... Ήταν το πρώτο μου σοκ...<br><br>Απλά, το δικό μου μποϋκοτάζ, είναι να μην αγοράζω day 1, εξαιρούνται έρωτες χρόνων.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>όταν πουλάς κάτι σε υψηλότερη τιμή για μεγαλύτερο διάστημα θα βγάλεις περισσότερα</blockquote><br>Όχι απαραίτητα, όταν η τιμή μειώνεται θεωρητικά θα το αγοράσουν και περισσότεροι από πριν άρα τα κέρδη πάνω-κάτω ίδια θα είναι.<br><br><blockquote>Δείξε μου ένα retail που σε προπαραγγελία κόστιζε μεταξύ 30€-50€</blockquote><br>Σοβαρά τώρα; Θα γράψω μόνο ένα μικρό κομάτι από αυτά που θυμάμαι σίγουρα:<br>The Evil Within<br>Dragon Age Inquisition<br>Τα Metro<br>Alan Wake<br>Wasteland 2<br>Might and Magic X<br>Alien Isolation<br>Wolfenstein TNO<br>Shadow of Mordor<br>Divinity Dragon Commander<br>Sleeping Dogs<br>Dishonored<br>Bioshock Infinite<br>Max Payne 3<br>Witcher 2,3<br>Dark Souls 1,2<br>RE Revelations 2<br>Deus Ex Human Revolution<br>Dead Space 3<br>Όλα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων, μερικά δε, μπορούσες να τα βρεις και κάτω από 30 με λίγο ψάξιμο.<br><br><blockquote>Όσο για τις κάρτες, αφού κάποιοι θέλουν να τους τα παίρνει ο χοντρός</blockquote><br>Μάλλον έχασες το επεισόδιο όπου αρκετοί δεν νοιάζονται για τα badges, τις πουλάνε απευθείας και βγάζουν αρκετά από αυτές για να ψωνίζουν στις εκπτώσεις.<br><br><blockquote>ποιόν ενισχύεις με το να αγοράζεις έναν τίτλο σε τιμή χώμα μετά από διάστημα ενός χρόνου, στην καλύτερη.</blockquote><br>Από το humble πάνε και σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις οπότε κάτι καλό βγαίνει. Εκτός humble πάνε στους δημιουργούς. Ναι οι μεγαλοεκδότες νοίαζονται κυρίως για το πόσο πούλησε το παιχνίδι τους πρώτους 3-4 μήνες (κακό δικό τους βέβαια) αλλά όλοι οι υπόλοιποι Β tier, μικρομεσαίοι και ανεξάρτητοι δημιουργοί εννοείται κόπτονται για όλες τις πωλήσεις, ειδικά αυτές σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, ακόμη κι ένα χρόνο μετά που λες, ακόμα και 5,10,15 ευρώ να πάνε στο δημιουργό είναι καλύτερα από το να μην πάνε καθόλου.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Τις τιμές και το αν γουστάρει να μπει ένα γκέημ σε σέηλ το καθορίζει ο εκδότης του παιχνιδιού, όχι ο Χοντρός. Επίσης, αγοράζεις σε μια τιμή που θεωρείς καλή για τον εαυτό σου, το ότι θα μπορούσε να είναι και φθηνότερα (ή ακριβότερα, για τους μαζόχες) δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα όχι ότι είμαστε καταναλωτικά ζόμπι που δεν βλέπουμε τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη μας. Πραγματικά, είμαστε πιο έξυπνοι απ&#039;ότι φαίνεται, κι ας αγοράζουμε από στημ. Τα 70ρια για ρητέηλ είναι <strike>λίγο</strike> υπερτραβηγμένα, εκτός αν μιλάμε για κονσόλες. Αν κι εκεί, από προσωπική εμπειρία με ps4 κάτοχο, μια χαρά προαγοράζεις φθηνότερα αν θες.<br><br>Τι άλλο; Θα προτιμήσεις λες τη πειρατεία για ένα γκέημ που θες να παίξεις πολύ, αλλιώς δεν θα το παίξεις καθόλου. Αν θες να αποδείξεις κάτι, πας κατευθείαν στη δεύτερη επιλογή. Αλλιώς απλά ψάχνεις δικαιολογίες για να αισθανθείς καλύτερα για το ότι απλά θες να παίξεις ένα γκέημ και να το κάνεις τζάμπα. Μποϋκοτάρισμα από τη μία και κατέβασμα φουλ από την άλλη; Σόρρυ, αλλά αυτό είναι απλά υποκρισία.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote>Τώρα με 50 παίρνω ένα κωδικό και ίσως ένα ψηφιακό μάνιουαλ. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι τον χαλαέι.</blockquote><br><br>Ίσως επειδή κανένας δεν σκάει πενηντάρικα;<br><br>Εντάξει, έδωσα για το Witcher 3, αλλά πριν από αυτό πρέπει να δω αν έχω κρατημένες αποδείξεις από το 2009 για να θυμηθώ από πότε έχω να δώσω πάνω από 30 ευρώ για οποιοδήποτε game.
 
Top Bottom